Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej,
A ja mam wizytę dzis, po 17, pewnie wejdę ok18. Polekowe 30.01.
Moja lista wyprawkowy gdzieś sie zagubiła, poszperam jeszcze w laptopie, moze gdzieś tam ja znajdę.
Miłego dnia19Biedroneczka91 lubi tę wiadomość
-
LaRa wrote:Hej,
A ja mam wizytę dzis, po 17, pewnie wejdę ok18. Polekowe 30.01.
Moja lista wyprawkowy gdzieś sie zagubiła, poszperam jeszcze w laptopie, moze gdzieś tam ja znajdę.
Miłego dnia
LaRa ja tez mam dzisiaj na 17juz sie nie moge doczekać
najgorsze sa te właśnie godziny oczekiwania zanim sie ta dziecię malenka zobaczy
to 3mam kciuki za was
-
Ahisma jestesmy na podobnym etapie widzę. Super ze wszystko o czym dopiero pomysle to ty od razu o to pytasz
Co do ruchów to też mialam tak ostatnio ze wydawało mi się że coś jakby się.... Nie wiem... Obracalo??? Właśnie w dole brzucha i tez sie zastanawiam czy to wreszcie to. I na dodatek dałabym sobie rękę obciac ze cos mnie pomizialo..... i w tamtym momencie myślę O MATKO TO JUZ TO a drugi dzień jak się nic nie dzieje to juz nie wiem....ale podejze sobie choc kruszyne dzis na USG
-
Deedeee, agisma ja właśnie reż tak czuję maluszka jakby się dupiną zaparl i przekrecal
z Jula miałam inaczej.
Jest mi jakoś głupio ze mało mogę pomóc innym mamą ale jak uruchomienie swojego zgracialego łapka to też wrzucę swoją listę dla mnie niezbędna bo z telefonu jakoś mi ciężko wyklecic dłuższego post a.
Trzymam kciuki za wasze wizyty.
Odnośnie apteki gemini od was usłyszałam o niej pierwszy raz. Na pewno coś z tamtad zamówie.
Teraz żebym nie pomyliła- chyba Ezia ty pisałaś ze kupiłaś Vita miner zwykly. Jak inna dziewczyna to przepraszam za pomyłkę bo wczoraj przed snem czytałam o tym. Ja właśnie też w aptece prosiłam o dha a dostałam zwykły. Szkoda wyrzucać witamin bo są aż na dwa miechy więc kupiłam najtańszy tran i biorę osobnopolecam
-
Groszka wrote:Myszka, dzięki za plik
Totoja, chętnie się czegoś od Ciebie nauczę
jeju, dziewczyny, jak dobrze, że jesteście
co do tego monitora oddechu, myślicie, że lepiej kupić nowy czy opłaca się np. używany? Jaka jest cena takiego dobrego monitora?
Edit
Lepszy jest taki pod materac czy przypinany do pampka ?
Ja kupowałam za 276 zł nowy, właśnie z gemini, ale myślę, że sprawny używany w dobrej cenie też bym kupiła. Chciałam na niego przeznaczyć max 200 zł, ale trafiła się okazja pdobobna cena nowa z gwarancją -
Totoja wrote:A jak teraz masz? Bo ja mimo, ze syn spi w drugim pokoju to wybudza.mnie kazdy jego ruch, na jego poplakiwanie jak karmilam reagowalam mrowieniem z cyckach. Moj starszy syn czesto.mam problemy z krwawieniem z nosa, potrafilam sie wybudzic jak tylko nosem pociagal i wiedzialam, ze.krwem.mu zaczyna.leciec. Mimo wszystko sie wysypiam.
-
Powodzenia wizytujacym!
Ahisma i ja popieram ze to chyba towczoraj jak zglodnalam czulam takie lekkie pukanie przy jajniku. Mialam wrazenie jakby mial taka krotka czkawke ale syn mial kiedys czesto wiec orientuje sie. To prawda ze kobieta intuicyjnie wyczuwa
pozniej jak kladlismy sie spac czulam takie rozpychanie od srodka jakby sie przekrecal wlasnie ;)zasuwam z malym na szczepienie bo zalegamy od wrzesnia. Mlody jak nie bostonka to tygodniowka, albo przeiebiony. No i nadszedl czas. I po sprzety do kuchni bo po klotni z tesciowa maz kupil mi rzeczy do lazienki i czesc do kuchni. Takze i ja remonty
uwielbiam remonty
-
Malamyszka a ile ma wieku? My znalezlismy poszewke z takmi sznureczkami po bokach ktore do szczebelek moglam przywiazac. Ale jest raz ze za duza to dwa maly nurkowal pod nia koniec koncow
ale moze tobie sie przyda. A jak starszy to nie mam pomyslu
-
A ja przedwczoraj wieczorem i dziś rano czułam pod pępkiem takie minimalne skurcze jakby. Nie wiem jak to lepiej określić
. Jakby to była macica to pewnie skurz byłby na większej powierzchni, a to było takie punktowe. Czy to mógł Leoś dać o sobie znać?
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
nick nieaktualnyale mnie tu długo nie było i mam sporo do nadrabiania
jakoś ostatnio opuściły mnie siły, najchętniej bym spała całymi dniami.
Byłam ostatnio u swoich rodziców i powiem Wam, że my już całą wyprawkę mamy (a nawet więcej niż potrzeba) - raczej nie kupię ani jednego ciucha dla córeczki, póki nie wyrośnie z 68Przyszli dziadkowie dostali świra. Jest już nawet wanienka, mata edukacyjna i łóżeczko turystyczne (bo przecież wnuczka musi mieć gdzie spać jak u dziadków będzie). Nie powiem, jest to bardzo miłe ale mam wrażenie, że przeginają
Nisia2901, Merida86 lubią tę wiadomość
-
Moi rodzice Witkowi tez i lozeczko i zabawki i wszystko co trzeba kupili. Sie smialam a smiechem zartem bardzo sie pprydalo bo Wiktor czesto dziadkow odwiedzal. I wyroslo mi takie towarzyskie nieustraszone dziecko
ostatnio czekalam do lekarza, Wiktor spodobal sie piekegniarce, zabrala mi go i jakies zdrowe pol godziny z nim siedziala w gabinecie i wywolywala pacjentow. A jemu w to mi graj
zebyscie widzialy jaka ona zdziwiona byla jak mi go oddawala a Witek do gabinetu z nia sie pchal
-
Dziewczyny mam problem z moimi rodzicami
Całe życie miałam z nimi pod gorkę, przed ślubem matka zrobiła mi wielki młyn- wiele łez przez nią wylałam. Mam żal do nich i nie mam potrzeby się z nimi widywać często..
Jak się dowiedzieli o ciąży to wielce się odmienili, matka zrobiła liste zakupów które bedzie robiła co miesiac dla małego i oczywiście już cudowne rady poszły żeby dziecku nie dawać zwykłego pampersa tylko pieluchy tetrowe, że mam tylko i wyłącznie karmić piesią itd. Oczywiscie co dziennie tysiace smsów które mnie "wkurzają".
Jak dac im do zrozumienia że nie potrzebuję ich zakupów, że mają się nie wtrącać i boję się że po porodzie matka bedzie przyjezdzała kiedy tylko bedzie chciała. Mam teściową w domu która mieszka nad nami - ona wystarczy choć i z nią bede pewnie perypetie...