Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem juz w domku, wykapana. Powiem wam, ze padam z sil. Tyle czasu bez snu.... W kazdym razie wzieli mocz wyslali do laboratorium czy to nie jakas infekcja i bede miala USG w czwartek, lekarz chce zobaczyc co sie tam dzieje i po tym zdecyduja czy mnie poloza na obserwacje czy co dalej (czyt. wywolanie porodu) no zobaczymy... Na razie chce po prostu odpoczac. Skurcze sie wyciszyly albo sa bardzo delikatne a bol znosny. No jakby sie rano te skurcze nasilily to bypby porod a one sie wycofaly, wiec cos nie tak, oni twierdza, ze to moze byc jakas infekcja, no, ale zobaczymy, niedlugo sie wszystko wyjasni...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2017, 15:08
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
Uff Natka współczuję i bólu, i stresu
U mnie na razie częste skurcze przepowiadające, tzn twardnienie/spinanie brzucha, kilka razy w ciągu dnia. Nic bolesnego, bardziej w kategorii dyskomfortu.
Byłam dziś na zakupach bieliźniarskich, bo moje piersi rosną chyba z dnia na dzień Kupiłam stanik do karmienia, czyli z pewnym luzem - uwaga uwaga - 80 HH (119 cm), tak mi doradziła brafitterka w Adore. W sumie miseczka mi skoczyła o 4 rozmiary od startu ciąży. Mam nadzieję że to już koniec, bo zaraz się rozmiarówka skończy Co ciekawe w proporcji do brzucha i tak biust nie jest taki wielki, ale po połogu mogę wyglądać jak Dolly Parton -
Co do ciuszkow na wyjście ja biorę tak uniwersalnie w sumie: body z krótkim rękawem, kaftanik i spioszki. Czapeczka, skarpetki i średniej grubości kocyk (Minky) końcem maja a początkiem czerwca ma być ciepło więc wydaje mi się że taki zestaw będzie okej
-
Ignacy Franciszek:) urodził się 22.05 o godzinie 18:19. 3260 i 51 cm:) 10 punktow;) jest cuuuuudowny:) Kocham:*:*
Ginka, ahisma, pingui, AgaSY, małaMyszka, Karolina :*, Marutka, Nika8686, Szaron, Marisa, Gracjanna, 100noga, ines., Madllene, Ulka84, LaRa, Sowaa, Ezia90 lubią tę wiadomość
19Biedroneczka91 wrote:Ignacy Franciszek:) urodził się 22.05 o godzinie 18:19. 3260 i 51 cm:) 10 punktow;) jest cuuuuudowny:) Kocham:*:*
Gratulacje!!! Cudownie!!!
Oj to będzie gorący okres kilku tygodni dla nas wszystkich!!!
19Biedroneczka91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Która rządzi pierwszą stroną?
Totoja już jest dosyć zajęta, że tak powiem hehehehe
Od dzisiaj jestem na urlopie wypoczynkowym
Muszę wytrzymać jeszcze 10 dni, a jeśli nawet nie, to i tak bez znaczenia...
Ostatni tydzień maja, zacznie się u nas robić gorąco
Trzymam kciuki za nas wszystkie -
ataeb wrote:Małamyszko chyba ja ale pierwszą stronę edytować może tylko totoja. Narazie spisuje to wszystko, więc mam wszystko na bieżąco
ataeb lubi tę wiadomość
-
witam
Biedroneczko i na tym wątku jeszcze raz gratuluję, zazdroszczę ekspresowego porodu
Totoja i dla Ciebie również gratulacje.
U mnie cudna pogoda, od rana robię prania a potem biorę się za prasowanie w pozycji siedzącej bo ciężko ustać przy desce19Biedroneczka91 lubi tę wiadomość
-
Witam. Nasza liste obrabia ze tak powiem ataeb. Dziekujemy Ci kochana. Zerknij tylko na liste bo Ciebie nie widze na niej. Z tym ,ze moze to ze zmeczenia.
Tak.jak napisaky dziewczyny 17 maja o 9:50 powitalismy na swiecie Jasia. 3800 g zywej wagi i 56 cm. Jest cudowny, spokojny i jestesmy wszyscy zakochani. Od wczoraj w domu. Leos go ciagle glaszcze i caluje.AgaSY, 100noga, ahisma, Madllene, Ulka84, LaRa, małaMyszka, Merida86 lubią tę wiadomość