Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Zastanawiałam się nad wizytą na IP, ale skoro nic mnie nie boli, w nic się nie uderzyłam, tylko trochę stresu najadłam to chyba nie ma sensu zawracać tam głowy, zwłaszcza że inni mogą bardziej potrzebować nagłej pomocy. Zjadłam trochę słodkiego, zobaczymy czy maluch się odezwie. Oczywiście, jeśli tylko poczuję się gorzej to nie będę miała skrupułów. W takich momentach żałuję, że nie mam tego detektora tętna...
LaRa, chyba za bardzo się przemęczasz. Rozumiem, że masz na głowie sporo obowiązków, ale nie miej wyrzutów prosić o pomoc. Dla większości osób to będzie zupełnie zrozumiałe i z chęcią Ci pomogą. -
Ja tez czekam na wizytę i trzymam kciuki za resztę dziewczyn dzis wizytujacych. Narazie sie dowiedziałam w rejestracji ze 3 kg na plusie zalamka totalna ( przez miesiąc )Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Madllene wrote:Melduję, że na szczęście czuję ruchy
Ja nadal nic nie czujezadnych ruchow , moze przez ten tluszczyk.
Jadac na wizyte tez staralam sie uwazac bo droga sliska .Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
caroline29 wrote:Ja tez czekam na wizytę i trzymam kciuki za resztę dziewczyn dzis wizytujacych. Narazie sie dowiedziałam w rejestracji ze 3 kg na plusie zalamka totalna ( przez miesiąc )
No i tez nadal nic nie czuje a idziemy łeb w leb. Jedynie przy podniesieniu lewej nogi czuje twardnienie po lewej stronie, wtedy sadze ze tam maluch sobie siedzi....Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2017, 09:07
-
LaRa wrote:Przecież Święta były Hihi
No i tez nadal nic nie czuje a idziemy łeb w leb. Jedynie przy podniesieniu lewej nogi czuje twardnienie po lewej stronie, wtedy sadze ze tam maluch sobie siedzi....kurcze chyba musze zainwestowac w marchewki i dieta
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Dziewczyny, czy wszystkie badania krwi robicie na czczo? Przez weekend muszę zrobić morfologię, HBS, przeciwciała HCV, przeciwciała HIV, VDRL i mocz i gdyby nie ta morfologia to zastanawiałabym się czy jechać na głodniaka. Jestem krwiodawcą i wiem, że przy oddaniu większej ilości krwi trzeba coś wcześniej zjeść, a gdzieś mi się obiło, że przy tych badaniach oddaje się więcej niż 1 próbówkę
.
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Zawsze. W piatek mialam miec morfologie i mocz, ale zanim my wstalismy i moje chlopaki sie ogarnely, zanim dojechalismy to ja tam bylam 12.30. Nie dosc, ze zamkneli mi przed nosem to dostalam jeszcze ochrzan, ze do tej pory powinnam jako ciezarna zjesc juz ze dwa posilki. Powiedzieli ze takie badania powinnam robic z samego rana.
-
Kochane! Witam się w 19 tygodniu!!!!
Dzisiaj wstaliśmy przed 11! Jestem w proszku. Mam dziwne zawroty głowy, a muszę jechać na zakupy. Jak wrócę to nadrobię zaległościWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2017, 18:26
-
ataeb wrote:Totoja wysłałam do Ciebie zaproszenie
Przyjete
Dziec mi wlasnie uspypia. Podgonilam z robota w domu to chyba tez sie poloze.Ostatnio co raz czesciej mam watpliwosci jak sobie dam rade z 2 maluchow przy tych wszystkich obowiazkach.Musze wziac w obroty meza bo.on to vhyba mysli ze wszystko sie samo robi. Najbardziej mnie przeraza brak mozliwosci pojscia do sklepu, bo jak z 2 to zrobic. A ren moj yo nawet pieluchy pewnie by zle kupil, bede musiala mu dawac liste ze zdjeciamiObym tylko Leona do wakacji odpieluchowala
-
duszka wrote:Dzień dobry ! Kochane chciałam zapytać Was jeszcze o ruchy. Czy takie pukanie w jednym boku to może być to ? Dziś dość często tak mam
19Biedroneczka91 wrote:Ja mam wlasnie takie pukanie z jednej strony. Najczesciej wieczorem kilka razy i sie uspokaja:))) to dzidzius:)
Też tak mamCzasem raz w ciągu dnia, czasem kilka razy. I prawie zawsze jak jesteśmy w gościach
Chyba będzie towarzyskie dziecko. Na razie imię robocze to Małgosia, ale coraz bardziej się przekonuje.
-
Ja juz po wizycie, szybkie wejście i wyjście rewelacji nie bylo jak to zwykle na nfz ale gin mowil ze wszystko w porządku, najważniejsze ze serduszko slyszalam, plci nadal nie znamy.
AgMB, 19Biedroneczka91, małaMyszka lubią tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość