Czerwiec 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Aannkka jakie pampersy kupilas? Jak sie kupuje na allegro to wychodzi taniej? Nigdy bym o tym nie pomyslala :p a musze kupic kilka paczek pampersów 0..24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Domi93 wrote:Dziewczyny ja muszę się wyżalić... Jak pisałam dzwoniłam do szpitala aby umówić się na wizytę kwalifikacyjna do porodu no i powiedzieli mi ,że przyjmą tylko stałe pacjentki ...
Dziś czytam post ,że Pani z Ukrainy szuka szpitala do porodu i ktoś polecił ten szpital i napisał ,że Panie z Ukrainy są przyjmowane z marszu do porodu.... nawet wizyty kwalifikacjynych nie muszą mieć . Wiecie co ,zrobiło mi się cholernie przykro ... Bardzo chciałam tam rodzic , miałam tam już wybraną położna . Od dziś znowu stres związany z porodem .
Dlaczego w tej sytuacji maja takie podjescie do Nas i jesteśmy odsuwane na drugi plan ???
W ogóle dziwne podejście stałe pacjentki... Przecież poród to nie jest pobyt wielokrotny. Rozumiem, że chodzi o pacjentki z programu KOC, które mają wizyty w przychodniach Salve, ale no jednak powinni kwalifikować wszystkich, skoro mają umowę z NFZ. -
Gosianka wrote:Jeśli mowa o Salve, to ja bym próbowała się umówić na prywatną wizytę do Wilińskiego, jest tam ordynatorem i powinien ogarnąć kwalifikację.
W ogóle dziwne podejście stałe pacjentki... Przecież poród to nie jest pobyt wielokrotny. Rozumiem, że chodzi o pacjentki z programu KOC, które mają wizyty w przychodniach Salve, ale no jednak powinni kwalifikować wszystkich, skoro mają umowę z NFZ.
Tak chodzi o Salve.
Nie chciały mnie zapisać do jakiegokolwiek lekarza 🙈
Odczekam te dwa tyg i zadzwonię jeszcze raz, tak też właśnie pomyślałam o dr Wilinskim tym bardziej,że dużo osób go poleca. Ogólnie to do tej pory jestem w ogromnym szoku .
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
Po burzy zawsze wychodzi 🌞 , czekamy okruszku ❤️🌈
-
Misiaa wrote:Aannkka jakie pampersy kupilas? Jak sie kupuje na allegro to wychodzi taniej? Nigdy bym o tym nie pomyslala :p a musze kupic kilka paczek pampersów 0..
Wychodzi dużo taniej,ja dziś patrzyłam nawet chusteczki to też różnica duża a jak się ma smarta to już wogole .
Pampersy tak samo ale kurcze te 0 i 1 to bez sensu brać większą ilość bo nie wiadomo jaki maluch się urodzi.
Ja 0 nie kupuję wogole bo chyba w Rossmanie będą dawane
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
Domi93 wrote:Wychodzi dużo taniej,ja dziś patrzyłam nawet chusteczki to też różnica duża a jak się ma smarta to już wogole .
Pampersy tak samo ale kurcze te 0 i 1 to bez sensu brać większą ilość bo nie wiadomo jaki maluch się urodzi.
Ja 0 nie kupuję wogole bo chyba w Rossmanie będą dawane24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
9tc... VI.2021 😇💔
Misiaa wrote:Ja muszę kupić chociaż 3 paczki bo cc będzie jakieś 3-4 tyg wcześniej i tak jak patrzyłam na soatki którymi teraz mały wagowo idzie to podczas porodu powinien mieć +-2.5kg wię pewnie spadnie z wagi i w 1 mi się utopi
To jak tyle to myślę ,że naprawdę allegro wyjdzie najlepiej 🙂 ewentualnie czekać na promocję ,teraz jest w Biedronce na pampers premium care 🙂
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
Domi93 wrote:To jak tyle to myślę ,że naprawdę allegro wyjdzie najlepiej 🙂 ewentualnie czekać na promocję ,teraz jest w Biedronce na pampers premium care 🙂24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
9tc... VI.2021 😇💔
Domi93 wrote:Tak chodzi o Salve.
Nie chciały mnie zapisać do jakiegokolwiek lekarza 🙈
Odczekam te dwa tyg i zadzwonię jeszcze raz, tak też właśnie pomyślałam o dr Wilinskim tym bardziej,że dużo osób go poleca. Ogólnie to do tej pory jestem w ogromnym szoku . -
Misiaa wrote:Aannkka jakie pampersy kupilas? Jak sie kupuje na allegro to wychodzi taniej? Nigdy bym o tym nie pomyslala :p a musze kupic kilka paczek pampersów 0..
-
Gosianka wrote:Salve są dwa. Jedno Salve ma kilka przychodni i tam masz darmowe kwalifikacje, a są też płatne w Salve Medica(tam gdzie szpital). A Wiliński przyjmuje też w innych przychodniach prywatnie.
Tak już dowiadywałam się , dzwoniłam i NFZ i prywatnie 🙂
No nic odczekam i zadzwonię jeszcze raz , zobaczymy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2022, 22:15
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
aannkka wrote:Powiem Ci szczerze czy taniej nie wiem, po prostu chciałam żeby kurier mi to wniósł wzięłam pampers premium care 1 78 szt za 52.90 i zestaw 1+2 lacznie 146 szt za 99 zł
My za pampers premium care 1 78szt w rossmannie płaciliśmy 42 zł jakoś bo jeszcze 3% z aplikacji taniej jest 👍🏼
Bardzo często na większe są mega promocje w rossmannie i w biedronce (pamietam jeszcze jak starszemu kupowaliśmy 🙈) i w rossmannie tez są fajne przeceny na chusteczki mokre. I rabat rossne nalicza się dodatkowo pomimo ich rabatówWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2022, 22:46
-
Annie_ wrote:My za pampers premium care 1 78szt w rossmannie płaciliśmy 42 zł jakoś bo jeszcze 3% z aplikacji taniej jest 👍🏼
Bardzo często na większe są mega promocje w rossmannie i w biedronce (pamietam jeszcze jak starszemu kupowaliśmy 🙈) i w rossmannie tez są fajne przeceny na chusteczki mokre. I rabat rossne nalicza się dodatkowo pomimo ich rabatówAnnie_ lubi tę wiadomość
-
Domi93 wrote:Tak już dowiadywałam się , dzwoniłam i NFZ i prywatnie 🙂
No nic odczekam i zadzwonię jeszcze raz , zobaczymy. -
Dobra zamówiłam narazie 2 paczki tych 0 w rossmanie za 19.49zł więc cena wydaje się spoko:) ale w sumie nie spojrzałam ile sztuk 🙈
aannkka lubi tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
9tc... VI.2021 😇💔
nick nieaktualnyaannkka wrote:Dobra właśnie zrobiłam ogromne zamowienie na allegro 😂 rożek, kokon pampersy, ręczniczki itd serce bolało jak przeszło do płatności 😂 jeszcze aptekę muszę ogarnąć i walizkę
Potem zostanie fotelik wózek i łóżeczko tak tak wiem że od dupy strony 😂😂😂
Wzięłam też laktator neno bella twin jestem go mega ciekawa czy się sprawdzi
ja totalnie zaszalałam i wzięłam neno bueno... 🙈 miałam brać twin ale zakochałam się w tym zielonym kolorze no i widziałam na jakimś sklepie obniżoną cenę... 🙈☺️ Tak szczerze, laktacja jest taką moją fobią a teraz jak już kupiłam ten laktator czuję się duużo spokojniejsza... -
_Belladonna wrote:ja totalnie zaszalałam i wzięłam neno bueno... 🙈 miałam brać twin ale zakochałam się w tym zielonym kolorze no i widziałam na jakimś sklepie obniżoną cenę... 🙈☺️ Tak szczerze, laktacja jest taką moją fobią a teraz jak już kupiłam ten laktator czuję się duużo spokojniejsza...
-
Gosianka wrote:Mam nadzieję, że Medeor tak nie odwali też...
W medeorze przyjmują też z marszu ale i nie odsyłają nikogo ... Ten szpital sobie odpuściłam bo popsuły się opinie o podobno jest " kolejna" a jak miejsc nie ma to leży się na korytarzu... Dowiedz się jeszcze ile w tym prawdy bo akurat ta informacja jest niepotwierdzona przez kilka osób.
Ale plus jest taki że jest gwarancja znieczulenia..Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2022, 07:19
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
Ja polecam szukać promek na pampersy i husteczki na allegro. Z allegro smart wychodzi super cenowo. Ja jak szukam to sortuje po najniższej cenie z dostawą, wtedy wyświetla się pod każdą oferta cena za sztuke pampersa i szczerze tylko raz znalazłam w tej samej cenie w rosmanie, a też korzystam z apki i programu rosne.
No i kurier do domu, nie noszę.
Ja kupiłam jedno opakowanie 0, 3 opakowaia 1 - gości będę prosić o większe 2,3...
Husteczek water wipes mam chyba 20 opakowan😂 -
Domi93 wrote:Myślę ,że przez najbliższe dwa czy trzy MSC się nie zmieni skoro już taka decyzję podjęli .
Szkoda bo powinno być tak jak do tej pory , powinni nas traktować na równo . Są trzy sale i rzeczywiście odsyłali gdy sale były zajęte i to rozumiem ale teraz skreślają na starcie ...