Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja właśnie wróciłam od lekarza, karta ciąży założona, wszystko jest ok
Dziecko z serduszkiem i wszystkim na swoim miejscu (pełne 2,6 cm chłopa - cały czas mam wrażenie że to chłopiec), za 3 tyg mam mieć usg genetyczne.
Lekarz znów dopytywał czy nie chcę zwolnienia. Trochę się zdziwiłam, bo ani nie dźwigam w pracy, objawy mam standardowe ale mało hardkorowe (nie wymiotuję, mdli mnie i męczę się szybko, i to tyle), więc nie wiem czego w trzecim miesiącu mam brać L4Ciąża to nie choroba obłożna
małaMyszka, Justyna911, ines., madzialenaa, Caroina, Zoja lubią tę wiadomość
-
Ulka spokojnie ja tez zostaje
nie wyrobie chyba czasowo na kilku forach
Szaron, miałam 2 wizyty i na kazdej lekarz tez mnie pytał czy na pewno nie chce l4, nie wiem skad to sie bierze moze większość kobiet bierze? A ja nawet mdłości za bardzo nie miałam wiec zupełnie nie widzę potrzeby, wręcz zamierzam do kwietnia w pracy pociągnąćto chyba po prostu rytuał ze pytają
Mam wizytę w przyszłym tyg bedzie to 12 tydz to Ci powiem ale licze ze juz przez brzuch bo chce męża zabrać na podglądanie a on na dowcipne sie broni rękami i nogamiSzaron lubi tę wiadomość
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
nick nieaktualny
-
Ulkaa wrote:Wydaje mi się ze przez brzuch właśnie i chce zabrać córeczkę żeby szoku nie doznała hehe bo ona już się nie może doczekać jak pójdzie ze mną podglądać dzidziusia. Obiecałam jej , zresztą raczej nie oslepnie jak zobaczy bo widziała jak się golilam niechcący i się spytała - mamusiu a czemu ty sobie zdzierasz pipe?
Asikkk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się wieczorkiem w 12tc
U nas bez zmian w sumie i nie bardzo mam o czym pisaćDziś 2 osoby zwróciły uwagę na mój brzuch stwierdzając że już nie da się ukryć także chyba dość szybko dotarłam do etapu zauważalnej ciąży
Ale ilekroć przechodzę obok lustra i spoglądam na tą moją kuleczkę to się uśmiecham
Wizyta już w kolejny poniedziałek (28.11) i już przebieram nogami. Ostatnio jak widziałam dzidziusia to był taką maleńką fasolinką a teraz już z pewnością człowieczka zobaczę, ahhhh
Zalogowałam się na nowym forum, ale z sentymentem będę tu na pewno zaglądaćJustyna911 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Co do pryszczy to mnie tak wysypało w tym I trymestrze jak nigdy! Mam nadzieję, że za kilka tygodni mi przejdzie, bo wyglądam po prostu strasznie. Nigdy mnie miałam nieskazitelnej cery przy PCO, ale teraz jest naprawdę dramat.
Ja byłam już na 3 wizytach u gin i za każdym razem pytała mnie jak stoimy z L4. Na razie pracuję, ale prawdopodobnie tylko do końca roku, żeby na nowy sezon mogli kogoś zatrudnić.
Widać, że dziewczyny przeniosły się na nowe forum, bo dziś tylko 2 strony nadrabiałam.
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*)