Czerwiec 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja sobie odpuściłam siłownie po tych akcjach z ciśnieniem, mam dużo leżeć, odpoczywać i się nie przemęczać, więc nawet żadnych filmików z ćwiczeniami dla kobiet w ciąży nie zdążyłam odpalić. Ze spacerami to też jest różnie, może jak się pogoda poprawi to będzie we mnie więcej motywacjiSynek ❤️ 05.2024
Synek ❤️ 06.2022 -
Jak odczuwacie brzuch ciążowy, czy tam gdzie jest maluszek jest on już taki twardszy bo u mnie tak jakby pod skórą jest taka piłka i zastanawiam się czy to jakby normalne a to moja pierwsza ciąża, nawet jak leżę to czuję gdzi jest miękko a gdzie jest macica
-
Majeczk@ wrote:Jak odczuwacie brzuch ciążowy, czy tam gdzie jest maluszek jest on już taki twardszy bo u mnie tak jakby pod skórą jest taka piłka i zastanawiam się czy to jakby normalne a to moja pierwsza ciąża, nawet jak leżę to czuję gdzi jest miękko a gdzie jest macica
Ja mam tak samo, czuć gdzie jest maluch. Jak zaczyna się ruszać to sam środek pod pępkiem twardnieje i mam wrażenie, że skóry zaraz zabraknie. Chyba, że to właśnie chodzi o stawianie się brzucha, o którym mówią dziewczyny, a ja z racji pierwszej ciąży nie wiem i odbieram jako rozciąganie się dziecka w środku -
[Paati#]o to widzisz ja też tak mam, ale wydaje mi się że raczej nic sie nie dziej e bo na ostatnim badaniu z trzy dni temu badali mi szyjkę i była okej więc może to faktycznie to uczucie bo macica rośnie i maluszek się rozpycha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2022, 22:47
-
Ja w pierwszej ciąży, jak już dostałam zielone światło lo, to ciwczylam codziennie joge z Gosią Mastowska na YT i ćwiczenia dla kobiet w ciąży Trening Fitness. Trzeba pamiętać, że warto mierzyć tętno i ciśnienie, zwłaszcza jak czujemy ze to dla Nas za dużo. Nic na siłę. Dużo spacerowałam, ah to był blogi czas. Mój rekord to 10 km spaceru. Ale standardowo robiłam 6 km dziennie.
Teraz czekam na pogodę i z wózkiem będę chodziła. Reszty nie mam jak z braku czasu i przy malej nie używamy komórek i TV, a ja muszę ćwiczyc z kims😆
Miłego dnia dziewczyny! Trzymam kciuki za wizyty dzisiaj! Lecę do sklepu, póki mąż jeszcze w domu. -
Annie_, agawka83, Gosianka, ewe90, Domi93, Daisy_87, Misiaa, legusta, _Belladonna, Muflonek, Limosa, Ona_89', Gdynianka41, Paati#, Did, Dorrotaaa lubią tę wiadomość
-
ja już po krzywej nie było tak źle. Ale polecam pić powoli 🙈 miałam smak cytrynowy, było to bardzo bardzo słodkie, ale przez to, że się naczytałam to wypiłam na szybko i zaczęło mnie mdlić. Pierwsze 15’ trochę mnie męczyło i czułam się zasłodzona jak nigdy, na szczęście z czasem było lepiej. Także dziewczyny nie taki diabeł straszny i nie ma się co źle nastawiać 😉
_Belladonna, legusta, Gosianka, Did, Dorrotaaa lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2022, 14:45
aannkka, Misiaa, Ona_89', Annie_, Kasia86, _Belladonna, AgaJulia, Gosianka, Daisy_87, Muflonek, Paati#, legusta, ewe90, Did, Dorrotaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja się dziś chyba przeciągnęłam ...tak się zawzięłam ,że cały dzień sprzątałam .
Miałam to robić na raty aby nie przemczyc się ale ja jak już za coś się wezmę ... To robię do póki nie skończę no i skończył się ale dzień ...a zrobione dopiero 1/4...😭 teraz się położyłam i brzucho twardy ,czekam aż malutki się obudzi .
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
Po burzy zawsze wychodzi 🌞 , czekamy okruszku ❤️🌈
-
aannkka wrote:To jest serio szok, że ten czas tak leci! I mamy już takie dorodne bobasy😍
Naprawdę... jeszcze chwila i będziemy trzymać za siebie kciuki podczas naszych porodów 😃
Dopiero co się witalysmy i balysmy każdego USG i bólu brzucha a tu już nas kopia z każdych stron 🙂❤️
Niech rosną w siłę , jeszcze troszeczkę i będziemy tulić 🥰🥰🥰🥰legusta, Gdynianka41, Limosa lubią tę wiadomość
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
Po burzy zawsze wychodzi 🌞 , czekamy okruszku ❤️🌈
-
Ja to już tak czekam czerwca, chyba dopiero wtedy mi te lęki znikną, już jak maluszek będzie na świecie. Teraz mimo że czuje że się rusza i tak dalej to ciągle mam taki strach czy mu tam wszytsko dobrze, ja to będę taka matka wariatka jak nic xd
Did lubi tę wiadomość
-
Majeczk@ wrote:Ja to już tak czekam czerwca, chyba dopiero wtedy mi te lęki znikną, już jak maluszek będzie na świecie. Teraz mimo że czuje że się rusza i tak dalej to ciągle mam taki strach czy mu tam wszytsko dobrze, ja to będę taka matka wariatka jak nic xd