Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Susanna bardzo mi przykro:(
Myślę, że dobrą decyzję podjęłaś, pewnie niewiele to zmieni a przynajmniej na spokojnie pójdziesz do gina. Pewnie miał jakiś cel w tym, że tak kazał. Przy okazji wizyty możesz go zapytać
Tak jak dziewczyny mówią często udaje się już w następnym cyklu więc trzymam kciuki żebyś trafiła na lipcowy wątek -
Mona_M wrote:Wypadam. Póki co wypadam. Trzy Aniołki to już tłum.
u mnie znowu rano cukier juz czaczo 203 dzis lekarz chyba sie przeżegna że u mnie zasze cos ;/2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
s1985 wrote:u mnie też nieciekawie ale nie poddałam się, chociaż niekiedy miałąm chwilę zwątpienia, 3mam za wszystkich kciuki
u mnie znowu rano cukier juz czaczo 203 dzis lekarz chyba sie przeżegna że u mnie zasze cos ;/
-
Totoja wrote:Boze. Kobieto to sie kwalifikuje do insuliny. Ja przezywam swoje 115 na czczo. Ale glukometr to tylko glukometr, moze paski sa lewe albo cosm jak sprawdzisz glukoze z krwi to bedzie pewnosc.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
syringe wrote:Clexan nie podnosi cukru we krwi. Najlepiej oznacz glukoze we krwi na czczo z żyły. Glukometr też może być zły. One nie działają cały czas dobrze. Ale jak najbardziej leć do lekarza. Nie koniecznie od razu insulina spokojnie
A znasz sie troche na glukometrach? Taki co byl rok nieuzywany jest dalej ok czy ttzeba cos z nim zrobic? Oprocz oczywiscie nowych paskow i zakodowania go.
-
syringe wrote:Clexan nie podnosi cukru we krwi. Najlepiej oznacz glukoze we krwi na czczo z żyły. Glukometr też może być zły. One nie działają cały czas dobrze. Ale jak najbardziej leć do lekarza. Nie koniecznie od razu insulina spokojnie2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Susanna, Mona, bardzo mi przykro, cholernie trzymajcie sie!
U nas (tzn u małej) nadal utrzymujący sie kaszel i katara, jutro minie tydzień od wizyty u lekarza a poprawy nie ma ;( fuck
Chyba jutro zńow musze isc. Doopa
Co do cukrów to sie ńie znam wiec ńie pomogę.
Miłego dnia -
Mona, strasznie mi przykro! cholernie
Ale wierze ze za chwile powrócisz, mi sie udało za 5tym razem, czasem trzeba na szczęście poczekać.
Odpocznij i wracaj do nas, nie pozwól paskudnemu losowi wygrać!
Trzymaj sie dzielnie!
Co do cukru nie pomogę bo moj naczczo jest bliższy wartości 30-40... ale ponad 200. Toż to hardcore!
Co wam powiem to wam powiem, ale moja córka od kilku nocy spi coraz lepiej
Nauczyłam ją samodzielnego zasypiania i dzięki temu w nocy gdy sie obudzi to co godzine nie biegam do niej by ją pogłaskać czy brać na ręce, zasypia bez mojego udziału dalej ogromny, wypracowany przez nas sukces
Nie pamietam kiedy sie tak wysypialam! Zeby spac po 5-6 h ciurem :o no szał! oby tak zostało
Dziewczyny, ja juz proponowałam ale chyba umknęło... co wy na utworzenie listy wizyt wzorem tabelki? -
Susanna, bardzo mi przykro Wiem, że jeszcze nie wszystko stracone, ale jednak beta u Ciebie powinna być już dużo wyższa
Mona, współczuję Jakoś dużo ostatnio tych negatywnych informacji
Ja bete zrobię dopiero w pn bo nam wizytę i tak kazał lekarz Nie chcę się wcześniej niepotrzebnie stresować -
syringe wrote:Może powodować podwyższenie potasu u osób z niewydolnością nerek i cukrzyca ale nie ma napisane że powoduje cukrzycy. Sprawdź swój glukometr w laboratorium powinno się to robić co kilka miesięcy.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18