Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga_502 wrote:Dziewczyny w dniu wczorajszym o 9:27 przez cc przyszedł na świat moj synio. Zdecydowanie za wcześnie ale nie dało się zatrzymać akcji porodowej
Trzymajcie się jak najdłużej. Pozdrawiam i odezwe sie jak troche ogarne.
Dużo siły kochana i daj znać jak się macie.
Trzymam kciuki, aby było wszystko w porządku :* -
Aga_502 wrote:Dziewczyny w dniu wczorajszym o 9:27 przez cc przyszedł na świat moj synio. Zdecydowanie za wcześnie ale nie dało się zatrzymać akcji porodowej
Oj, co u Was? Mam nadzieje ze wszystko ok, daj znac jak bedziesz mogła :*Córcia 16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek 10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Trzymajcie się jak najdłużej. Pozdrawiam i odezwe sie jak troche ogarne.Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Trzymajcie się jak najdłużej. Pozdrawiam i odezwe sie jak troche ogarne. -
Aga trzymamy tu z Was wszystkie forumowe kciuki, wszystko będzie dobrze - daj znak jak już będziesz mogła -
Zdrowka dla Ciebie i synka!
-
Aleksander Jan ur. 01.06.2017 (8:30)- 3400/53 cm 10 pkt . .
Karolek (aniołek) 38 tydz ciazy, ur.18.12.2014 r -
nick nieaktualny
-
Aga_502
przyłączam się do gratulacji i najlepszych życzeń dla Was.
Ściskamy mocno. Dużo zdrówka!!!
AgaSY,
Ale już duży Twój Leon Wyprzedza wymiarami TP zapewne...?
Nasza Mała dziś daje popalić tak nisko, że czekam z utęsknieniem na jej obrót głową w dół. Dostałam solidnie po zadku od środka... ałaaaa! -
Merida moj jest glowka w dol, ale to nie zmniejsza doznan:) jak przywali glowa w pecherz to az dech zapiera, a do tego dochodza urocze kopniaki w żebra i organy wewnetrzne:)
Deedee87 lubi tę wiadomość
Nisia2901 wrote:Dziewczyny doradzcie czy coś jeszcze warto kupić z ubranek ? Aktualnie mam
pajacyki 12 szt
pajacyk welurowy 1 szt
body z krótkim rękawem 18 szt
body z długim rękawem 5 szt
spodenki 7 szt
sweterek 5 szt
skarpetki 6 szt
rajstopki 1szt
rękawiczki niedrapki 1p
cienkie czapeczki 5 szt (1 gruba)
śpiworek do spanie
śliniak
Ciągle mam wrażenie że czegoś mam mało, myślę nad bodziakami z długim rekawem ale z drugiej strony będzie lato więc upał jak nic...
Myślę też o kurteczce takiej cienkiej ale pytanie czy ma sens ?
jak na moje oko to masz naprawde sporą wyprawkę... jeśli to wszystko jest na start...
Tak oprócz Twojej listy- ja zakochałam się w rampersach- wiec kilka mam, ale za to mniej bodziakow z krótkim rękawem...
Body z długim możesz dokupić, ale tak jak radziła bodajże Szaron- może rozm 62 z opcją podwinięcia rękawów... bo w lato w PL nie zawsze jest ciepło... czasem 2-3 tyg pada deszcz -szczególnie jak ma się wtedy urlop... hehe.
Kurteczki bym raczej nie kupowała, chyba że mieszkasz nad morzem gdzie ostro wieje
Nisia2901 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mnie się wydaje, że Młody jest ułożony główkowo, bo kopniaki czuję na żołądku- zaraz kwasy mi się wracają i zgaga albo po żebrach tak bardziej po prawej stronie - i to wcale niedelikatnie, ale tak, że potrafi mnie wyprostować. Główką zaś wali po pęcherzu, w okolicach pępka to pewnie boksowanie lub kolanka... wcale to już subtelne nie jest i czasem aż jęknę...
-
Ja czuje takie przesuwanie pod pepkiem, to musi byc łepetynka:) i w okolicach żeber czuje stopy. Tak szczerze to coraz częściej czuje go wszędzie w brzuchu:) uwielbiam jego kopniaki, ale fakt są coraz mniej subtelne:)
Merida86 wrote:Aga_502
przyłączam się do gratulacji i najlepszych życzeń dla Was.
Ściskamy mocno. Dużo zdrówka!!!
AgaSY,
Ale już duży Twój Leon Wyprzedza wymiarami TP zapewne...?
Nasza Mała dziś daje popalić tak nisko, że czekam z utęsknieniem na jej obrót głową w dół. Dostałam solidnie po zadku od środka... ałaaaa!
Ja mam wrażenie, że mój dziec od poniedziałku w ogóle nie śpi tylko kopie 24h/dobe... Z taką waga to już nie są słodkie kopniaki, teraz będzie tylko gorzej . A że leży głową do dołu wiedziałam po czkawce bardzo często czuje ja praktycznie między nogami haha . A uderzenia po obu stronach brzucha interpretuje jako boksy obiema łapkamiMerida86 lubi tę wiadomość
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Mi tez sie wydaje ze leze glowka do dolu , często na dole odczuwam czkawkę czyli rytmiczne pukanie, a u góry po prawej czuje mocniejsze ruchy, nieraz mam nieźle obity brzuch, jak ktoras z was napisala tez nieraz jęknę ale na każdy ruch czekam z niecierpliwością.
A wogole to witamy sie w nowym tygodniu juz coraz bliżej 3 z przodu
Mąż się przyziebil na całego mam nadzieje ze nas nic nie rozbierze, zrobiliśmy sobie herbatę s sobie , cytryną i miodem ale nie wiem czy to z pogody czy może bedzie chciało i mnie cos rozebrac ćmi mnie lekko Glowa oby nie !!!
Miłego dnia!!!Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość