Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
I.Ana.I wrote:pannaaga- no póki nie mam zwolnienia mam chodzić do pracy .mam wizyte 25.10 .. teraz wybieram zaległe urlopy. więc prawie mam wolne. ide w sobote do pracy na 4 h.. i w dni kiedy jest towar mam wolne
Jak masz taka prace ze mogłoby fasolce zaszkodzić to bez problemu dostaniesz zwolnienie. Wydaje mi sie ze w ogole ciężarówki bez problemu dostają nawet "jak chcą".Córcia 16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek 10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
SusannaDean czekamy na informacje po wizycie.
Do wszystkich plamiących - trzymam kciuki aby plamienia ustąpiły...
My z pianiska chyba najmniej stresów odnośnie bety bo u nas nie ma jak hehehe Także my w zasadzie wciąż wiemy, że nic nie wiemy. Opieramy się jedynie na sikaczu
Ja dziś idę odebrać wyniki krwi i TSH i moczu... Też się trochę boję. Pojadę około 16 polskiego czasu Tak jak mówilam chciałabym wciąż karmić piersią małego, a to zależy od wyników krwi. Jeśli chodzi o moje samopoczucie to jest ok w związku z tym mam taka cicha nadzieje ze wyniki beda ok
Jutro natomiast na 8 rano do rodzinnej...bo wtedy mniej osob tam jest Takze jutro bede musiala wstac wczesniej
Mam nadzieję, że u wszystkich fasolek wszystko ok!
-
Ja jutro musze iść i prosić o zwolnienie bo jutro mi się kończy, a jak na złosć mój lekarz do przyszłej środy jest na szkoleniu ;( w ostateczności pojde do rodzinnej.
Muszę Wam powiedzieć że w tej ciąży jestem spokojniejsza nie doszukuje się objawów nie latam na bete, czekam cierpliwie na wizyte. Miałam plamienia ale nie panikuj jak rok temu, wtedy z każdą błachostką leciałam do doktora i ladowałam w szpitalu a teraz nie mam czasu na rozmyślanie czy lezenie w szpitalu bo kto się zajmie Gabrysia. Ta ciąża jest całkiem inna a napewno inna dla mojej głowyLaRa, pingui lubią tę wiadomość
-
cześć dziewczyny,
mi się zaczęło coś takiego samego jak w poprzedniej ciąży...robię się okropnie głodna, właściwie nagle. właśnie wsadziłam pizzę do piekarnika, oczywiście przepis na ciasto, które nie musi wyrastać, bo przecież czasu nie mam
jakaś taka zasmarkana od dwóch dni chodzę -
Susanna, Mona tak mi przykro
Ja dzis meza na lotnisko odwiozlam Miesiac rozlaki teraz...
Na pocieszenie mam takie zdjecie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4c605d20dba8.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 13:59
Olcc., Tchibo, renc lubią tę wiadomość
-
Karolina, powiem Ci, ze po sytuacji z Susanną i Moną tak mnie stres dopadł, że zrobiłam sobie sikańca... bałam się że zobaczę bledziocha... ale krecha wyszła w kilka sekund i to taka, że aż się takie kropki z barwnika porobiły dużo ciemniejsza niż 14 dpo, więc odpuszczam
Myślę kiedy iść na USG... za jakieś 1,5 tyg pewnie
kciuki za wszystkie piękne fasolki na wizytach
Aga, ja w tej ciąży tak samo... w tamtej z każdym plamieniem leciałam na IP, USG miałam chyba z 5 czy 6 w pierwszym trymestrze :o fakt, wcześniej straciłam 4 ciąże, więc dlatego... ale teraz jakoś na luzie do tego podchodzę, wiem, że stres nic nie da i nic nie zmieni... więc czekam spokojnieAga_502 lubi tę wiadomość
-
s1985 wrote:Będę w domu to pokaże
Tez u Ciebie nie ma jeszcze zarodka? To nie jestem sama...Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
A ja wróciłam ze spaceru, młody śpi, obiad w piekarniku, kakao wypiłam i oglądam zaginionych... Dawno temu hit serialowy, nawet nie wiem ile jest sezonów...
Jajniki bolą jak cholera, najgorzej jak kichnę... -
Jestem po wizycie, jest serduszko, 1 cm człowieka
Powiedziałam rodzicom, zamiast się ucieszyć mamie ręce opadły miną nietega i hasło a kto to dziecko będzie bawił.
Siedzę i rycze....małaMyszka, Paula_29, ;oniqa lubią tę wiadomość