Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Deedee87,
Faaaajny ten Coletto Florino Carbonna oko bardzo mi się podoba, dodam do porównania z Roanem :p
Somebodytolove,
W prawdzie Dziecia jeszcze nie mam, ale oglądałam TVN TURBO i policjanci mówili że dziecko powinno się wozić bez grubej kurtki... zalecają nagrzać w aucie przed drogą i dzieciaka rozebrać do bluzy, bo pasy mają jak najbardziej przylegać a na grubej kurtce jest ponoć duży luz... Nie powiem Ci z praktyki, ale teorię policyjną przedstawilam. Babka dostała upomnienie za dziecko w kurtce...małaMyszka lubi tę wiadomość
-
U nas kolejny chlopak:)
czerwiec bogaty w siusiaki:) 250 gram zywej wagi:))
Madllene, Merida86, małaMyszka, Ezia90, Marutka, AgMB, ines., LaRa, annamaria83 lubią tę wiadomość
Tak samo jest z nami, kobietami w ciąży. Tez powinnysmy jeździć w zimę bez kurtki, tak żeby dolny pas przylegal do ciała pod brzuchem, a górny był między piersiami.
małaMyszka lubi tę wiadomość
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Merida86 wrote:Deedee87,
Faaaajny ten Coletto Florino Carbonna oko bardzo mi się podoba, dodam do porównania z Roanem :p
Somebodytolove,
W prawdzie Dziecia jeszcze nie mam, ale oglądałam TVN TURBO i policjanci mówili że dziecko powinno się wozić bez grubej kurtki... zalecają nagrzać w aucie przed drogą i dzieciaka rozebrać do bluzy, bo pasy mają jak najbardziej przylegać a na grubej kurtce jest ponoć duży luz... Nie powiem Ci z praktyki, ale teorię policyjną przedstawilam. Babka dostała upomnienie za dziecko w kurtce... -
19Biedroneczka91 wrote:U nas kolejny chlopak:)
czerwiec bogaty w siusiaki:) 250 gram zywej wagi:))
19Biedroneczka91 lubi tę wiadomość
-
AgaSY wrote:Tak samo jest z nami, kobietami w ciąży. Tez powinnysmy jeździć w zimę bez kurtki, tak żeby dolny pas przylegal do ciała pod brzuchem, a górny był między piersiami.
-
LaRa a ile ma Twój mąż? Ja właśnie obstawiałam bebetto, ale mój ma 1,9m
Ezia spokojnie, ja nie mam jeszcze nic. Myślę, ze pierwsze zakupy najwcześniej w lutym. W maju cche mieć wszystko gotowe, tak na wszelki gdyby się dziecku śpieszyło (problemy w pierwszej ciąży miałam) no i mam 2 sesje. Myślę, że 3-4 spokojnie wystarczy.
Lila gratuluję synka
Biedroneczko Wam również gratulacje
To i ja się nie wyłamię i napiszę, ze płeć potwierdzona. Mały Adaś rośnie
mała Myszko a zbożowa? Ja piję rano normalną pół na pół z mlekiem, a potem a anatola z magnezem i b6 na początku czułam, ze to zbożowa, ale juz sie przyzwyczaiłam19Biedroneczka91, LaRa, annamaria83 lubią tę wiadomość
-
Hehe super Biedroneczko
z moich info miejscowych wynika ze na początku roku sa same dziewuchy
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Nie wiem co się dzisiaj ze mną dzieje. Jest mi strasznie słabo, gorąco jak nie wiem, mam zawroty głowy. Jak mąż przyjechał na obiad i mnie zobaczył to nie chciał do pracy wracać. Wykurzylam na siłę... mam nadzieje ze nie padne do wieczora. Do tego jeszcze mala ma jakis strasznie marudny dzień... ajjj
-
Jej! Rzeczywiście, ale wysyp chłopaczków
Gratuluję Dziewczyny, niech chłopaki rosną w siłę
wkrótce i pewnie nasz dołączy do tego grona, ale zobaczymy czy i co pokaże na połówkowych
Ja właśnie piekę placek- piernika i za chwilę muffinki, ale słowo "piekę" jest może trochę na wyrost, bo wszystko to mieszanki Dra Oetkeraniestety jestem beztalenciem kulinarnym, więc tylko to mi pozostaje
W każdym razie, przy tym staniu przy garach to krzyże mnie już tak bolą, że masakra, w ogóle jak dłużej postoję to plecy nawalają, chyba już tej wagi nie mogą znieść, a co będzie później...
Edit: małalatynoska, jeśli masz w domu ciśnieniomierz to zmierz sobie, bo mnie się wydaje, że coś z ciśnieniem może być nie tak.
Edit2: odnośnie kawy- ja parę dni temu mię wytrzymałam i wypiłam rozpuszczalną bez mleka, a nie piłam od początku ciąży, bo moja gin kazała mi odstawić ma I trymestr. W sumie to odzwyczailam już od niewm organizm, chociaż myślałam, że nie dam rady, bo codziennie po minimum 3 wypijałam. Oczywiście często ciągnie mnie do kawy, najbardziej parzonej, inki nie dałam rady pić, bo mi nie smakuje. Jak tylko mówię mężowi, że napilabym się kawy to mówi, że mogę to zrobić na własne ryzyko, ale jak zaszkodzi to będzie moja wina... No i wjeżdża mi tak na sumienie i odpuszczam. Myślicie, że jedna dziennie nie zaszkodzi? Wolałabym też pić bez mleka..Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 21:16
-
nick nieaktualny
-
małaMyszka wrote:Właśnie przyszły moje zamówione gacioszki!!!! Są świetne, mają regulowany pas jak w spodniach z panelem. Kosztują "majątek"!!! 9 zeta!!!! Któraś jest zainteresowana wymianą bielizny na ciążową? Chętnie prześle na priv linka, żeby tu nie reklamować, bo mnie admin zjedzie
Ja poproszę link !