Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Totoja wrote:Ruszam na usg prenatalne. Ale mam pietra. Trzymajcie kciuki
U mnie wizyta we wtóre a prenatalne dopiero 13 grudnia.Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
Ja też jestem ciekawa co na prenatalnych! Ale na pewno przez brzuch, tak mi powiedziała Pani w klinice Angelius Provita w Katowicach:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 09:43
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Tak, w Katowicach
. 200 zł za 2D, 300 zł za 3D. Wszyscy znajomi, którzy mają już dzieci mówią, że dopłacanie za 3D nie ma sensu, ale jeszcze nie zdecydowaliśmy
. Podobno w tej klinice mają bardzo dobry sprzęt i dokładnie badają
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
AgaSY wrote:Tak, w Katowicach
. 200 zł za 2D, 300 zł za 3D. Wszyscy znajomi, którzy mają już dzieci mówią, że dopłacanie za 3D nie ma sensu, ale jeszcze nie zdecydowaliśmy
. Podobno w tej klinice mają bardzo dobry sprzęt i dokładnie badają
-
Tak, też słyszałam, że dobra. Tylko 50 zł drożej
. Provita jakoś mnie przekonała bardziej dlatego, że są kliniką leczenia niepłodności, a jak powiem, że mam PCO i trudno było zaciążyć to może bardziej się postarają
.
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Paulina_90 wrote:Witam się wieczorkiem w 12tc
U nas bez zmian w sumie i nie bardzo mam o czym pisaćDziś 2 osoby zwróciły uwagę na mój brzuch stwierdzając że już nie da się ukryć także chyba dość szybko dotarłam do etapu zauważalnej ciąży
Ale ilekroć przechodzę obok lustra i spoglądam na tą moją kuleczkę to się uśmiecham
Wizyta już w kolejny poniedziałek (28.11) i już przebieram nogami. Ostatnio jak widziałam dzidziusia to był taką maleńką fasolinką a teraz już z pewnością człowieczka zobaczę, ahhhh
Zalogowałam się na nowym forum, ale z sentymentem będę tu na pewno zaglądać
Najważniejsze, że wszystko dobrze i bez negatywnych zmian, kurczę u Ciebie już 12 tydz superJa jutro zaczynam 9 tydzień a w czwartek kolejna wizyta, to dopiero druga, bo na pierwszej widział zarodek i serduszko dałam mu wszystkie wyniki bo przyszłam już z gotowymi cały pakiet ciążowy zrobiłam także kartę ciąży założył od razu no i ustalił wizytę za miesiąc, a ja się boję, że to za długo bo przez ten czas dużo mogło się zdarzyć...
-
Lila26 wrote:Czesc kochane
Ja juz po sniadanku
Takze Miłego dnia i udanych wizyt !
Ja dopiero wizytuje w czwartekna którą masz???
Ja na 17.00 już nie mogę się doczekać wizyty bo to miesiąc minie od ostatniej ;/ mam nadzieje, że wszystko będzie ok
-
AgaSY wrote:Dzień dobry!
Co do pryszczy to mnie tak wysypało w tym I trymestrze jak nigdy! Mam nadzieję, że za kilka tygodni mi przejdzie, bo wyglądam po prostu strasznie. Nigdy mnie miałam nieskazitelnej cery przy PCO, ale teraz jest naprawdę dramat.
Ja byłam już na 3 wizytach u gin i za każdym razem pytała mnie jak stoimy z L4. Na razie pracuję, ale prawdopodobnie tylko do końca roku, żeby na nowy sezon mogli kogoś zatrudnić.
Widać, że dziewczyny przeniosły się na nowe forum, bo dziś tylko 2 strony nadrabiałam.
-
Dziewczyny, które już rodziły: jakby między wizytami było coś nie tak to chyba byłyby jakieś negatywne objawy? Jeśli od ostatniej wizyty nic się nie zmienia to znaczy, że wszystko jest okej, prawda?Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Niki69 wrote:Najważniejsze, że wszystko dobrze i bez negatywnych zmian, kurczę u Ciebie już 12 tydz super
Ja jutro zaczynam 9 tydzień a w czwartek kolejna wizyta, to dopiero druga, bo na pierwszej widział zarodek i serduszko dałam mu wszystkie wyniki bo przyszłam już z gotowymi cały pakiet ciążowy zrobiłam także kartę ciąży założył od razu no i ustalił wizytę za miesiąc, a ja się boję, że to za długo bo przez ten czas dużo mogło się zdarzyć...
Badania będę robić jakoś w środę chyba. 11 pozycji mi zaznaczył. Chyba majątek zostawię w tym laboratorium
-
Paulina_90 a ja się właśnie zastanawiam jak to jest z tymi skierowaniami od prywatnego lekarza... Porównywałam ostatnio skierowania od mojej prywatnej gin i od rodzinnego z NFZ i nie różniły się niczym. Na skierowaniu od gin też był wypisany nr okręgu NFZ "12". I to mnie zaczęło zastanawiać czy takie skierowanie da się zrealizować w państwowym laboratorium (o ile takie istnieją
). Póki co wycwaniłam się, bo poszłam ze skierowaniem od gin do rodzinnego z NFZ, który po prostu przepisał mi je na swój druczek i zrealizowałam w przychodni to co się dało
Caroina dzięki :*Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*)