Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej, dziewczyny
Nie było mnie kilka dni troche lepiej sie poczułam i nadrabiała zaległości w pracy i ogarniam nasze nowe gniazdo;) I widzę że była jakaś burza , troche nie jestem w temacie i chyba juz ńie nadrobię , jak by mi ktoś streścił była bym wdzięczna
Dziewczyny gratuluje wizyt ja 01 .12 mam prenatalne , a wizytę w 28 i widzę ze kilka nas jest . zamówiłam tez detektor , ale wyszła lipa bo sprzedający zapomniał o aukcji ktora sie zakończyła i allegro zwróci mi pieniądze. Ale dzisiaj zamówiłam ńowy i w poniedziałek bedzie u mnie. Chociaż myśle ze fasolek ma sie dobrze , bo dzisiaj znów wróciły mdlosci . -
Paulina_90 wrote:Super
Czyli brzuszek u nas zaczął być widoczny też w podobnym czasie hehe Jak 2.11 byłam zawieść zwolnienie do pracy to koleżanka też stwierdziła że widać a był to 8t6d
Ja mam wizytę na 8:30Zawsze na najwcześniejszą dostępną godzinę się umawiam, żeby nie chodzić cały dzień jak na szpilkach.
To będziemy trzymać kciuki za siebie nawzajem tego dniana pewno wszystko bedzie super
P.s. Nie zdziwiłabym sie gdybyśmy i w tym samym dniu urodziły
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 21:44
-
Dziewczyny cieszę sie ze wizyty przebiegły pomyślnie, najważniejsze ze z fasolkami wszystko w porządku
3mam kciuki za kolejne wizyty. A ja pije poranna herbatkę
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2016, 07:36
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
Asikkk wrote:Niki tak to sie liczy. Ja dzis mam 8w5d czyli 9 tydzien.podajesz w ktorym jestes tygodniu a nie ktory skonczylas.
Co do badan to rzeczywiscie duzo tego.wszystkie zrobilam.cmv ig g i igm rozyczke tez.
Biedroneczka super ze juz nie brudzisz.ja juz tez nie.oby tak zostalo.co bylo przyczyna? -
caroline29 wrote:Gin zlecil badanie grupy krwi męża czy sami robiliście, jak bylam na wozy i to pytal o moja grupę krwi ale nie miałam przy sobie ale o męża nie pytal . Zapewne to ważne.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ulkaa wrote:Hej , moj lekarz liczy tak jak na Suwaczkach, że jak 10 i 3 to nie 11. Do pomiarów w usg nie zaokrągla się tak myślę i trzeba pójść jak będzie 11 z przodu. Tak samo na karcie informacyjnej ze szpitala pisali urodzona np 38t4dzien. Ale jak maluszka odpowiednie wymiary to może i zrobi prenatalne, musi mieć iles mm.
-
To ja nie wiem czy za późno sie nie zapisałam bo to byl by 13 tydz i 3 dzien jak mam wizytę w grudniu . Prawidlowo 10 tydz zaczne jutro. Z pierwszej wizyty wynikalo ze ciaza z USG jest młodsza o 3 dni . Zobaczymy co we wtorek lekarz powie.Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
19Biedroneczka91 wrote:Niby trzynasty ale wg USG to dopiero 11t2d no ale owulacja była późno:* ale trzynasty brzmi bezpieczniej:) i tak dojrzale. A genetyczne mam 25.11
ja mam na 11
19Biedroneczka91 lubi tę wiadomość
-
ja też mam 25.11
tylko na 16
dziewczyny która potrzebowała przepisu na pierniczki? proszę o priv z przypomnieniem to prześlęmałaMyszka lubi tę wiadomość
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
nick nieaktualny