Czerwiec 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Najlepszosci 💐24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Wszystkiego dobrego ❤️
A ja z okazji dnia kobiet zabrałam się za pierwsza cześć prania 😂 wiec przychodzę do was z aktualizacja pieluch z pepco (3-pak) i action (tez chyba potrójnie pakowane)
No wiec wrzucę wam zdjęcia ale ode mnei to te z pepco to porażka. Obie są wyprane i potem wysuszone w suszarce bębnowej. Ta z pepco zwinęła się jak widać i zrobiła się z niej szmatka która rozprasowac to cud. A przynajmniej dla mnie bez siły obecnie. Ta z action całkowicie inna. Mniej się pogniotła a i wysprasowanie jej to dosłownie chwilka. No i te wzory 🥰
aannkka, Gdynianka41 lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego Kobietki, dużo sił i wytrwałości do porodu i po, abyśmy zawsze były szczęśliwe, spełnione i dumne ze swoich pociech🌹🌻🌹🌻🌹
U mnie od poniedziałku i nadal też szał zakupowy. W gemini zostawilam ponad 500 zł na te wszystkie duperele apteczne do szoitala, zamówiłam 3 koszule całe rozpinane i szlafrok, otulacz tulik z vinted, kocyki, torbo plecak do wózka, itd. Poszedł któryś tysiąc...
Został mi przewijak i pampersy oraz trochę ciuszków, ale powoli zbieram. Nawet coś tam z vinted wyhaczyłam fajne Sweterki i bluzy jak nówki. Jestem trochę spokojniejsza...
Zazdroszczę, że już pakujecie torbę do szpitala. Mam zamiar pranie, prasowanie i pakowanie ogarnąć dopiero w kwietniu jak już będę znała ten pierwszy termin do szpitala.Ona_89', Daisy_87, _Belladonna lubią tę wiadomość
Did -
Mi przyszły mi dzisiaj dwie paczki - fotelik z bazą, a druga to taki miszmasz - miałam do wykorzystania 150 zł na megaurwisie, a nic tam mnie nie porwało jakoś, więc zamówiłam parasol do wózka, uchwyt na kubek, mufki na zimę i lusterko do fotelika do samochodu. Czeka na mnie jeszcze jakaś paczka w paczkomacie, ale za cholercie nie wiem co to, budyniowy mózg robi swoje...🤦🏻♀️
A no i wczoraj odebrałam zamówienie z Rossmanna, wykorzystałam ten rabat 40% 'dla Ukrainy' i kupiłam waterwipes, było 18 paczek i tyle zamówiłam. Teraz żałuję, że nie wzięłam też innych rzeczy, które były dostępne w tej promocji... A kod niestety tylko jednorazowy.
Na początku się wahałam, czy korzystać z tego kuponu dla siebie, ale uznałam, że Rossmann i tak zarobi na tym, więc szkoda nie skorzystać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2022, 14:49
Did lubi tę wiadomość
-
Daisy_87 wrote:Dzień dobry kobiety! Poczytuje Was, ale dzieje się znowu u mnie... Odezwę się jak złapie oddech.
Wpadłam życzyć nam wszystkim w dniu Kobiet aby ten wyjątkowy czas w jakim jestesmy był dla Nas łaskawy, dużo sił, radości na codzień, wytrwałości i miłości od swoich drugich połówek ❤️
Mam nadzieję,że z Tobą i maleństwem wszystko ok?
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
Po burzy zawsze wychodzi 🌞 , czekamy okruszku ❤️🌈
-
Hej, a ja dzisiaj po wizycie. Wszystko jest ok, szew trzyma, mam się starać odpoczywać i dbać o siebie. Maluch rośnie, ma ponad 500g ale podobno będzie drobniejszy niż brat. No i jeśli wszystko będzie ok to rozwiązanie będzie w 38 TC. Też muszę jeszcze popatrzeć, czego mi brakuje. Ale to już chyba niewiele. Raczej rzeczy apteczne i może coś jeszcze w mniejszym rozmiarze.
Dziewczyny wszystkiego naj 🥳ewe90, Limosa, Gosianka, legusta lubią tę wiadomość
-
Gosianka wrote:Mi przyszły mi dzisiaj dwie paczki - fotelik z bazą, a druga to taki miszmasz - miałam do wykorzystania 150 zł na megaurwisie, a nic tam mnie nie porwało jakoś, więc zamówiłam parasol do wózka, uchwyt na kubek, mufki na zimę i lusterko do fotelika do samochodu. Czeka na mnie jeszcze jakaś paczka w paczkomacie, ale za cholercie nie wiem co to, budyniowy mózg robi swoje...🤦🏻♀️
A no i wczoraj odebrałam zamówienie z Rossmanna, wykorzystałam ten rabat 40% 'dla Ukrainy' i kupiłam waterwipes, było 18 paczek i tyle zamówiłam. Teraz żałuję, że nie wzięłam też innych rzeczy, które były dostępne w tej promocji... A kod niestety tylko jednorazowy.
Na początku się wahałam, czy korzystać z tego kuponu dla siebie, ale uznałam, że Rossmann i tak zarobi na tym, więc szkoda nie skorzystać.
To i tak wzięłaś więcej ... Ja wzięłam 3pak chusteczek i jedna paczkę pampersów dla malucha . Babcia miała też na swojej aplikacji to wzięłam 2 pak chusteczek i żel pod prysznic dla starszaka
Najlepsze że były i te żele z musteli i przecież więcej chusteczek ...ja nie wiem jak ja to zrobiłam .
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
Domi, nieeee, tylko nie żeby czas jeszcze przyspieszył 😱 Ja nie nadążę że wszystkim!
Dziewczyny, i ja dołączę się do życzeń. Wszystkiego najlepszeo! 💐 I żeby te nasze dzieciaczki majowo-czerwcowo-lipcowe urodziły się sprawnie, bez komplikacji i były zdrowe 🙂 A dla nas pokładów cierpliwości i czasu dla siebie 🙂_Belladonna, Gdynianka41 lubią tę wiadomość
-
Love22 wrote:Dziewczyny czy któraś z Was zmaga się z żylakami w ciąży?I procedura
4AA - 03.2021 - 05.2021 [*] 9 tc.
3AB -10.2021 - 06.2022 Córeczka ❤
3AB - 01.2024 beta HCG <0,2
2BB - 02.2024 beta HCG <0,2
II procedura
3BB - 07.2024 cb
4BC ? -
Dziewczyny, wczoraj patrzyłam na ceny pampersów Pampers Premium Care 1 i tak:
w rossmanie są za ok 44zł
w Carrefour ok 48zł
allegro ok 52zł.
Wiecie w jakiej cenie można je złapać podczas promocji, ewentualnie po ile są w innych sklepach?I procedura
II procedura
3BB - 07.2024 cb
4BC ? -
Ja również przyłączam się do życzeń, wszystkiego dobrego dla Was! 🤩🌹
Apropo zakupów to miałam do wykorzystania bon na 250 zł na zalando, zamówiłam dwie koszule do karmienia i biustonosz - wszystko do zwrotu 🙈
Z finalsale zamówiłam też dwa biustonosze do karmienia i też pójdą do zwrotu, jeden rozmiar jest ok ale fason bez szału a drugi totalnie nie mój rozmiar...
A już myślałam, że chociaż koszule i biustonosze będę mieć z głowy... Chyba w końcu zamówię z dolcesonno, ale nie wiem czy od razu nie wziąć dwóch różnych rozmiarów, żeby przymierzyć i zły odesłać 🤔
Synek ❤️ 05.2024
Synek ❤️ 06.2022 -
Limosa wrote:Domi, nieeee, tylko nie żeby czas jeszcze przyspieszył 😱 Ja nie nadążę że wszystkim!
Dziewczyny, i ja dołączę się do życzeń. Wszystkiego najlepszeo! 💐 I żeby te nasze dzieciaczki majowo-czerwcowo-lipcowe urodziły się sprawnie, bez komplikacji i były zdrowe 🙂 A dla nas pokładów cierpliwości i czasu dla siebie 🙂
Ale jak przyspieszy czas to i my też przyspieszymy 🤣🤣🤣🙈
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
legusta wrote:Ja również przyłączam się do życzeń, wszystkiego dobrego dla Was! 🤩🌹
Apropo zakupów to miałam do wykorzystania bon na 250 zł na zalando, zamówiłam dwie koszule do karmienia i biustonosz - wszystko do zwrotu 🙈
Z finalsale zamówiłam też dwa biustonosze do karmienia i też pójdą do zwrotu, jeden rozmiar jest ok ale fason bez szału a drugi totalnie nie mój rozmiar...
A już myślałam, że chociaż koszule i biustonosze będę mieć z głowy... Chyba w końcu zamówię z dolcesonno, ale nie wiem czy od razu nie wziąć dwóch różnych rozmiarów, żeby przymierzyć i zły odesłać 🤔
Weź rozmiar większa niż mówiłaś przed ciążą 🙂 nawet jak będzie trochę luźna to nie szkodzi ( dlatego ja brałam proste wtedy nie widać ) to i tak nie na długo ,ja swoje po porodzie sprzedaje także nie szaleje . Kupię za 100 a sprzedam za 40...
Także ja kupilam tańsze ,w sumie to tylko w szpitalu a domu to wiadomo już na luzie o cycka można wyjąć bez krepacji a mąż będzie zadowolony 🤣🤣🤣 biedaki i tak przez miesiąc czy półtora będą mogli tylko patrzeć😆🙈
A tak na serio naprawdę mysle,że rozmiar większa będzie ok ,lepiej luźniejsza niż za ciasna 🙂
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
Annie potraktuj te pieluchy zelazkiem to sie rozprostuja... ja z tymi z pepco mialam to samo i stwierdzilam ze w ogole nke bede ich uzywala dla malego a wezme sobie do wycierania kurzy albo w stanik wsadze do spania bo pamietam ze wkladki w nocy nie dawaly u mnie rady...24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Aż ja się boje co będzie z moimi po praniu ,mogłam jedna chociaż uprać i sprawdzić tak to bym więcej z tego sklepu wzięła ...a wszystko a pudłach więc sprawdzę dopiero w kwietniu 🙈
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
Ja też się biorę za pranie dopiero w kwietniu, nawet nie przejrzałam jeszcze pudeł z ciuszkami od siostry, po majówce planuję zakupy z apteki (żeby termin ważności był jak najdłuższy). Brakuje mi jeszcze przewijaka, prześcieradeł, pampersów i innych artykułów higienicznych. ach no i jeszcze torby do szpitala nie kupiłam
Najważniejsze, że w niedzielę kupiliśmy wózek dla małej! Także będzie czym wozić dupkęI procedura
II procedura
3BB - 07.2024 cb
4BC ? -
Domi93 wrote:Weź rozmiar większa niż mówiłaś przed ciążą 🙂 nawet jak będzie trochę luźna to nie szkodzi ( dlatego ja brałam proste wtedy nie widać ) to i tak nie na długo ,ja swoje po porodzie sprzedaje także nie szaleje . Kupię za 100 a sprzedam za 40...
Także ja kupilam tańsze ,w sumie to tylko w szpitalu a domu to wiadomo już na luzie o cycka można wyjąć bez krepacji a mąż będzie zadowolony 🤣🤣🤣 biedaki i tak przez miesiąc czy półtora będą mogli tylko patrzeć😆🙈
A tak na serio naprawdę mysle,że rozmiar większa będzie ok ,lepiej luźniejsza niż za ciasna 🙂
Właśnie te z zalando brałam rozmiar większy niż noszę a topię się nawet w ramionach... krótki rękaw sięga mi łokci 😆 ja nie planuję sprzedawać, bo przyda się na kolejną ciążę także zrobie zwrot z zalando i jak pojawi się rozmiar mniejszy to zakupię, bo na razie brakSynek ❤️ 05.2024
Synek ❤️ 06.2022