Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie wiem, co mi się dzieje, dookoła ust mam normalnie takie bolące pryszcze (nigdy nie miałam aż takich problemów z cerą), a żeby było śmieszniej to włosy z 6 razy dziennie muszę czesać, bo mi się od ucha w dół dredy jakieś robią i wyglądam jak Hagrid w dodatku cały czas kręci mi się w mańce. czuję się jak buka.
makatka lubi tę wiadomość
-
aaagaaa89 wrote:No właśnie my też chcemy mieć więcej dzieci i też tak myślałam, czy wtedy nowy nie mógłby posłużyć dwójce czy trójce dzieci a jaki polecilabys kolor, żeby neutralny - i dla chłopca i dziewczynki?
U mnie jest ok. Imie wpisane:) prosze mnie nie wyrzucac:)bo Was znajde:DWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2017, 11:17
19Biedroneczka91 wrote:Ja mam wozek viking zielono granatowy. Większość jest zieleni. Kupowałam nowy, ale byl niedrogi na allegro.kolor bardzo neutralny a ze lubie zielony to i syn musi polubic na kilka pierwszycb lat;)
U mnie jest ok. Imie wpisane:) prosze mnie nie wyrzucac:)bo Was znajde:D
Ty bylas pierwsza do usuniecia no ale skoro sie odezwalas i tak ladnie prosisz to niech Ci bedzie
Milk@, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ja się prosiłam kilka razy o wpisanie na liste ale wpisana nie zostałam toteż zaglądam ale w rozmowe sie nie wcinam za bardzo... dla tych co mnie moze kojarzą jeszcze z czasów kiedy wiecej tu pisałam i moze są ciekawe napiszę ze spodziewamy sie córy Anielki i po połówkowych wszystko jest ok. Pozdrawiam Was dziewczyny!
Piegus, 100noga, Gracjanna, małaMyszka, annamaria83 lubią tę wiadomość
-
Totoja wrote:Dziewczyny. Poniewaz mamy juz dalej niz polowe ciazy za soba, lista czerwcowek jest bardzo dluga z czego polowa sie nie odzywa, czesc przenioslo sie na forum Pianistki a jak nie pamietam po nickach. Zerknijcie na 1.strone komu nie napisalam plci,i dajcie znac czy juz wiecie czy moze macie wstydziocha. Postaram sie pare dni ten post podbijac i za tydzien skasuje te ktore w ogole sie nie odezwaly. Bedzie nam.latwiej potem.ogarnac liste Amen
Totoja poproszę o dopisanie synka
-
Styczniowa mozesz sie wcinac w każdej chwili, bo te doswiadczone mamy to juz maja dosyc naszych pytan;) pomozesz:D
A Anielka-pięknie:*
Totoja ja sie nigdzie nie wybieram. Jak mnie wyrzucisz, zaloze 3 nowe konta i będę pisac sama ze sobą:DmałaMyszka, ines. lubią tę wiadomość
StyczniowaNadzieja wrote:Ja się prosiłam kilka razy o wpisanie na liste ale wpisana nie zostałam toteż zaglądam ale w rozmowe sie nie wcinam za bardzo... dla tych co mnie moze kojarzą jeszcze z czasów kiedy wiecej tu pisałam i moze są ciekawe napiszę ze spodziewamy sie córy Anielki i po połówkowych wszystko jest ok. Pozdrawiam Was dziewczyny!
Hej. Sorki musialam przegapic Twoj post o wpisanie. Powiedz mi tylko na ktorego Ci wpisyc bo lenistwo wygrywa i nie chce mi sie liczyc
-
Gracja82 wrote:Totoja ja mam połowkowe pod koniec miesiaca, ale nie wiem nadal czy chce znać płeć.. może nie udzielam się specjalnie,bo to moja pierwsza ciaza i zwyczajnie niewiele wiem, a przyjemnie się Was czyta:)
Wpisze wstydziocha to bede wiedziala, ze jestes tu z nami caly czasGracja82 lubi tę wiadomość
-
Liliaczerwcowa wrote:Hej Ja się udzielam juz raczej tylko na FB,oczywiście tu też zaglądam
U nas tak jak pisałam jeszcze nie wiadomo, dowiem się na 100% 20 lutego.
O Tobie kochana wiem Czekamy co u was wkoncu sie wyklujeGracja82 lubi tę wiadomość
-
Totoja u nas połówkowe jutro, ale myślę, że nic się nie zmieni i synek nadal będzie, bo 2-óch lekarzy twierdzi, że chłopak
Jedynie termin jakbyś mogła zmienić na 11.06, bo ten 15-ty to z pierwszej wizyty, jak gin po wyliczeniu z OM dodał sobie 4 dni przez nieregularne cykle -
somebodytolove94 wrote:Ja nie wiem, co mi się dzieje, dookoła ust mam normalnie takie bolące pryszcze (nigdy nie miałam aż takich problemów z cerą), a żeby było śmieszniej to włosy z 6 razy dziennie muszę czesać, bo mi się od ucha w dół dredy jakieś robią i wyglądam jak Hagrid w dodatku cały czas kręci mi się w mańce. czuję się jak buka.
Lubię za Hagrida:) No ale współczuję niedogodności. Musisz się troszkę porozpieszczać na pocieszenie. Może coś słodkiego pomoże:)
-
Hejka, ja i mój Dzidziol też jesteśmy. Wpisany jest synek, ale po badaniach połówkowych mówią, że to córa. W poniedziałek mam nadzieję potwierdzimy to u naszego doktora.
Rano byliśmy na echo serca. Serduszko prawidłowe! Odetchnęłam z ulgą. Zostaje nam tylko problem z torbielami. Na poniedziałkowej wizycie dowiemy się czy i kiedy robimy jakieś kolejne badania.
ahisma, 100noga, małaMyszka, Karolina :*, AgaSY lubią tę wiadomość