Czerwiec 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Limosa wrote:
Ale fajnie, że już bliżej niż dalej do końca. 🥰Limosa, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Ona_89' wrote:Dwa miesiące... Kobieto, ale się katujesz 😂 dobrze, że uległaś chwili 😁
Kończyny remont niestety generalny i ciągle się wydłuża . Po woli zaczynam się zastanawiać czy wogole do czerwca zdążymy ze wszystkim 🙈🙈
I dlatego ta zwłoka z kupowaniem . Ja nie wiem co to będzie 🤣🤣🤣
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
Po burzy zawsze wychodzi 🌞 , czekamy okruszku ❤️🌈
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDomi93 wrote:Dziewczyny po tym waszym pisaniu pojechałam po pączka i znalazłam o smaku kinder Bueno 😃😃
I wiecie co , po jednym mam dość do końca ciąży 🤣🤣🤣🤣🤣
Nie wiedziałam, że takie cuda tworzą 😁 Kinder Bueno to moja ulubiona słodycz ale nie wiem czy zdecydowałabym się na paczka o tym smaku
-
Mnie dziś szatan zapędził na Shein 😈
No i kupiłam sukienkę i parę opasek na główkę 🤷♀️
https://pl.shein.com/Baby-Girl-Allover-Floral-Tiered-Ruffle-Bodysuit-p-2538522-cat-2838.htmlOna_89' lubi tę wiadomość
I procedura
4AA - 03.2021 - 05.2021 [*] 9 tc.
3AB -10.2021 - 06.2022 Córeczka ❤
3AB - 01.2024 beta HCG <0,2
2BB - 02.2024 beta HCG <0,2
II procedura
3BB - 07.2024 cb
4BC ? -
ewe90 wrote:Mnie dziś szatan zapędził na Shein 😈
No i kupiłam sukienkę i parę opasek na główkę 🤷♀️
https://pl.shein.com/Baby-Girl-Allover-Floral-Tiered-Ruffle-Bodysuit-p-2538522-cat-2838.html -
Gosianka wrote:Piękna sukienka. 😍 Aż ją sobie zapiszę, bo na mojej liście z ubranek została właśnie jakaś urocza sukienka. 😁
Gosianka lubi tę wiadomość
I procedura
4AA - 03.2021 - 05.2021 [*] 9 tc.
3AB -10.2021 - 06.2022 Córeczka ❤
3AB - 01.2024 beta HCG <0,2
2BB - 02.2024 beta HCG <0,2
II procedura
3BB - 07.2024 cb
4BC ? -
Kompletnie nie wiem jak ogarnąć ciuchy 😔 zakupiłam bujaczek, ogarnęłam gondole po rodzinie, ale z ciuszków nie kupiłam nic bo nie wiem co ile czego i w co w maju (?) / pocz.czerwca w ogóle będzie ubierana dzidzi 😔 czy jak w maju wyjdzie jaką ma długość i np. będzie wiadomo, że 50 rozmiar okaże się zbędny, to i tak coś kupić z tych maluchów? Czy wszystko celować juz teraz w 56 i więcej w 62? Czarna magia dla mnie 😔Did
-
Ja nie kupuję czapeczki i rękawiczek. Podobno niedrapki nie są już polecane, dziecko lepiej się rozwija jak może się dotykać. A czapka w czerwcu wydaje mi się zbędna...
A co do rozmiarów, to ja z 50 mam body kilka sztuk. Tak to nastawiam się na 56 na początek, ale mam też 62 i 68 już. Jeśli chodzi i ilość, to nie pamiętam dokładnie, ale na 56 jakoś po 5-8 sztuk mam. Tych na 62 i 68 już więcej, ale ja kupowałam wielopaki i całe paczki używanych.Kasia86, Did lubią tę wiadomość
-
Gosianka wrote:Ja nie kupuję czapeczki i rękawiczek. Podobno niedrapki nie są już polecane, dziecko lepiej się rozwija jak może się dotykać. A czapka w czerwcu wydaje mi się zbędna...
A co do rozmiarów, to ja z 50 mam body kilka sztuk. Tak to nastawiam się na 56 na początek, ale mam też 62 i 68 już. Jeśli chodzi i ilość, to nie pamiętam dokładnie, ale na 56 jakoś po 5-8 sztuk mam. Tych na 62 i 68 już więcej, ale ja kupowałam wielopaki i całe paczki używanych.
Nie wiem czy niedrapki są polecane czy nie, bo się tym nie interesowałam jakoś bardzo, ale każdy z 3 szpitali, w których patrzyłam na listę to i niedrapki i czapeczki były wymagane na te pierwsze 3 dni po porodzie
Ja 50 na razie nie mam żadnych sztuk, najwyżej mąż dokupi na bieżąco. Raczej celuję w 56 i 62Synek ❤️ 05.2024
Synek ❤️ 06.2022 -
Ja zaczynam od 56 , będziemy ewentualnie wywijać jak tak przy starszym ( urodził się 54cm )
Do szpitala kupuje i czapkę i niedrapki . Niby nie są zalecane ale lepiej mieć tym bardziej że to groszowe sprawy ,a te niedrapki były przy starszaku pomocne w szpitalu bardzo ,zresztą w domu też 🙂
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
Po burzy zawsze wychodzi 🌞 , czekamy okruszku ❤️🌈