CZERWIEC 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
iness00 wrote:Witam się z Wami w II trymestrze
Zapomniałam wczoraj napisać, pytałam się wczoraj na prenatalnych o płeć dziecka, ale doktor żartowniś odpowiedział: "będzie dziewczynka albo chłopiec" a ja na to, że to i my wiemy. Nie chciał powiedzieć. Musiałam połaskotać jego męskie ego, że taki doświadoczny z niego lekarz i słyszałam, że w tym czasie dopatruje się już płci i już nie miał wyjścia, zaczął sprawdzać. Powiedział, że według niego póki co wygląda bardziej na chłopca nie jest to jeszcze pewne, jednak i tak cieszę się ogromnie, że może być synek właśnieiness00 lubi tę wiadomość
36 lat
5 lat starań
endometrioza I stopień, hiperprolaktynemia, MTHFR C677 T hetero PAI I hetero immunologia
3x IUI nie udane
09.2019 start IV -
Bunia89 wrote:Mój to się śmieje, że niedługo zapomni czym jest seks. W ogóle nie mam ochoty, gdzie przed ciążą chęci i zmysły były zawsze.
~~~~~~~~
IV procedury in vitro - bez sukcesu
Zostały nam❄❄
~~~~~~~~~
AMH - 0,91(poprawa na 1,95)
MTHFR 1298A-C - homo
PAI-1 - hetero
NK - 21%
ASA - 1:10
ANA - ujemne
▪przeciwciała przeciw osłonce przejrzystej
▪endometrioza 1 stopień
"Dopóki oddycham nie tracę nadziei" -
Bunia89 wrote:Mój to się śmieje, że niedługo zapomni czym jest seks. W ogóle nie mam ochoty, gdzie przed ciążą chęci i zmysły były zawsze.22.12.21 Synek 💙
03.06.20 Córcia ❤️
10.07.19 Aniolek 9 tc -
Kinga jeśli chodzi o marketing to polecam dodawać posty na instagramie i tam posty sponsorowane nie są aż tak obcinane jak na Facebook. Ja widziałam duza różnice po moim koncie na insta a na fcb a dodawałam te same treści 😉
🎂26.06.2020 - 3660g 54cm 👶🏻 -
melisa wrote:O matko rzeczywiście :p to kiedy owualacje mialyscie? Chyba to byly okolice nowiu księżyca to NIBY sprzyja poczęciu dziewczynki :p a tu prosze jednak chłopcy
Bo pełnia księżyca sprzyja poczęciu chlopcow, a nów ksiezyca poczęciu dziewczynki, niby wytwarzają się wtedy jony dostanie/ujemne i sprzyja to przyciąganiu plemnikow przez jajo konkretnej plci ale jak widac nie ma to potwierdzenia w praktyce -
melisa wrote:O matko rzeczywiście :p to kiedy owualacje mialyscie? Chyba to byly okolice nowiu księżyca to NIBY sprzyja poczęciu dziewczynki :p a tu prosze jednak chłopcy
Bo pełnia księżyca sprzyja poczęciu chlopcow, a nów ksiezyca poczęciu dziewczynki, niby wytwarzają się wtedy jony dostanie/ujemne i sprzyja to przyciąganiu plemnikow przez jajo konkretnej plci ale jak widac nie ma to potwierdzenia w praktyce
Haha ja miałam gdzieś koło 6 października i byliśmy wtedy na wyjeździe rocznicowym 😇 No i stwierdziliśmy, że to bez sensu trochę jakbyśmy się nie mogli kochać cały wyjazd wiec niech się dzieje co chce 😂
🎂26.06.2020 - 3660g 54cm 👶🏻 -
M
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2020, 20:50
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Ja zarówno w tej jak i w pierwszej ciąży to w I trymestrze praktycznie zero ochoty na seks, ale jak tylko się zaczął II trymestr to masakra, mega mam ochotę i mąż zadowolony W poprzedniej ciąży było tak samo, że I trymestr to nic, a potem libido mega w górę aż do końca ciąży. Tyle że na końcówce z dużym brzuchem to już ciężko wygodną pozycję znaleźć
-
Moniquue wrote:Ja się ostatnio często budzę po nadmiarze snów erotycznych ze zwiększonym libido 🤦♀️ w ogóle bardzo duzo mi się śni i wszystko pamiętam, co jest troche męczące...
No to obudź męża i do dzieła xD
Ja właśnie w ciąży ze Stasiem miałam takie niepohamowane libido xD nawet jak na mnie zawsze się śmiałam, że warto byłoby zajść jeszcze raz w ciąży choćby dla tego bzykania, a tu teraz nie jest już tak intensywnie xD
Finezja19 wrote:Kinga jeśli chodzi o marketing to polecam dodawać posty na instagramie i tam posty sponsorowane nie są aż tak obcinane jak na Facebook. Ja widziałam duza różnice po moim koncie na insta a na fcb a dodawałam te same treści 😉
Ja średnio ogarniam insta, powiem szczerze xD tam chyba jednak najistotniejsze są zdjęcia, nie wiem jak bym się w to wpasowała nie mam problemu z zasięgiem tylko z cenzurą co można promować, musiałabym sprawdzić czy na insta jest inna politykaMoniquue lubi tę wiadomość
08.09.2017 - Staś
24.02.2019 - Aniołek [*] 7tc
18.05.2020 - Lilka i Nelka
konflikt serologiczny w układzie białek zgodności tkankowej -
super dziewczyny, ze wizyty udane!
Prenatalne juz chyba za nami?
Dziewczyny, ktore macie detektor..Czy macie specjalny zel do tego? Ja dostalam detektor ale chyba musze w aptece dokupic ten zel? Bunia uzywalas swojego?
Zazdraszczam ruchow ja pewnie jeszcze z miesiac bede musiala czekac