Czerwiec 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Domi93 wrote:Dziś nie ,ale jutro ja w końcu 😃😃
Aż się boje bo prenatalne ,ale śniły mi się pająki także to podobno dobry znak 🤭 -
ewe90 wrote:Ja wczoraj tak dobrze się czułam, że później pół nocy nie spałam, bo się zamartwiałam. Wizyta w środę, także mam nadzieję, że się uspokoję na kilka dni
Dziewczyny na szczęście niedługo Święta, więc zaraz się zacznie mycie okien, pranie firanek, sprzątanie i gotowanie więc zajmiemy czymś głowę -
Annie_ wrote:Ja będę w styczniu jak wszystko będzie dobrze. Bo zalecenia są po 16 tygodniu. I tak tez mówiła moja ginekolog ze warto się zaszczepić. Ale ona tez uważa ze wg zaleceń
A ja się nie szczepię. Jestem po dwóch dawkach, które nie uchroniły mnie przed zachorowaniem. Nikomu nie życzę przechorowania tego w ciąży zwłaszcza, że prawie żadnych leków nie można przyjąć. Mój mąż chociaż niezaszczepiony brał leki z pseudoefedryną i przeszło mu po trzech dniach jak zwykła grypa a ja mimo iż już parę dni po izolacji wciąż odczuwam skutki. Mam tylko nadzieję, że wszystko dobrze z fasolką. W środę USG. Nie mogę się doczekać. Ginekolog twierdzi że podobno przez pół roku mam przeciwciała więc do porodu wystarczą mam nadzieję. Powodzenia na prenatalnychAlicja 👶 2019
OM 20.09 -
Domi93 wrote:Witajcie 🙂
Jak wasze samopoczucie? -
aannkka wrote:Ja spoko, dzis tylko senna jestem A niestety młodszy jest już bez drzemek więc siedzę i głowa mi ucieka A jak u Ciebie?
Ja śpiąca to jestem cały czas 🤭
Też nie mogę sobie pozwolić na spanie bo jako ,że synek już by posiedział to mam też brata 3 latka którego pilnuje dziś no,a jego to strach zostawić na 30sekund samego 🤣🤣
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2021, 13:49
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
Po burzy zawsze wychodzi 🌞 , czekamy okruszku ❤️🌈
-
Ja się czuję doskonale,i od czasu kiedy kupiłam detektor tętna jestem bardzo spokojna,minęła senność,mam więcej energi nic nie boli😀tak to mogę być w ciąży cały czas😀 mam już córkę która w maju skończy 18lat marzy nam się synek na prenatalnych nie pokazał co tam ma,za tydzień we wtorek wizyta może już się dowiemy😃a wy chcecie wiedziec?
-
Taak ja dziś nie dam spokoju lekarzowi dopóki nie powie 🤭🤣🤣
Kurcze zauważyłam,że mdłości mi wróciły i to chyba gorsze niż wymioty bo męczą bez przerwy,jak zjem to jest ok ale po 10 min od nowa , no a przecież nie będę jadła co 10 min 🤔🤣
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
No i wykrakałam ... Spotkanie z panią klozetową nastąpiło no i miałam ponad tydzień przerwy także chyba maleństwo dało znak,że ma się dobrze 🤣🤣🤣🤣🤣
Mam nadzieję,że już męczyć mnie nie będzie i to tylko jednorazowe było 🤭
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
Cześć dziewczyny, czy mogę dołączyć?
Mam 41 lat, to moja druga ciąża, syn będzie miał 19 lat
Ciąża długo wyczekiwana, wiele lat starań, kilka nieudanych inseminacji, w końcu udało się naturalnie
Mamy 12tydzień
Wczoraj mieliśmy badania prenatalne, wszystko bardzo dobrzeaannkka, TuRuda, Dorrotaaa lubią tę wiadomość
-
Gdynianka41 wrote:Cześć dziewczyny, czy mogę dołączyć?
Ciąża długo wyczekiwana, wiele lat starań, kilka nieudanych inseminacji, w końcu udało się naturalnie
Mamy 12tydzień
Wczoraj mieliśmy badania prenatalne, wszystko bardzo dobrze
Witamy !! 🥰
Życzymy Ci szybkiej i baaardzo nudnej ciąży 🙂
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
Gdynianka41 wrote:bardzo mi miło
Na początku nudno nie było. Miałam plamienia więc musiałam odpoczywać w domu a przez ostatnie 3 tygodnie mega mdłości i wymioty
Mam nadzieję, że teraz już będzie lepiej
Mój termin to 15.06, dopiszecie mnie?Ana.Ta lubi tę wiadomość
-
Ja się dziś dobrze czuje na razie. Rano tylko trochę krwi zobaczyłam na papierze ale do teraz czyściutko. Oby już się nic nie pojawiło.
-
U mnie nie miało kiedy tylko dziś , nie wiem jak dojadę do lekarza jak tak dalej będzie to z postojami i do rowu 🤣
Oby do wieczora mnie przeszło bo będzie wesoło , ciemno to chociaż nie będzie widać jak wychylam się za drzwi 🤭🤭🤭🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
Gdynianka41 wrote:Cześć dziewczyny, czy mogę dołączyć?
Mamy 12tydzień
Wczoraj mieliśmy badania prenatalne, wszystko bardzo dobrze
Ja się pochwalę, że zjadłam wczoraj i dzisiaj dwie kromki chleba. Wprawdzie z masłem, ale po chyba 6 tygodniach, to dla mnie sukces. Nadal czuję duże zmęczenie i senność, dokuczają mdłości, ale jakby wymioty trochę wyhamowały, bo góra 2-3 dziennie. Cicho liczę, że z każdym dniem będzie lepiej. Właśnie wróciłam że szczepienia z córką, kosztowało mnie to tyle energi, jakbym zdobyła szczyt w gorach😂
-
Daisy_87 wrote:Witam, im więcej Nas, tym raźniej! Mam nadzieję, że reszta ciąży będzie przebiegać spokojnie!
Ja się pochwalę, że zjadłam wczoraj i dzisiaj dwie kromki chleba. Wprawdzie z masłem, ale po chyba 6 tygodniach, to dla mnie sukces. Nadal czuję duże zmęczenie i senność, dokuczają mdłości, ale jakby wymioty trochę wyhamowały, bo góra 2-3 dziennie. Cicho liczę, że z każdym dniem będzie lepiej. Właśnie wróciłam że szczepienia z córką, kosztowało mnie to tyle energi, jakbym zdobyła szczyt w gorach😂
Oby już było lepiej 🙂
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
Hej, ja czuję się naprawdę dobrze, choć rano przy śniadaniu miałam wrażenie, że coś maleństwu nie pasuje i będzie zwrotka 🤭. Jednak udało się powstrzymać i było już później ok. Senność to moje drugie imię, ale przy dzieciach nie da się uciąć drzemki. Jakoś funkcjonuję. Sprzątam, gotuję, tyle że wszystko jakoś wolniej. Myślenie też mam chyba zwolnione 😅🤭
Domi? O której wizyta? Trzymam kciuki ✊Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2021, 15:51
-
Madlene28 wrote:Hej, ja czuję się naprawdę dobrze, choć rano przy śniadaniu miałam wrażenie, że coś maleństwu nie pasuje i będzie zwrotka 🤭. Jednak udało się powstrzymać i było już później ok. Senność to moje drugie imię, ale przy dzieciach nie da się uciąć drzemki. Jakoś funkcjonuję. Sprzątam, gotuję, tyle że wszystko jakoś wolniej. Myślenie też mam chyba zwolnione 😅🤭
Domi? O której wizyta? Trzymam kciuki ✊
Oj tak , podziwiam Cię ja bym nie ogarnęła dwójki , tzn teraz to może na upartego ale jeszcze z dwa tyg temu to ja ledwo głowę do góry podnosiłam 🙊
Jednak kobieta ma dużo siły , dlatego to chyba my musimy dzieci rodzic ,facet by na początku już prosił o eutanazję ,a gdyby byli tacy mocni i dotrwali by do porodu to ja nie wiem jakby to wyglądało 😂😂😂😂
O 19 ,ja to chyba te wymioty i oczywiście ból brzucha to może przez stres ... Bardzo się boje .
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔