Czerwiec 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny dziękuje bardzo za wszystkie kciuki i wasze pchniecie mnie żeby przyspieszyć sprawę. Okazało się ze to nie tyle wina ciśnienia a tachykardii. Ciśnienie rosło bo puls już był wysoki i trwało to jakiś czas 😞 ale dostałam już wczoraj leki i jest lepiej. Za miesiąc znowu kontrolny holter żeby sprawdzić czy leki działają. A tymczasem dzisiaj byłam na 2 dawcę szczepienia i czekam aż sieknie 😆
A co do spokoju to powiem wam ze ja akurat jestem taka matka wariatka i wszystko muszę mieć pod kontrola jak chodzi o dzieci 😂 nawet po 3 latach mojemu mężowi się udzieliło i teraz jak tylko synek pociągnie nosem to już się zastanawia czy dawać go do przedszkola czy nie lepiej w domu na tydzień go zostawić 😂Daisy_87, Gdynianka41, _Belladonna lubią tę wiadomość
-
Annie super że już lepiej i oby ten kolejnyholter wyszedł dobry. Dobrze że nie tylko ja jestem taka wariatka, mój mąż to wychodzi z założenia że wszytsko dobrze jest i będzie i jest taki spokojny aż mu zazdroszczę ja to w kółko wybaczam nowe cele na które czekam najpierw na serduszko, potem na drugi trymestr, potem na ruchy a teraz na to aż maluch będzie ważyć choć kilogram, na 30 tydzien bo to już taki bezpi czniejszy czas i zawsze na coś ^^
Annie_ lubi tę wiadomość
-
Annie, super wiadomości! Najważniejsze że masz już leki i będziesz pod kontrolą.
Ja mam podobnie, nawet po ciąży ciągły stres o coś z córką. Ostatnio powiedziałam mężowi, że tak będzie do mojego ostatniego tchu. Mama to zawsze mama i się martwi, nawet o dorosłe dziecko☺️Gdynianka41, Annie_, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Ja dzisiaj po wizycie, Mały ma 270g i wszystko u niego dobrze. Jedyne co, to skróciła mi się szyjka do 3cm o dostałam luteinę dopochwowo. Mam nadzieję, że to ja powstrzyma przed większym skracaniem się...Jakoś w tej ciąży więcej mam trudnych sytuacji niż w poprzedniej. Już bym chciała tak 38 tydzien😄
agawka83, Annie_, Kasia86, Limosa lubią tę wiadomość
-
No niestety taki los matek 🙈🙈
Ale ja zauważylam,że podchodzę bardziej na luzie kóz na początku .
I to chyba zdrowsze dla mnie 😃
A podobno jak ma się już dwójkę i więcej to już wogole z górki 😆
Zobaczymy co będzie za jakiś czas .
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
Po burzy zawsze wychodzi 🌞 , czekamy okruszku ❤️🌈
-
Muflonek wrote:Ja dzisiaj po wizycie, Mały ma 270g i wszystko u niego dobrze. Jedyne co, to skróciła mi się szyjka do 3cm o dostałam luteinę dopochwowo. Mam nadzieję, że to ja powstrzyma przed większym skracaniem się...Jakoś w tej ciąży więcej mam trudnych sytuacji niż w poprzedniej. Już bym chciała tak 38 tydzien😄
Mam nadzieje, że luteina da radę. Ja również na wizycie dostałam dalej luteinę cóż zrobić 😆 i zakaz współżycia dalej podtrzymany 😬 -
aannkka wrote:Który tydzień u Ciebie?
Mam nadzieje, że luteina da radę. Ja również na wizycie dostałam dalej luteinę cóż zrobić 😆 i zakaz współżycia dalej podtrzymany 😬 -
nick nieaktualnyAnnie_, dobrze że się wyjaśniło skąd wysokie ciśnienie Leki na pewno pomogą. Ja niestety też mam zwykle wysoki puls ale niskie ciśnienie... Kardiologicznie jest wszystko ok, chyba po prostu tak mam.
Dotarło do mnie, że właśnie zaczynamy 6 miesiąc :o ! Jak to leci... Ostatnie tygodnie spokoju a później zacznie się popłoch -
Muflonek wrote:U mnie 19+5. Też mam nadzieję, że nam pomoże. A używasz tego aplikatora, czy bez niego?
-
Ja mam mocne stawiania macicy, plus w poprzedniej ciąży poród rozpoczął się w 29 tyg udało się go zatrzymać całe szczęście i teraz lekarz woli dmuchać na zimne, bo wtedy też mi się robił twardy brzuchol mam jeszcze do tego nospe i jest zdecydowanie lepiej
-
Majeczk@ wrote:Ja to już tak czekam czerwca, chyba dopiero wtedy mi te lęki znikną, już jak maluszek będzie na świecie. Teraz mimo że czuje że się rusza i tak dalej to ciągle mam taki strach czy mu tam wszytsko dobrze, ja to będę taka matka wariatka jak nic xd