Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Justyna911 wrote:Paulina wyobraź sobie ze u mnie w pracy ludzie tez juz zauważyli
i ja tez mam wizytę 28.11! O której masz? Bo ja na 16
Czyli brzuszek u nas zaczął być widoczny też w podobnym czasie hehe Jak 2.11 byłam zawieść zwolnienie do pracy to koleżanka też stwierdziła że widać a był to 8t6d
Ja mam wizytę na 8:30Zawsze na najwcześniejszą dostępną godzinę się umawiam, żeby nie chodzić cały dzień jak na szpilkach.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asikkk wrote:Niki tak to sie liczy. Ja dzis mam 8w5d czyli 9 tydzien.podajesz w ktorym jestes tygodniu a nie ktory skonczylas.
Co do badan to rzeczywiscie duzo tego.wszystkie zrobilam.cmv ig g i igm rozyczke tez.
Biedroneczka super ze juz nie brudzisz.ja juz tez nie.oby tak zostalo.co bylo przyczyna?
małaMyszka wrote:Czy wszystkie nowe mamusie wpisały się na pierwszą stronę?
Natusia jak to się stało, że tak późno do nas dołączyłaś? Podczytywałaś wcześniej czy szukałaś czegoś/kogoś?
Bo wiesz nadrobić 384 strony to, trochę zajmie hehhe
Z góry dziekuje
Ja tez tu zostaje , teraz jest troche mniej do nadrabiania wiec może wreszcie za wami nadaze.Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Ezia90 wrote:Mam grupę krwi 0Rh+ właśnie odebrałam:) a mąż ARh+Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
19Biedroneczka91 wrote:Cześć Bąbelki:) witam się w 13 tygodniu;)
leci ten czas;) a ja przestalam brudzić
Biedroneczka już 13 tydzień?! o kurcze czas leci to mało powiedziane! Fajnie że już wszystko ok, robiłaś prenatalne?
Ja mam wizytę 8 grudnia na "USG genetyczne", mój lekarz ma cuda 3D/4D i myślę sobie - po co to wszystkooby wszystko było dobrze, dziecko było zdrowe, obraz 3D czy 4D(?!) niekoniecznie mnie rajcuje...
Co do przenosin na zamknięte forum to w pełni rozumiem i wspieram - to co spotkało belldandy jest bardzo niefajne, w końcu jesteśmy tu anonimowo, a szczególnie w tak wrażliwym czasie jak ciąża żadna z nas by nie chciała aby ktoś opowiadał o naszej ciąży na podstawie czasem bardzo intymnych wypowiedzi na forum.
-
caroline29 wrote:Gin zlecil badanie grupy krwi męża czy sami robiliście, jak bylam na wozy i to pytal o moja grupę krwi ale nie miałam przy sobie ale o męża nie pytal . Zapewne to ważne.
Dla mnie zlecił ale ja mam -. Jeśli nie masz grupy Rh- to nie widzę powodu żeby pytać o grupę krwi męża
-
Ulkaa wrote:A mialas usb przez brzuch?
A Totoja? Jak usg?
U nas tez po. Maluch 7cm, nt 2. Bardzo spokojny dzidziulek. Mialam stresa mega przed usg ale lekaez poewiedzial ze wszystko dobrze.Marutka, Caroina, caroline29, ines., małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Szaron wrote:Biedroneczka już 13 tydzień?! o kurcze czas leci to mało powiedziane! Fajnie że już wszystko ok, robiłaś prenatalne?
Ja mam wizytę 8 grudnia na "USG genetyczne", mój lekarz ma cuda 3D/4D i myślę sobie - po co to wszystkooby wszystko było dobrze, dziecko było zdrowe, obraz 3D czy 4D(?!) niekoniecznie mnie rajcuje...
Co do przenosin na zamknięte forum to w pełni rozumiem i wspieram - to co spotkało belldandy jest bardzo niefajne, w końcu jesteśmy tu anonimowo, a szczególnie w tak wrażliwym czasie jak ciąża żadna z nas by nie chciała aby ktoś opowiadał o naszej ciąży na podstawie czasem bardzo intymnych wypowiedzi na forum.
Karolina :* wrote:W pierwszej ciazy maly mial cysty w glowie teraz to chyba calkiem osiwieje...
Karolina wiem co czujesz. Poprzednia ciaze na ktora czekalam 12 lat niby przechodzilam ok. 1 usg dobre, zaraz poyem doszla cukrzyca ciazowa. Udalo mi sie z nia zaprzyjaznic. Ok 30 tc trafilam na usg ktore zabralo mi cala radosc. Trafilam na lekarke,ktora robila specjalizacje i poprostu robila dodatkowe badania. Do tej pory nie wiem czy zle zrobila czy co. Sprawdzala przeplywy malucha w mozgu. Tego sie nie robi na usg jak nie ma podstaw. A ona zrobila i wyszla jakas masakra. Wyszlo ze maluch ma niedokrwistosc, na drugi dzien powtorzyla i wyszlo jej jeszcze gorzej. Kazala jaj najszybciej jechac do szpitala specjalistycznego. A do tego wyszlo jej ze w serduchu jest dodatkowa zyla glowna, wtf??? Zanim mnie zdiagnozowali i wykluczyli wszystko troche mi nerwow to zjadlo. A do dni porodu mialam obawy, ktore zasiala lekarka bo miala takie widzimisie.
-
Hej dziewczyny.
Mnie nie było 3 dni bo ledwo żyje.Mam nadzieję że niedługo przejdzie.
Belldandy masakra mieć taką czarną owce w rodzinie.współczuję
Ja byłam 16 na wizycie.Dzidzia ma 2cm serducho bije i wszystko ok;)
Pianistka wysyłam zaproszenie;)Caroina, caroline29, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
EM89 wrote:Dla mnie zlecił ale ja mam -. Jeśli nie masz grupy Rh- to nie widzę powodu żeby pytać o grupę krwi mężaStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość