Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dziewczyny dzisiaj znowu racuchy bede robiła
No nie moge sie powstrzymać
zrobię na mące żytniej żeby trochę zdrowiej było
Sowaa ja tez odczuwam kłucia i lekki ból w podbrzuszu raz na środku raz po bokach myśle ze to normalne i nie ma sie czym przejmować -
Racuchy bym zjadla.... Wczoraj jadlam ogórki kiszone. Lubie bardzo ale wczoraj do wieczora źle mi po nich bylo. Odbijalo mi sie nimi i czulam jak mi siedzialy na żołądku. Nigdy mi sie cos takiego nie przytrafiło.
Generalnie mam wrażenie jak bym miala punkt kulminacyjny w tym tygodniu. Czuje sie gorzej niz wcześniej. Zwlaszcza wieczorami. Odbija mi sie, muli mnie, jak leze to az mi sie podnosi podczas odbijania. -
Ja tez jestem w 10 tygodniu ale jakos nie jest tak zle czasem jest mi niedobrze, piersi bolą tak jak bolały. Mówią ze w tym tygodniu powinno być najgorzej bo jest największe stężenie beta hcg ale ja jakos tego nie odczuwam za bardzo i zastanawiam sie czy to jest ok...
-
ja dopiero z pracy wróciłam i syna z przedszkola odebrałam
właśnie piję kawkę i nadrobiłam wpisy
Pianistka dzięki za wiadomość - właśnie się zarejestrowałam - zmieniłam trochę nick- zostawiłam samo Minka
i czekam na akceptację
jestem padnięta i w jakąś deprechę ciążową popadam - twarz mam tak obsypaną pryszczami, że już nie mogę na siebie patrzećte hormony mnie dobiją, mam nadzieję że nie będę tak wyglądała przez całą ciążę
zaczynam też nie mieścić się w spodniach, normalnie puchnę z każdej strony, nie tylko brzuszek rośnie ale dupsko teżz synkiem miałam taką fajną olbrzymią piłeczkę z przodu tylko, gdy stałam do kogoś tyłem to ciąży nie było widać
a teraz dupa
-
ŚwinkaMinka wrote:ja dopiero z pracy wróciłam i syna z przedszkola odebrałam
właśnie piję kawkę i nadrobiłam wpisy
Pianistka dzięki za wiadomość - właśnie się zarejestrowałam - zmieniłam trochę nick- zostawiłam samo Minka
i czekam na akceptację
jestem padnięta i w jakąś deprechę ciążową popadam - twarz mam tak obsypaną pryszczami, że już nie mogę na siebie patrzećte hormony mnie dobiją, mam nadzieję że nie będę tak wyglądała przez całą ciążę
zaczynam też nie mieścić się w spodniach, normalnie puchnę z każdej strony, nie tylko brzuszek rośnie ale dupsko teżz synkiem miałam taką fajną olbrzymią piłeczkę z przodu tylko, gdy stałam do kogoś tyłem to ciąży nie było widać
a teraz dupa
-
Poda mi ktoś adres tego forum nowego?
-
Ogólnie to znów dzisiaj mam ten gorszy dzień Dopyiero co wstałam bo znowu po południu zamykały mi się oczy co najgorsze oczywiście brałam się za robienie zadań do szkoły No i zaczęłam zasypiać Jestem przerażona bo mam czas do soboty Mam nadzieję że jutro się do tego zabiorę ale szczerze mówiąc jest mi ciężko nie mam po prostu chęci do nauki kiedyś przychodziło mi to prosto a teraz czuję się podwójnie zmęczona do tego cały dzień mnie mdli Zjadłabym coś ale na myśl o czymkolwiek nic mi się nie chce
Rzadko Tak Miewam jest to trochę uciążliwe... najlepsze że wczoraj w nocy przed snem Miałem przed oczami obrazy jedzenie które bym z chęcią zjadła między innymi tort czekoladowy z wisienką krokiety lub jakieś mięsko w sosie A dzisiaj nic z tych rzeczy w ogóle nie mam ochoty...
Ale na kolację zjadłam to co mi się marzyło kanapkę z wędliną sałatą rzodkiewką i takimi pysznymi domowej roboty mojej teściowej piklami Ja nie lubię ogórków kwaszonych wolę konserwowe i takie pyszne pikle zjadłam i o dziwo po tym na razie mnie nie mdli.... A tak w ogóle to od początku ciąży bardzo mnie ciągnie do kanapek z masłem i pomidorem ogólnie myślę że to dlatego że od dwóch lat nie jadłam masła i sporadycznie jadłam pieczywo Myślę że organizm sam woła to czego potrzebuje teraz dla mnie zwykła kanapka z pomidorem i masłem to super uczta -
Asikkk wrote:Masz jakies objawy? Bole?gorzej ponoc macica sie rozciaga.Co mowi Twoj gin? Wiedzialas o tym wczesniej?Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Sowaa wrote:Nie róbcie smaku. Ja siedzę w pracy i Oddalabym wiele za kanapkę z takim ogórkiem kwaszonym. aż mi ślina cieknie...Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
caroline29 wrote:Ja sie dowiedziałam w lutym o dwuroznosci na prywatnej wizycie. Czuje sie dobrze , macica nie boli nie odczuwam skurczy moze delikatnie czasami ale jajniki zakuwaja. A ty ogolnie jak sie czujesz?
-
Asikkk wrote:Mi az ciezko w to uwierzyc bo raz w roku bylam u gin na cytologii.zawsze wszystko ok.i teraz nagle dwurozna.nic nie czuje.vzasem lekko ponolewa.ale to ponoc normalne.ja do tego mam krwiaka.ale duzo nizej od fasolki.Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
nick nieaktualny