Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Totoja wrote:Lilia a skad takie cuda????
Z Next udało mi się dorwać na wyprzedaży:)
Tak mi się podobały ze nie mogłam się opamietac, mąż mnie wyzywał jak zobaczył paczke z Nexta, w sumie się mu nie dziwie bo jak by ktoś zobaczył ile mam ciuchów to pomyślał by ze mam nie zle z głową
-
Ja nie mam wyswietlacza ale juz wyraznie slysze roznice między tetnem dziecka a innymi odglosami:* a czasem wlaczam stoper i sama sobie licze ilosc uderzen:)
syringe wrote:Hej dziewczyny,ja po wizycie. Trochę się zmartilam bo mój szyjka ma 3cm, ale jest zwarta. Mam się trochę bardziej oszczędzać. Ciekawa jestem jak jest u was?
Ja po pogaduchach z koleżanką dowiedziałam się że ona w 13tyg miała 2.7cm szyjke i wtedy dostała Duphaston i nakaz przewagi leżenia nad chodzeniem. Dużo leżała i wszystko wróciło do normy.
Ja z ciekawości zapytałam mojego gina po zejściu z samolotu: Jak tam moja szyjka?
Powiedzial tylko- długa i ładnai tyle się dowiedziałam...
-
Liliaczerwcowa wrote:Z Next udało mi się dorwać na wyprzedaży:)
Tak mi się podobały ze nie mogłam się opamietac, mąż mnie wyzywał jak zobaczył paczke z Nexta, w sumie się mu nie dziwie bo jak by ktoś zobaczył ile mam ciuchów to pomyślał by ze mam nie zle z głową
Wszystko co mi się spodobało już wyprzedaneMama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Nisia2901 wrote:DZIEWCZYNY !!
Odebrałam dziś wyniki badań z krwi i moczu, wizyta za 2 dni-
w wyniku wyszło:
Krew w moczu 10 ery/ul
liczne szczawiany wapnia ;/
Czy mam się tym niepokoić ?
Czy stosowanie acardu może mieć jakiś wpływ na krew w moczu ??
Nisia2901 wrote:DZIEWCZYNY !!
Odebrałam dziś wyniki badań z krwi i moczu, wizyta za 2 dni-
w wyniku wyszło:
Krew w moczu 10 ery/ul
liczne szczawiany wapnia ;/
Czy mam się tym niepokoić ?
Czy stosowanie acardu może mieć jakiś wpływ na krew w moczu ??
Nie ma wplywu acard bo ja tez biore. Ja stawiam na zle.podmycie. kiedys mialam ciagle problem z wynikami moczu az nauczylam sie go poprawnie pobierac i problem zniknal.
-
Merida86 wrote:Hej.
Ja po pogaduchach z koleżanką dowiedziałam się że ona w 13tyg miała 2.7cm szyjke i wtedy dostała Duphaston i nakaz przewagi leżenia nad chodzeniem. Dużo leżała i wszystko wróciło do normy.
Ja z ciekawości zapytałam mojego gina po zejściu z samolotu: Jak tam moja szyjka?
Powiedzial tylko- długa i ładnai tyle się dowiedziałam...
-
Dziewczyny my już po wizycie I wszystko jest jasne Moje podejrzenia się nie potwierdziły
Czekamy na SYNKA !!!!
Kolejny siusiak w drodze
Mały waży 236 g Pomierzyliśmy główkę, brzuszek, serce, kość udową - wszystko prawidłowe
Nie mamy jeszcze imienia Nastawialiśmy się na dziewczynkę i mieliśmy już wybrane imię, a teraz trzeba szukać jakiegoś dla chłopaka: )
Ale bardzo się cieszę, mąż bardzo szczęśliwy i dumny
AgaSY, Groszka, ahisma, Deedee87, 19Biedroneczka91, małaMyszka, Merida86, AgMB, Madllene, Gracjanna, Liliaczerwcowa, blondas_, Marutka, LaRa, 100noga, Marisa, ines. lubią tę wiadomość
Aleksander Jan ur. 01.06.2017 (8:30)- 3400/53 cm 10 pkt.
.
Karolek (aniołek) 38 tydz ciazy, ur.18.12.2014 r -
annamaria83 wrote:Dziewczyny my już po wizycie I wszystko jest jasne Moje podejrzenia się nie potwierdziły
Czekamy na SYNKA !!!!
Kolejny siusiak w drodze
Mały waży 236 g Pomierzyliśmy główkę, brzuszek, serce, kość udową - wszystko prawidłowe
Nie mamy jeszcze imienia Nastawialiśmy się na dziewczynkę i mieliśmy już wybrane imię, a teraz trzeba szukać jakiegoś dla chłopaka: )
Ale bardzo się cieszę, mąż bardzo szczęśliwy i dumnyja na poczatku tez liczylam na dziewczynkę, ale czułam ze to chlopiec i teraz juz wiem ze to będzie synuś mamusi;);)Gratuluje Ci kochana, a imie wymyslicie:*
annamaria83 lubi tę wiadomość
syringe wrote:Hej dziewczyny,ja po wizycie. Trochę się zmartilam bo mój szyjka ma 3cm, ale jest zwarta. Mam się trochę bardziej oszczędzać. Ciekawa jestem jak jest u was?
Za to na ostatniej wizycie gin zapytała mnie czy z Sebastianem miałam problemy ze skracającą szyjką, ale nic więcej nie mówiła, więc na razie się nie przejmuje. Tak jak wyniki badań moczu, okazało się, że mam krew w moczu i nawet nie zauważyłam, skupiłam się na białku itp., ale gin też powiedziała, że na razie nam się nie martwić i będziemy obserwować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2017, 19:53
-
somebodytolove94 wrote:Smiejcie sie albo i nie, ja smarowalam mydlem, nie wpadlam na oliwke
-
Megi_Ka wrote:Witam nową koleżankę. My właśnie w drodze na polowkowe! Trzymajcie kciuki!
Wczoraj mój M tak gadał do brzucha że płakałam ze śmiechu. A potem miałam bolesny skurcz. I bądź tu mądrą...
Chyba też w weekend wybierzemy się gdzieś na oględziny wózków. Narobilyscie smaku