Czerwiec 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
aannkka wrote:
Piękny, ale cena też piękna
Rożki 147 zł, a kokony 377 zł...Synek ❤️ 05.2024
Synek ❤️ 06.2022 -
legusta wrote:Piękny, ale cena też piękna
Rożki 147 zł, a kokony 377 zł...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2022, 15:02
-
Kurczę czytałam w wielu miejscach, że nie powinno się używać kołderek poduszek ochraniaczy do
Łóżeczka etc bo to zwiększa ryzyko sids..
Planuje rożek i śpiworek. A do wózka są jakieś specjalne oddzielne okrycia?? Czy po prostu kocyk??Ona_89' lubi tę wiadomość
-
Linadelpalina wrote:Kurczę czytałam w wielu miejscach, że nie powinno się używać kołderek poduszek ochraniaczy do
Łóżeczka etc bo to zwiększa ryzyko sids..
Planuje rożek i śpiworek. A do wózka są jakieś specjalne oddzielne okrycia?? Czy po prostu kocyk??Linadelpalina lubi tę wiadomość
-
aannkka wrote:Ja nie używam w początkowych miesiącach pościeli, ale kupuję na później. Jedynie kupię płaska cieniutką poduszkę do wózka, ale tylko dlatego, że mieszkam na wsi i tu drogi nie wszystkie są proste 😂 i Leonem tak mi telepało
Ja też nie planuje kupować, na początku rożek. Śpiworki chyba od 3 msca, więc na razie nie kupuje ani śpiworka ani pościeli dLinadelpalina lubi tę wiadomość
Synek ❤️ 05.2024
Synek ❤️ 06.2022 -
Ja tak do roku używałam tylko kocyka bambusowego, a w lecie pieluszki.
Pościel, w sensie kołderką, to wprowadziłam tak jak miała też jakoś 15 miesięcy. Żadnej poduszki, nic pod głowę.
Jestem z tych matek przezornych, ale nie widzę w tym nic złego.
Matko, chyba mam problem z kręgosłupem. Mama mówi że to musi być ucisk. Mam nadzieję, że się to nie rozwinie, po porodzie wiem że nie ma co iść na rehabilitacje. Przerabiałam to już, i fizjo powiedziała mi że jak skończę KP to zaprasza. Przy KP, zwłaszcza nocnym, mała jadła w takich pozycjach, że budziłam się połamana.
U mnie i cywilizacja i geny robią swoje, bez fizjo się nie da.
-
Dziewczyny, a Wy normalnie pracujecie zawodowo?
Ja nie dałam rady, pierwsze 3 msc z pol etatu wyrabiałam ledwo ledwo, bardzo było mi ciężko, czułam się fatalnie. Od tamtego momentu jestem na zwolnieniu.. Np dzisiaj nie wiadomo dlaczego jestem taka zmęczona, śpiąca, byłam tylko
Na krótkim spacerze, w warzywniaku i usmażyłam naleśniki. Na nic więcej nie mam siły i nie mogę zwlec się z łóżka -
Matko ale mnie mąż z równowagi wyprowadził az normalnie dostałam wypieków na twarzy z nerwów.... Matko czy to tak ciężko 9 miesiecy zachowywać się tak żeby kobiety do szewskiej pasji nie doprowadzić.... ! Ach no dureń a potem ja mam wyrzuty do siebi z dziecku zaszkodzę ;(
-
Linadelpalina wrote:Dziewczyny, a Wy normalnie pracujecie zawodowo?
Ja nie dałam rady, pierwsze 3 msc z pol etatu wyrabiałam ledwo ledwo, bardzo było mi ciężko, czułam się fatalnie. Od tamtego momentu jestem na zwolnieniu.. Np dzisiaj nie wiadomo dlaczego jestem taka zmęczona, śpiąca, byłam tylko
Na krótkim spacerze, w warzywniaku i usmażyłam naleśniki. Na nic więcej nie mam siły i nie mogę zwlec się z łóżka -
Majeczk@ wrote:Matko ale mnie mąż z równowagi wyprowadził az normalnie dostałam wypieków na twarzy z nerwów.... Matko czy to tak ciężko 9 miesiecy zachowywać się tak żeby kobiety do szewskiej pasji nie doprowadzić.... ! Ach no dureń a potem ja mam wyrzuty do siebi z dziecku zaszkodzę ;(
-
Linadelpalina wrote:Dziewczyny, a Wy normalnie pracujecie zawodowo?
Na krótkim spacerze, w warzywniaku i usmażyłam naleśniki. Na nic więcej nie mam siły i nie mogę zwlec się z łóżkaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2022, 18:16
-
Je też pracuję, głównie zdalnie do tej pory w sumie nawet 1 dnia wolnego nie potrzebowałam, ale myślę, że jeszcze z miesiąc, a później od 8mego miesiąca pójdę na zwolnienie, żeby zdążyć wszystko przygotować 😉
Ale gdybym źle znosiła ciążę to nie zastanawiałabym się i poszła wcześniej - wiadomo, zdrowie malucha najważniejsze ☺️
Już mnie straszą, że jak taka grzeczna mała do tej pory to później da popalić 🙈 -
Majeczk@ wrote:Matko ale mnie mąż z równowagi wyprowadził az normalnie dostałam wypieków na twarzy z nerwów.... Matko czy to tak ciężko 9 miesiecy zachowywać się tak żeby kobiety do szewskiej pasji nie doprowadzić.... ! Ach no dureń a potem ja mam wyrzuty do siebi z dziecku zaszkodzę ;(
Oni nie umieją, toż to duże dzieci są 🙈🙈🙈
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
Po burzy zawsze wychodzi 🌞 , czekamy okruszku ❤️🌈
-
Bartuś ma 1060g:) cesarka planowana ok 36tc więc od razu po majówce
Ja mam w planach mieć małego w rożku i jedyne co muszę kupić to prześcieradełka do łóżeczka..może polecicie jakiś sklep? Wolałabym bawełniane niżeli frottęaannkka, legusta, Annie_, _Belladonna, Daisy_87, Linadelpalina, Limosa, Gdynianka41, AgaJulia lubią tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Misiaa wrote:Bartuś ma 1060g:) cesarka planowana ok 36tc więc od razu po majówce
Ja mam w planach mieć małego w rożku i jedyne co muszę kupić to prześcieradełka do łóżeczka..może polecicie jakiś sklep? Wolałabym bawełniane niżeli frottę -
aannkka wrote:Pięknie 😍 a jak przepływy, wszystko dobrze?
aannkka, Linadelpalina, Limosa lubią tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
9tc... VI.2021 😇💔
Majeczk@ wrote:A czemu w 36 tygodniu ? Nie poczekają do 37 tygodnia żeby był jako donoszone dziecko?24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
9tc... VI.2021 😇💔
Misiaa wrote:Niestety nie... u małego wszystkie są idealne, a tętnicze znowu mają mega opór,ale dopóki u małego są dobre to nie przejmujemy się moimi.. także mam nadzieję,że się nic między czasie nie pogorszy i do majówki wytrzymamy..kontrola co 2 tygodnie..
Misiaa, legusta, Limosa lubią tę wiadomość
-
Misiaa wrote:Bartuś ma 1060g:) cesarka planowana ok 36tc więc od razu po majówce
Ja mam w planach mieć małego w rożku i jedyne co muszę kupić to prześcieradełka do łóżeczka..może polecicie jakiś sklep? Wolałabym bawełniane niżeli frottę
Wspaniale!! Rośnij Maluchu rośnij 💚🌸🌸 Zdrowka Wam życzę