Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Natusia_mamusia wrote:Ines dziekuje za informacje
To ja dopiero chciałam do Was dołączyć a tu juz większość się przenosi
a to czemu mozna wiedziec?coś się wydarzyło?
nie wszystkie się przenosząspokojnie jak widać ciągle tu dość gwarno. także serdecznie zapraszamy
Natusia_mamusia lubi tę wiadomość
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Ines i Lila26 dziękuje
No jak ktoś ma cos do ukrycia,albo ściemnia to na tym forum moze go ktoś łatwo zdemaskować
Ja raczej tu zostaje,bo niebardzo miałabym czas ogarynać dwa fora,a w sumie nic do ukrycia nie mam..
Jak tak czytam te wszystkie Wasze rozsterki i zmartwienia ciążowe,to przypomina sie mi pierwsza ciążaDo drugiej ciąży to juz podchodzi sie duuuzo spokojniej
-
Tu nie chodzi o sciemnianie czy zmyslanie ale jak Ty bys sie poczuła gdyby ktos cie rozpoznal i rozpowiedzial wszystkim o twojej ciąży? A Ty bys chciała sama poinformowac najbliższych... wiesz sa dziewcZyny ktore czekaja z takimi wiadomosxiami do konca pierwsZego trymestru.. ja tez bym sie zdrnerwowala jakby ktos ujawnil moja ciążę... bo to moja ciaza i moja sprawa
EM89, Magg_ie, Paulina_90, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
Czy wszystkie nowe mamusie wpisały się na pierwszą stronę?
Natusia jak to się stało, że tak późno do nas dołączyłaś? Podczytywałaś wcześniej czy szukałaś czegoś/kogoś?
Bo wiesz nadrobić 384 strony to, trochę zajmie hehheWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 14:35
-
Natusia_mamusia wrote:Ines i Lila26 dziękuje
No jak ktoś ma cos do ukrycia,albo ściemnia to na tym forum moze go ktoś łatwo zdemaskować
Ja raczej tu zostaje,bo niebardzo miałabym czas ogarynać dwa fora,a w sumie nic do ukrycia nie mam..
Jak tak czytam te wszystkie Wasze rozsterki i zmartwienia ciążowe,to przypomina sie mi pierwsza ciążaDo drugiej ciąży to juz podchodzi sie duuuzo spokojniej
Pamiętnik też mam udostępniony dla użytkowniczek, bo wszystko co w nim jest to moje żale, troski, bóle, odczucia itp, a każda wspomniana osoba w moich wpisach wie o tym co, jak i dlaczego, nawet jeśli było to trochę obraźliwe, zabolało czy zdenerwowało...
Nooo i jeśli chodzi o sytuację jaka miała tu miejsce, to żal mi tej "życzliwej" osoby, która interesuje się życiem innych i robi wszystko żeby być w centrum uwagi... Karma powraca niestety...19Biedroneczka91, EM89, Zoja lubią tę wiadomość
-
Natusia_mamusia wrote:Ines i Lila26 dziękuje
Dziwna logika... Nie kazda z nas musi miec cos do ukrycia czy klamac, ale chyba moze czesc chce zostac anonimowa?
Ktos mnie rozpoznal na tym forum, pokojarzyl fakty, a moze gdybym tak oszukiwala, to by sie nie polapala, ze ja to ja?
Moze Ty o.swojej ciazy mowisz od początek, ale osoby po przejsciach czasem chca poczekac z informowaniem najblizszych do konca pierwszego trymestru i zrobic to.osobie, a nie ze wscibska osoba robi scany Twoich wypowiedzi.z forum, rozsyla innym, informuje ich o Twojej ciazy, a Ty.odbierasz gratulacje od rodziny.
To jest chamskie i slabe...
Teraz mamy nowe forum, sa na nim osoby, ktore wypowiadaly sie tutaj od poczatku. Jest intymniej i każda czuje sie bezpiecznie...
Sorry, ale zaraz koniec pierwszego trymestu, kto mial do nas dolaczyc to dawno to zrobil...bylysmy tutaj od pozytywnych testow, pierwszej bety, wizyty u lekarza... oczekiwanie na serduszka. Poznalysmy sie juz troszke przez te 380str
Reszta tylko podczytywala belly, a teraz kiedy poszlysmy na inne forum i niea mozliwosci sledzenia naszych losow to ujawniaja sie nowe osoby, ktore wczesniej milczaly...
Takie jest moje zdanie. Prosze nie cytowac bo nie wdaje sie w dyskusje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 14:38
grzeszna24, EM89, Magg_ie, Paulina_90, Anaitat lubią tę wiadomość
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Aaaaa i polecam artykuł
https://ovufriend.pl/artykul/szczesliwe-zakonczenia-relacja-ze-spotkania-ovu-dzieci,30.html
Jestem tam z synem, mężem i najwspanialszymi mamuśkami z sierpnia 2015...
Mogę tylko powiedzieć, że jestem dumna z tego, że najpierw byłam ovu staraczką, potem belly ciężarówką, później belly mamą i znowu belly ciężarówką. Nie muszę przedstawiać się z imienia i nazwiska i to mi odpowiada...Marutka lubi tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Aaaaa i polecam artykuł
https://ovufriend.pl/artykul/szczesliwe-zakonczenia-relacja-ze-spotkania-ovu-dzieci,30.html
Jestem tam z synem, mężem i najwspanialszymi mamuśkami z sierpnia 2015...
Mogę tylko powiedzieć, że jestem dumna z tego, że najpierw byłam ovu staraczką, potem belly ciężarówką, później belly mamą i znowu belly ciężarówką. Nie muszę przedstawiać się z imienia i nazwiska i to mi odpowiada...małaMyszka lubi tę wiadomość
Belldandy,ale ja nie pisałam o Tobie,a tak ogólnie...ze tak moze byc. Skoro dopiero dołączyłam to nie znałam Twojej historii dogłębnie..bardzo przykra sytuacja Cię spotkała i współczuje Tobie...My tez jeszcze sie nie chwaliliśmy nikomu
A wiesz przynajmniej kto to zrobił?ktos z rodziny?
Ja Was wcześniej nie podczytywalam,nie kazdy jak tylko dowie sie o ciąży szuka forumale pomyślałam,ze miloby było czasem cos napisac,poradzić sie w szczególności jak przyjdzie co do porodów to bedą emocje
Jakos za duzo czasu to nie mam,bo mam 13-msc synka,wiec on wymaga tez duzo mojej uwagi i opieki
-
Ja w ogóle w szoku jestem, że jest tyle czerwcowych mam, które są w drugiej/kolejnej ciąży. Na sierpniowkach były chyba dwie czy trzy mamusie które spodziewały się drugiego dzidziusia
-
nick nieaktualny
-
małaMyszka wrote:Ja w ogóle w szoku jestem, że jest tyle czerwcowych mam, które są w drugiej/kolejnej ciąży. Na sierpniowkach były chyba dwie czy trzy mamusie które spodziewały się drugiego dzidziusia
haha żartuje oczywiście
To super,ze są tu mamuśki w kolejnej ciąży,bo zawsze raźniej nam będzieNa taki kontakt liczę najbardziej,bo w ciąży juz byłam,poród przeżyłam,noworodkiem tez wiem jak sie zająć,ale dwójka dzieciaków na raz to bedzie dla mnie nowe doświadczenie
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Paulina_90 wrote:Witam się wieczorkiem w 12tc
U nas bez zmian w sumie i nie bardzo mam o czym pisaćDziś 2 osoby zwróciły uwagę na mój brzuch stwierdzając że już nie da się ukryć także chyba dość szybko dotarłam do etapu zauważalnej ciąży
Ale ilekroć przechodzę obok lustra i spoglądam na tą moją kuleczkę to się uśmiecham
Wizyta już w kolejny poniedziałek (28.11) i już przebieram nogami. Ostatnio jak widziałam dzidziusia to był taką maleńką fasolinką a teraz już z pewnością człowieczka zobaczę, ahhhh
Zalogowałam się na nowym forum, ale z sentymentem będę tu na pewno zaglądać
Paulina wyobraź sobie ze u mnie w pracy ludzie tez juz zauważylii ja tez mam wizytę 28.11! O której masz? Bo ja na 16
Paulina_90 lubi tę wiadomość
-
Niki tak to sie liczy. Ja dzis mam 8w5d czyli 9 tydzien.podajesz w ktorym jestes tygodniu a nie ktory skonczylas.
Co do badan to rzeczywiscie duzo tego.wszystkie zrobilam.cmv ig g i igm rozyczke tez.
Biedroneczka super ze juz nie brudzisz.ja juz tez nie.oby tak zostalo.co bylo przyczyna?