Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczęśliwego Nowego Roku kochane
My niestety z maluszkiem w szpitalu spędzamy sylwestra. Poszedł skrzep i zaczęłam krwawic. W te pędy pojechaliśmy do szpitala. Odkleiło się trochę łożysko. Z maluszkiem jest ok. Ale się wyplakalam po drodzeteraz już z ulgą leczymy w pieleszach.
-
Gracjanna wrote:Szczęśliwego Nowego Roku kochane
My niestety z maluszkiem w szpitalu spędzamy sylwestra. Poszedł skrzep i zaczęłam krwawic. W te pędy pojechaliśmy do szpitala. Odkleiło się trochę łożysko. Z maluszkiem jest ok. Ale się wyplakalam po drodzeteraz już z ulgą leczymy w pieleszach.
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Wszystkiego najlepszego w nowym roku dziewczyny
oby dla każdej z nas to był szczęśliwy, udany i pełen wrażeń rok
Gracjanna trzymajcie się ciepło!annamaria83 lubi tę wiadomość
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Witam mamuski w nowym roku. Oby ten rok byl dla kazdej z nas szczesliwy.
Malo sie odzywalam ale mialam meza marude na glowie, malego na antybiotyku i jestem wykonczona. Tak sie przeforsowalam ze w czwartek nie moglam chodzic tak mnie bolali w kroczu,nie wiem co to bylo ale naszczescie przeszlo. Obawiam sie, ze za duzo ganialam na wyprzedazach
-
Tez sie witam juz w nowmy roku Oby dla nas wszystkich Mega Szczęsliwym
Zauwazylam ze moje malenstwo ma rowne dni Sa takie w ktorych nie czuje zadnego sygnalu od niego a sa tez takie ze jest bardziej aktywne Od dwoch dni byly te sygnaly znikome wiec stwierdzilam ze je podsłucham detektorem (zawsze po tym czuje sie spokojniejsza)Udalo mi sie szybko je wyszukac,ladne miarowe bicie slyszalne po prawej str brzucha az tu nagle moja dzidzia pokazala kto tu rzadzi i sprzedala mi kopniaka i to mocnego po lewej stronie Takie male a juz potrafi pokazac co o tym wszystkim mysli
AgaSY lubi tę wiadomość
Aleksander Jan ur. 01.06.2017 (8:30)- 3400/53 cm 10 pkt.
.
Karolek (aniołek) 38 tydz ciazy, ur.18.12.2014 r -
Witam sie z rana! Chyba i mnie cos bedzie lapac, bo chrypka i na kichanie mnie ciagnie. Mlody mnie zaziebil
u nas w Elku juz afera..Mlode lebki wrzucili do kebaba petarde i krzyczeli rasistowskie teksty..a oni wyszli i zadzgali jednego z nich
jutro wizyta, nie moge sie doczekac! No i mam 24 dentyste, ale tak mnie wczoraj zab bolal, ze ledwo zylam. I z jednej strony mam dziure po kanalowym, a z drugiej bola mnie jeden na gorze drugi na dole. Wiec nie moge jesc za bardzo
mam nadzieje, ze uzna to za pione jak zglosze sie jutro. Choc tak strasznie sie boje..brr!
-
LaRa też właśnie to zauważyłam
Gracjanna trzymajcie się :*
My sylwestra spędziliśmy u znajomych męża z dzieckiem. Młody szalał do 3 w nocy. Dzidziuś też dość aktywny, może przez głośną muzykę.
Ten 2017 będzie dla każdej z nas wyjątkowy, oby lepszy niż 2016
-
Drogie Mamuśki!
Wszystkiego co najlepsze na ten wyjątkowy nadchodzący 2017 Rok. Zdrówka-dla Was i Dzieciów, szczęścia, łagodnych hormonów ciążowych, superanckich przygotowań do magicznego CZERWCAA także spokojnych, szczęśliwych porodów!!! Niech moc będzie z NAMI
Gracjanna, świetne wieści że wszystko się uspokaja. Kontroluj teraz często sprawę, u mojej koleżanki był krwiak i wchlanial się długo po podobnym do Twojego zdarzeniu.
Buziaki Noworoczne 4 All! -
Gracjanna zdrówka dla Was
ten rok będzie dla nas wszystkich wystrzałowy, od czerwca się zacznie jazda bez trzymanki
jejuuu już się doczekać nie mogę
święta, święta i po świętach.
somebodytolove94 maskara, sprawdziłam wiadomości, młody chłopak to był. Oby nic więcej się tam nie zadziało u was. -
Demonstracja jakaś tam teraz jest, w radiu mówią 200 osób, a na transmisji na żywo cała ulica ludu
Wiesz, nie powinni byli tak postępować, bo nie powiem, może na wsi mieszkam, ale ani nie widzę, ani nie słyszę nic o obcokrajowcach u nas. Z drugiej zaś strony, facet mógł mu strzelić po facjacie, a nie od razu z nożami
Idę leżeć chyba, bo nie dość, że miałam od cholery roboty od 2 dni tak na prawdę, to skolioza chyba daje mi się we znaki, bo coś ostatnio ten krzyż za często mnie boli. Buziaki od nas z tego pochmurzyska!
-
A mnie dzis rozłożyl masakryczny ból głowy Taki wręcz migrenowy II trymeste wogole mija mi pod znakiem boli glowy,ale ten dzisiejszy to mnie rozłozyl Dobrze ze w polowie dnia mi ustapilo i moglam wybrac sie z mezulkiem i dwoma naszymi psiurkami na spacer po lesie Mrozik przyjemny,ale szkoda ze bez sniegu Zapowiadaja zime w styczniu moze wkoncu do nas tez przyjdzie
Aleksander Jan ur. 01.06.2017 (8:30)- 3400/53 cm 10 pkt.
.
Karolek (aniołek) 38 tydz ciazy, ur.18.12.2014 r -
nick nieaktualnyannamaria83 wrote:A mnie dzis rozłożyl masakryczny ból głowy Taki wręcz migrenowy II trymeste wogole mija mi pod znakiem boli glowy,ale ten dzisiejszy to mnie rozłozyl Dobrze ze w polowie dnia mi ustapilo i moglam wybrac sie z mezulkiem i dwoma naszymi psiurkami na spacer po lesie Mrozik przyjemny,ale szkoda ze bez sniegu Zapowiadaja zime w styczniu moze wkoncu do nas tez przyjdzie
Ja mam ten sam problemgłowa boli od kilku dni, a najbardziej rano