Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
She, planowałam zakup tuli ale odpuściłam
Chusta elastyczna sie nada do ok 6-6,5 kga jesli sie wam spodoba to moze spróbujesz tkanej
Nie mogę linku odpalić który podałaś ale jesli to zwykła chusta elastyczna to ok, jesli takie pozszywane szelki jak pokazała malamyszka to niestety nie
Zobaczę na kompue potemWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2016, 17:21
She86 lubi tę wiadomość
-
Mnie dzis tez maz zabrał do kina na film Nowy początek, ale szczerze to juz po reklamach miałam siku w oczach oj ciezko było.... Ogólnie niedziela miło spędzona, gorzej ze jutro witaj praco
belldandy lubi tę wiadomość
Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...
-
Ja mam tule i jestem bardzo zadowolona ale dopiero dla dzieci siedzących.Wprawdzie jest ta wkładka dla mniejszych dzieci ale ja nie jestem do niej przekonana.Chustę mam elastyczną ale jakoś nie umiałam jej sama zawiązać więc zaledwie kilka razy skorzystałam.Może się na jakieś warsztaty zapiszę
-
Paula_29 wrote:Ja mam tule i jestem bardzo zadowolona ale dopiero dla dzieci siedzących.Wprawdzie jest ta wkładka dla mniejszych dzieci ale ja nie jestem do niej przekonana.Chustę mam elastyczną ale jakoś nie umiałam jej sama zawiązać więc zaledwie kilka razy skorzystałam.Może się na jakieś warsztaty zapiszę
No chyba trzeba będzie się nauczyć obsługi chusty, bo jak tą dwójkę przyjdzie ogarnącChusta to jest jakieś wyjście!
Paula_29 lubi tę wiadomość
Natalia27.03.2016
-
Jestem już w domu. Na zajęcia w ogóle nie poszłam, wyciągnęłam koleżankę do domu i w nosie...
Pianistka właśnie na to patrzałam ze zdziwieniem, bo to jakieś takie dziwne... Wołam zapytać co i jak.
Marzy mi się motanie chusty, ale tak strasznie się boję... Wiem, że trening czyni mistrza, ale z takim małym kurczaczkiem będzie to jednak próba... -
Aaaaa i pierwsze co zrobiłam to sprawdziłam jak działa detektor tętna!!! Działa znalazłam w sumie za pierwszym razem. Mąż miał otwartą buzie i łzy w oczach... Znalazłam po prawej stronie na dole, przy miednicy bardziej i trochę się zdziwiłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2016, 18:32
tutusia lubi tę wiadomość
-
małaMyszka super:-) szybciutko udało Ci sie sprawdzić.
A jaki detektor kupiłaś i zakupiłaś go normalnie w jakimś sklepie stacjonarnym ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2016, 18:49
Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...
-
https://www.olx.pl/oferta/detektor-tetna-plodu-angelsounds-CID88-IDiGa7P.html
O taki tylko bez tego serduszka
Zrobię fotkę tego co mam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/64a9e6b938d7.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2016, 18:55
grzeszna24 lubi tę wiadomość
-
Hej, witam się przy niedzieli. Wszystko czytam, tylko nie piszę ale jestem na bieżąco. Samopoczucie u mnie ogólnie dobrze tylko męczą mnie mdłości, jak tylko poczuję się lekko głodna to mam masakrę.. Staram się w miarę często jeść, najgorzej jest rano bo już budzę się głodna. Ale nie mam co narzekać, widzę że niektóre z Was naprawdę cierpią z przytulaniem porcelany, bardzo Wam współczuję dziewczyny, pocieszcie się faktem że 1 trymestr Wam się niedługo kończy
Bo ja z moim wiekiem ciąży daleko w tyle ale dzielnie za Wami podążam
A u Was też dzisiaj sypało śniegiem prawie cały dzień?? -
Dziewczyny.. Dziękuję Wam za wszystkie słowa wsparcia..
Moje serce pękło, ktoś wyrwał mi duszę, a moja dusza rozpadła się na cztery części.. Jedna część duszy nadal jest w szpitalu, w gabinecie, w towarzystwie lekarza przerażonym wzrokiem wpatruje się w monitor i szuka niecierpliwie tej pulsującej kropeczki, nie znajduje jej.. w uszach nadal słyszy słowa lekarza "tak bardzo mi przykro".. Ten widok mam za każdym razem gdy zamykam oczy.. Druga część mojej duszy siedzi na korytarzu, czeka na wypis,a między nią chodzą kobiety w ciąży, uśmiechnięte, głaszczą się po brzuchu, jeżdżą pielęgniarki z dziećmi, niecierpliwy ojciec czeka na swoją żonę, która właśnie rodzi i po chwili wyjeżdża położna z jego dzieckiem, ta część duszy ma w pamięci wzrok Męża, który patrzy na tą najpiękniejszą chwilę w życiu mężczyzny, której ja nie mogę mu dać.. Trzecia część mojej duszy odeszła razem z Moim Góralem.. Jest teraz wysoko ponad nami, odprowadza go w bezpieczne miejsce, by mógł czekać aż znowu się spotkamy.. Czwarta, ostatnia część duszy siedzi niedaleko mnie i czeka. Czeka, aż serce będzie gotowe i wtedy ta wykona najważniejsze zadanie. Znajdzie pozostałe części, sklei je w całość i wróci na swoje miejsce do ciała.. By wraz z sercem walczyć dalej o szczęście. O szczęście jakim jest bycie MAMĄ.
Trzymam za Was kciuki. Za Wasze szczęście. Ja też kiedyś będę je miała. Wierzę w toChce w to wierzyć.
grzeszna24, Asikkk, Sowaa, Caroina, Magg_ie, melmarmis, Karolina :*, Milk@, renc, małaMyszka, Anaitat, LaRa lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Hej
cały dzień się nie odzywałam ale mieliśmy dziś śliczną pogodę, jakieś 8-9 stopni ale słoneczko dawało więc odczuwalna była wyższa
Zrobiliśmy zakupy, zaliczyliśmy spacer. Zrobiłam dziś sałatkę owocową i wciągnełam 2 miski, a na jutro gotuje mi się rosół z którego zrobię ogórkową
Dalej mam wstręt do jedzenia, dziś na obiad zjadłam 1/5 kotleta z piersi, na sam zapach mnie odrzucało.
Co do hustowania to też chętnie poczytam, miałam przy moim młodszym nosidło ergonomiczne ale ani razu go nie użyłam. -
Kochane, znalazłam u siebie kilka ciekawych porad. Może którejś coś się przyda.
Wrzucam foto
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a8bbdb6353bd.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f9e3b72699c1.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/78b28bb1b1df.jpgMagg_ie lubi tę wiadomość