Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Kochane! Spaliśmy do 9:40 jesteśmy po śniadanku i za 15 min spadam do fryzjera:-) młody ze mną hehehehe
Ja będę oganiać dwa fora, bo na belly jestem od dawna i tak łatwo nie odejdę hehehehe
No dobra muszę się pomału zbierać.
Trzymam kciuki za wizyty!!! I czekam na info -
Asikkk wrote:Niko69 jest dzis masz 8wd6 to juz jestes w 9 tyg.jutro zacznie Ci leciec 10
Asikkk lubi tę wiadomość
-
Paulina_90 wrote:Ja ostatnią wizytę miałam 20.10 także u mnie to 5,5tygodnia. Ale nie świruję, wiem że wszystko jest ok i juz
Badania będę robić jakoś w środę chyba. 11 pozycji mi zaznaczył. Chyba majątek zostawię w tym laboratorium
krew
mocz
hiv
cytomeg
toxo
różyczkę
hbs
hcv
kiła
glukoza
gr krwi
tsh robię i tak co miesiąc
-
własnie dziewczyny bo ja robiłam cały pakiet na NFZ (mimo że chodzę do gin prywatnie, poszłam na jedna wizytę na NFZ
)
z tym, że nie miałam zrobione cytomegalii i różyczki, robiłyście? oba igg i igm?
cytomegalie zrobię oba, ale różyczki chyba nie ma sensu, bo aktualnie wiem, że nie choruję i chyba sprawdzę same przeciwciała bo nie dało mi się ustalic czy byłam szczepiona czy nie.Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Natusia_mamusia wrote:Cześć Dziewczyny
Mam termin na 17.06 to juz moje drugie maleństwoSa tu jakies mamusie rownież z tak małą różnicą wieku między dziećmi??
O co chodzi ?jakie nowe forum?
dziewczyny przeniosły się na forum zamknięte, jeśli chcesz adres i dostęp musisz napisać do PianistkiNatusia_mamusia lubi tę wiadomość
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Ło matko 2 dni mnie nie było i 2 godziny nadrabiania....
Ines moja gin uważa że nie ma sensu robić cytomegalii bo w sumie nic ta wiedza Ci nie da. Nie można tego leczyć ani temu zapobiegać. Ja kiedyś po poronieniu zrobiłam i wyszło że mam przeciwciała czyli przeszłam chorobę w przeszłości ale i tak mi ta wiedza nic nie daje- chora nie jestem ale w każdej chwili mogę znowu złapać.
Pianistka już wysyłam zaproszenie do Ciebie -
Niki69 wrote:Ja też czwartek
na którą masz???
Ja na 17.00 już nie mogę się doczekać wizyty bo to miesiąc minie od ostatniej ;/ mam nadzieje, że wszystko będzie ok
-
Hehe tez bede musiala sie wybrac bo bylam jakies 2/3 miesiace temu
Teraz wrocilam z córka ze spacerku ale tam wieje !
No i ogarniam zupke
Corka zasnie niedługo to znowu bede miala chwike zeby poszperac w internecie
Dobrze ze rano posprzatalam -
Natusia_mamusia wrote:Ines dziekuje za informacje
To ja dopiero chciałam do Was dołączyć a tu juz większość się przenosi
a to czemu mozna wiedziec?coś się wydarzyło?
Jedna z dziewczyn ktoś rozpoznal i rozpowiedzial wszystkim znajomym , rodzinie ze jest w ciąży...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 12:16
Natusia_mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Bąbelki:) witam się w 13 tygodniu;)
leci ten czas;) a ja przestalam brudzić
ines., małaMyszka, Caroina, małamigotka, EM89, Asikkk, Justyna911, Szaron, Marutka, Totoja lubią tę wiadomość