Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
małaMyszka wrote:Znalazłam taki za 70 zł. Brać?
https://www.olx.pl/oferta/detektor-plodu-CID88-IDiAGff.html
Caroina wrote:Nie przejmuje się. Po prostu niczego więcej się po niej nie spodziewałam i nie rozczarowała mnie:) Taki typ wiecznie niezadowolony i nieszczesliwy. Dziwie sie, że ma az 2 dzieci bo zawsze powtarzała, że najgorzej jest zaczynać od dziecka...materialistka.
Mimo, że mieszakmy osobno na pietrze i nie wchodzimy sobie w drogę, a jak trzeba to i jest pomoc (z łaską ale jest). Mimo to i tak nie mogę się doczekać wyprowadzki. Własny dom i brak w nim mieszkańca, który truje klimat:)
-
Hej dziewczyny
Ale mialam w nocy przygode. Sasiad zatrzasnal sobie klucze w mieszkaniu i o 1 w nocy walil mi do drzwi. Slyszalam przez sen ale nie wiedzialam co to. W koncu sie obudzilam. Wstalam ale chyba za szybko bo jak drzwi otworzylam (sasiad zdążył zadzwonić dzwonkiem wrrr) tak mi sie w glowie zakrecilo ze prawie zemdlalam. Musiałam dzwonić do chlopa bo byl na kolacji po rozegranym meczu. I prawie odjechałam. Jakos doczlapalam się do łóżka jak sąsiad rozmawiał z lubym. Polozylam sie na sekunde maly sie obudzil ryczy i on mnie wola znow jakos wstalam wzielam tel od niego i zamknelam dzwi i do wyrka i tak dotrwalam do przyjscia lubego a on przez balkon przeszedl na strone sasiada i otworzyl mu mieszanie. Okropnie sie poczułam z tym omdlewaniem nikomu nie życzę chyba za szybko sie podniosłam z wyrka
-
nick nieaktualny
-
Caroina, przykre ze bliscy nie potrafią sie cieszyć naszym szczęściem
ale tak jak piszesz, widocznie taki typ
Ja wyprowadziłam sie z domu mając 18 lat i potem ani chwili nie mieszkałam z nikim, i teraz jak np rodzice przyjadą na dłużej niz kilka dni to zaczynamy sie wzajemnie mocno drażnić
Dobrze ze juz niedługo będziecie sami, bez wspolkolatorowto naprawde komfort
Ja mam detektor sonoline c1 i naprawde zadowolona byłam i pewnie bede
Ale sie fatalnie czujedzis znowu wymiotowałam duzo, nie przyjął sie żaden posiłek
głowa mi pęka i zasypiam na siedząco... nawet sie nie zorientowałam ale bawiłam sie z malutka na macie i sie kimnelam 10 minut :o
-
nick nieaktualny
-
Totoja To nie wiek tylko taki charakter. Zawsze taka była, nigdy się nie dogadywałyśmy. Fakt wiek ma znaczenie. Ciągle to powtarzam mężowi : Spylajmy stąd bo będzie tylko gorzej z wiekiem
Lili777 nie ma jak w domu, super
Pianistka Taki typ, ciężko ją zadowolić.
Szacun, że przy takim samopoczuciu jeszcze jakoś funkcjonujesz. Przechodziłam to przez 2 poprzednie dni i nie żyłam
-
Dziewczyny współczuję Wam mdłości i bólu głowy... mnie głowa boli od 3 dni, ale da się wytrzymać...
Wczorajsze urodziny męża się udały, tort zrobił furorę. Najważniejsze, że mężowi się podobał, bo to dla niego niespodzianka
Później dostałam niestety straszną wiadomość... umarł mój dziadekbidulek...
Tak się naczytałam o tych detektorach tętna, że też wyrwałam na olx Baby Sound za 70 zł z wysyłką, także cena chyba fajna.
Idę odpoczywać dalej z mężem.
Miłego dnia :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2016, 14:49
-
Cześć Dziewczyny! Jedną nogą jestem w maju, ale suwaczkiem zdecydowanie mi bliżej do Was, czerwcówek
Nie mam żadnych objawów, czasem zapominam że jestem w ciąży. Czy ktöraś z Was będzie rodzić w Niemczech? Pozdrawiam Brzuchatki
małaMyszka, Totoja lubią tę wiadomość
-
Dewa kilka z nas jest jedną nogą w maju
Caroina- U mnie też nie było zachwytów, mimo ze mamy warunki na kolejne dziecko.
My dziś idziemy na pitbulla,zarezerwowalam ostatnie wolne miejsca i to tydzień temu.
Ja też jestem zwolenniczką samodzielnego mieszkania jak tylko jest możliwość, wiadomo bywa różnie, ale jak się da to nie widzę inaczej.
Co ciąża to inaczej, ja poprzednia przeszłam dużo dużo gorzej, wręcz jak ktoś mi mówił ze ciąża to cudowny stan to wyć mi sie chciało. Także ciąża to taki stan ze ciężko cokolwiek zaplanować, bo nie na wszystko mamy wpływWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2016, 15:04
-
Grzeszna wyrazy współczucia z powodu straty
Kiki, który to tc? Ja mino wszystko na tym etapie nie widzę sensu bety, raczej usg juz teraz powinno byc wymierne
Rudajola, to ja mam podobne odczucia teraz. Czuje sie tak tragicznie ze mam ochotę siedzieć i płakaćprzy Emmie mogłam góry przenosić!
Tez bym poszła do kina, byłam ostatnio w ciazy
I pewnie jeszcze kilka lat nie pójdę -
rudajola wrote:Dewa kilka z nas jest jedną nogą w maju
Caroina- U mnie też nie było zachwytów, mimo ze mamy warunki na kolejne dziecko.
My dziś idziemy na pitbulla,zarezerwowalam ostatnie wolne miejsca i to tydzień temu.
Ja też jestem zwolenniczką samodzielnego mieszkania jak tylko jest możliwość, wiadomo bywa różnie, ale jak się da to nie widzę inaczej.
Co ciąża to inaczej, ja poprzednia przeszłam dużo dużo gorzej, wręcz jak ktoś mi mówił ze ciąża to cudowny stan to wyć mi sie chciało. Także ciąża to taki stan ze ciężko cokolwiek zaplanować, bo nie na wszystko mamy wpływ
Oo my tez na pitbulla dzis i dzisiaj kupowalam bilety:)Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016