Czerwiec 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie z ta dostawką to słuchajcie wpadłam na genialny pomysł i mówię mężowi ,że dostawką to będzie po jego stronie na nocki bo przecież ja obolała po porodzie no ktoś musi wstać 🤭🤭🤣
Annie_ lubi tę wiadomość
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
Po burzy zawsze wychodzi 🌞 , czekamy okruszku ❤️🌈
-
Domi93 wrote:Nie proponował mi nic bo nie mówiłam nic nawet... Ta laktuloza to syrop ? Jutro będę w aptece i może coś wezmę od razu...wizyta dopiero we wtorek
Mi dał próbkę takiego syropu https://www.i-apteka.pl/product-pol-54590-Solaq-syrop-500ml.html właśnie wypiłam, zobaczymy czy podziała. -
Kurczę tak czytam o tych dostawkach i tal jak nie brałam w ogóle tego pod uwagę tak teraz się zastanawiam bo mamy zwykle łóżeczko ale może rzeczywiście warto tę dostawkę? Nie mamy za wiele miejsca w sypialni i byloby ciasno ale może warto? Aleście dały mi do myślenia... :p
Linadelpalina lubi tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Domi93 wrote:Nie proponował mi nic bo nie mówiłam nic nawet... Ta laktuloza to syrop ? Jutro będę w aptece i może coś wezmę od razu...wizyta dopiero we wtorek
-
Gosianka wrote:Tak to syrop, okropnie słodki. Ma zmniejszać wchłanianie wody w jelitach. Mi to lekarz już właściwie na początku zalecił, ale nie dałam rady go wtedy brać przez mdłości. Teraz jakoś mniej przeszkadza ten smak.
O kurczę. Nie pomyślałam o nim a mam nawet go w szafce bo syn go brał. Chyba spróbuje następnym razem. Dzięki za podpowiedz ☺️
-
Dziewczyny, ja już drugi raz w tym tygodniu miałam taki "atak" i nie wiem czy też tak macie, czy mam się czym martwić? Nagle robi mi się duszno, mam ogromne mdłości (bez wymiotów, bo do tego jestem ciężka) i dziś w dodatku bolało mnie z lewej stronie by koło szyi/obojczyka. Otworzyłam okno w aucie, zaczęłam głębiej oddychać i po jakimś kwadransie minęło, ostatnio męczyłam się w domu cały wieczór. Nie wiem co o tym myśleć. Zastanawiałam się czy dzidzior nie kopał mi po żołądku albo czymś innym, bo był wtedy dość ruchliwy, ale może też się źle czuł?
-
legusta wrote:Kasia86 z jakiej apteki online korzystasz? Zastanawiam się czy coś innego niż wapteka lub gemini masz do polecenia
Jeśli chodzi o wagę to u mnie w 22+6 było 530g, w 24+1 już 635g na tym pierwszym badaniu nie mam tej siatki, ale na drugim już tak i jest w granicach normy.legusta lubi tę wiadomość
-
Kasia86 wrote:Dziewczynki ja też miałam problem z zaparciami. Mi pomaga siemię lniane.
W jakich proporcjach? I jak je przygotowujesz ? Nie piłam nigdy a słyszałam ,że to jest bez smaku ?
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
Po burzy zawsze wychodzi 🌞 , czekamy okruszku ❤️🌈
-
A jak czujecie brzuch jak leżycie ta twarda część jest no wiadomo pod pępkiem czuć już ale tak równo po dwóch stronach czy bardziej po którejś stronie ? Bo ja mam wrażenie że większa dużo częsc znajduje się po prawej i tak mysle jak to będzie z czasem czy jak maluszek bd rósł to to się przesunie czy bd migrowac
Linadelpalina lubi tę wiadomość
-
Majeczk@ wrote:A jak czujecie brzuch jak leżycie ta twarda część jest no wiadomo pod pępkiem czuć już ale tak równo po dwóch stronach czy bardziej po którejś stronie ? Bo ja mam wrażenie że większa dużo częsc znajduje się po prawej i tak mysle jak to będzie z czasem czy jak maluszek bd rósł to to się przesunie czy bd migrowac
Linadelpalina, Majeczk@ lubią tę wiadomość
-
Domi93 wrote:W jakich proporcjach? I jak je przygotowujesz ? Nie piłam nigdy a słyszałam ,że to jest bez smaku ?
Ja wsypuję pół szklanki siemienia i zalewam wrzątkiem do 3/4, przykrywam talerzykiem i czekam aż wystygnie. Później wlewam do herbaty, czy czegoś do picia.Domi93 lubi tę wiadomość
-
Na zaparcia polecam serdecznie techniki oddychania do przepony. Można poszukać w internecie. Na yt są tutoriale. Ruch np spacery i codzienne takie oddychanie usprawniają perystaltykę i generalnie przesuwają całą treść 🤪 Polecam, ja od 2 msc czuję się super, a miałam wielkie z tym problemy
-
Domi93 wrote:W jakich proporcjach? I jak je przygotowujesz ? Nie piłam nigdy a słyszałam ,że to jest bez smaku ?
-
Hej Kochane, dawno się nie udzielałam, ale Was podczytuję my już też po połówkowych, wszystko dobrze, szyjka ładna, dziewczyna waży ok. 470 gram
Ruszyliśmy z wyprawką, póki co meble na pierwszy ogień, rozeznanie w wózkach i powiem Wam, że miałam typy, ale nie zdały testów w salonie
Czuję się piękna i szczęśliwa, jedynie w drugiej połowie dnia doskwierają plecy.
A jeśli chodzi o aktywność dzidziusia to u nas szaleństwo, jak kładę się spać, do południa śpi, ale to po mnie, bo ja mam rozruch tak do 12, a pracować mogłabym po nocach
Niedługo czeka i mnie krzywa cukrowa, mam nadzieję, że jakoś to przełknę.
Słuchajcie nie wiedziałam, że teraz podają immunoglobulinę przy konflikcie w każdej ciąży… lekarka nic mi nie mówiła, dopiero jak chciałam się zapisać na kwalifikacje do szpitala w Katowicach to mnie poinformowano…Annie_, Did lubią tę wiadomość
24.12.2023 II kreski pod choinkę
21.06.2022 Alicja ❤️
16.10.2021 niespodziewane II kreski
3.03.2017 Amelia 10tc [*]
09.2017 pusty pęcherzyk
25.01.2018 START Provita Katowice dr Paliga
22.05.2018 laparoskopia, endometrioza II stopnia
4Q2018 doc Paśnik, nk 22%, KIR genotyp AA
Zalecenia: Accofil, @13.05 - start IVF
3.06.2019 transfer blastocysty 3AB 😞
6.02.2020 scratching, biopsja - OK
7.03.2020 KET blastocysty 2BB 😞