Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny strasznie mi przykro!!! Przytulam...
Od kilku dni myślę o Morwie
Co do listy wizyt to chyba szkoda prądu, bo te pierwsze są najważniejsze i wywołują dużo emocji, a później każda będzie się dzieliła wrażeniami po następnych...
Trzymam kciuki za każdą z Was &&&&
-
I.Ana.I wrote:mam pytanie, powiedziałam szefowej o ciąży, powiedziała mi że mam przynieść zwolnienie. I się tak zastanawiam czy lekarz mi da, tak o bo ja chce
-
I.Ana.I wrote:pracuje w sklepie,ksiegarnio-papierniczo-zabawkowy, czasem jest sporo do noszenia. ale szefowa kazała przynieść L4
-
Milk@ wrote:moja fasolka ma 3mm, czyli z USG 5t6d, z daty owulacji wychodzi mi 6t0d, także całkiem przyzwoicie. z OM mam 5dni mniejszą ciążę, ale tym się nie przejmuję, bo późna owulacja i jak na razie rozwija się prawidłowo (mimo plamień).
Zdjęcie wrzucę jak tylko rozgryzę jak to się robi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMilk@ wrote:SusannaDean do Twojego lekarza? Zawsze to lepiej jak zobaczy co i jak.
-
SusannaDean wrote:Do mojego, przez telefon kazal sie nie martwoc nie robic bety i byc za tydzien na usg..i brac luteine...wiec nie wiem o co kaman i wgl wiec ide bo jesli tak ma wygladac moj caly tydzien to ja podziekuje juz trzeci dzien jak wyje...
Biedna Tule
Idz, lepiej coskolwiek wiedziec i sie przyzwyczajać do sytuacji...
-
Susanna na pewno jest Ci cieżko to dobrze ze idziesz przynajmniej sie dowiesz co i jak. Czekanie najgorsze.
Ja byłam dzis na becie. Nie dlatego ze panikuje tylko mam powiedzieć rodzicom w weekend a ze nawet nie widziałam jeszcze zarodka to wole sprawdzic jak to wyglada. Ale nie szaleje wyniki wybiorę sobie na spokojnie przy okazji jutro.
Tak koszmarne mdłości mnie męczą od wczoraj ze ledwie śniadanie zjadłam i ledwie dojechałam na ta betęCórcia 16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek 10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
nick nieaktualny