Czerwiec 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dzisiaj byłam w kliku urzędach, wróciłam wykończona i przemarznięta, aż mnie pęcherz zaczął boleć (a ja często mam infekcje). Teraz też mam bakterię, ale nie mam objawów i lekarz na razie woli poczekać z antybiotykami, bo to niestety ciężka do wyleczenia bakteria, kiedyś mi przeszło dopiero po 7 antybiotyku, ale teraz po 2 latach znowu cholera wróciła.
No ale po powrocie wygrzałam sobie stopy w misce, lekko ciepły termofor w spodnie i jakoś przeszło.
Ubolewam nad tym, że nie można tak mocno się wygrzewać, bo ja ciepłolubna bardzo. 😀
U mnie te mdłości chyba się nigdy nie skończą, samochodem jeżdżę z miską, po domu tak samo mam ją pod ręką zawsze. Ale u mnie wymioty były tylko kilka razy mimo odruchu.
Ja też mam drzemkę w ciągu dnia, zazwyczaj pod wieczór i tylko proszę męża, żeby mnie obudził max o 20, bo później zasnąć nie mogę na noc. -
Jestem ! Dość ,że poślizg to USG miałam prawie 40 min taki łobuz nie współpracował 🥰
Tak! Zdrowiusienki, wszystko na miejscu 🙂 Prawdopodobnie chłopak ,między nogami była pępowina także za miesiąc lekarz potwierdzi ale mówi ,że On tam wodzi chłopaka 🙂
Powiem Wam ,że odetchnęłam ...🙂Madlene28, Moni**, Annie_, ewe90, Soleil, aannkka, Dorrotaaa lubią tę wiadomość
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
Po burzy zawsze wychodzi 🌞 , czekamy okruszku ❤️🌈
-
Domi93 wrote:Jestem ! Dość ,że poślizg to USG miałam prawie 40 min taki łobuz nie współpracował 🥰
Tak! Zdrowiusienki, wszystko na miejscu 🙂 Prawdopodobnie chłopak ,między nogami była pępowina także za miesiąc lekarz potwierdzi ale mówi ,że On tam wodzi chłopaka 🙂
Powiem Wam ,że odetchnęłam ...🙂
Gratulacje to niesamowite, że tak długo mogłaś mieć usg. Jak pamiętam z pierwszej ciąży to chociaż robiłam to dodatkowe prenatalne plus pappa, lekarz mial dla mnie 15 min i ani chwili dłużej. 😱🤔 Cieszę się razem z Tobą z tych dobrych wieści.
Alano, Tobie również gratuluję udzielaj się częściej. -
Gratulacje dziewczyny udanych wizyt!!! ♥️
-
Madlene28 wrote:Gratulacje to niesamowite, że tak długo mogłaś mieć usg. Jak pamiętam z pierwszej ciąży to chociaż robiłam to dodatkowe prenatalne plus pappa, lekarz mial dla mnie 15 min i ani chwili dłużej. 😱🤔 Cieszę się razem z Tobą z tych dobrych wieści.
Alano, Tobie również gratuluję udzielaj się częściej.
Ja też byłam w szoku ,lekarz powiedział,że nie puści mnie dopóki nie pomierzy wszystkiego. Aż brzuch mnie bolal przez "wstrząsy " 😆maluch przy pobudkach zamiast się ruszać to zasypiał . Lekarz się śmiał ,że jak dalej będzie nygus to przysiady bym musiała wstawać i robić 😆
Oczywiście rodzinka ma nadzieję,że przez tą pępowinę wyszedł chłopak i za miesiąc jednak okaże się dziewczynka 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2021, 21:15
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
Oj powiem Ci,że różnie bywa. U mnie co prawda pomyłki nie było, ale jeszcze będąc w Niemczech poznałam dziewczynę u której lekarze widzieli raz chłopca raz dziewczynkę. W sumie do końca nie wiedziała dokładnie kogo nosi . Po prenatalnych kupiła całą wyprawkę typowo dla chłopca. Potem przez bole brzucha trafiła do szpitala i tam bez wątpienia widziano dziewczynkę. U jej lekarza znów stwierdzono chłopca, a na usg w 26tc że 100% pewnością- znów dziewczynkę. Biedna sprzedała całą chłopięcą wyprawkę i kupiła dla dziewczynki. Ostatecznie ma córkę, ale jechała na porodówkę w niepewności 😅
-
Madlene28 wrote:Oj powiem Ci,że różnie bywa. U mnie co prawda pomyłki nie było, ale jeszcze będąc w Niemczech poznałam dziewczynę u której lekarze widzieli raz chłopca raz dziewczynkę. W sumie do końca nie wiedziała dokładnie kogo nosi . Po prenatalnych kupiła całą wyprawkę typowo dla chłopca. Potem przez bole brzucha trafiła do szpitala i tam bez wątpienia widziano dziewczynkę. U jej lekarza znów stwierdzono chłopca, a na usg w 26tc że 100% pewnością- znów dziewczynkę. Biedna sprzedała całą chłopięcą wyprawkę i kupiła dla dziewczynki. Ostatecznie ma córkę, ale jechała na porodówkę w niepewności 😅
O nie no to wesoło miała 🙂
Ja Ci powiem w lekkim szoku byłam , bo jak nic czułam na dziewczynkę się . Zobaczymy, najważniejsze że badanie wyszło ok 🙂
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
To jak ja w poprzedniej ciąży 🤭. Nie sądziłam, że mogłabym mieć syna, a tu proszę-100% chłopak. Ale jest słodziak mamusi. Mały przytulas 😍 Jest tak pozytywnym i uśmiechniętym chłopcem, że naprawdę w całym tym galimatiasie daje mi energetycznego kopa. Córka oczywiście też, ale jednak jest w wieku marudzenia i piszczenia o wszystko trzeba przeżyć. Kocham oboje tak samo 💕
-
Madlene28 wrote:To jak ja w poprzedniej ciąży 🤭. Nie sądziłam, że mogłabym mieć syna, a tu proszę-100% chłopak. Ale jest słodziak mamusi. Mały przytulas 😍 Jest tak pozytywnym i uśmiechniętym chłopcem, że naprawdę w całym tym galimatiasie daje mi energetycznego kopa. Córka oczywiście też, ale jednak jest w wieku marudzenia i piszczenia o wszystko trzeba przeżyć. Kocham oboje tak samo 💕
Oj tak ta płeć to naprawdę rzecz drugorzędna ale tak po cichu nie obrazilabym się gdyby rzeczywiście jednak lekarz się pomylił 🙂
Nie planujemy już więcej dzieci więc ta parka no fajnie by było ale jak nie to synek będzie szczęśliwy na maxa bo chce brata. No i dla nas łatwiej bo dla chłopca wyprawka jest 🙂
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
A i nie powiedziałam Wam ,że moje dziecię już ma 7,5cm od główki do dupci 🙂
Wogole mąż mnie tak zezlil dziś ,że normalnie ma szczęście,że w delegacji jest . No chyba by nie przezyl gdybym go miała pod ręką dziś🤦🤦Madlene28, aannkka lubią tę wiadomość
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
Dzień dobry moje dziecię dało mi wyraźnie znać o swojej obecności, gdyż jeszcze przed śniadaniem 2 razy miałam bliskie spotkanie z porcelaną 🤭😂
Domi, co do Twoich złych emocji to rozumiem, bo sama jestem drażliwa i nerwowa.. Wszystko mnie wkurza -
Drogie Panie, ja już po wizycie. Maleństwo ma 4,5cm i wszystko wydaje się być prawidłowe Teraz czekam na prenatalne 15.12.
PS. na 55% chłopak... oby tak zostało!
Madlene28, Annie_, aannkka, Dorrotaaa lubią tę wiadomość
I procedura
4AA - 03.2021 - 05.2021 [*] 9 tc.
3AB -10.2021 - 06.2022 Córeczka ❤
3AB - 01.2024 beta HCG <0,2
2BB - 02.2024 beta HCG <0,2
II procedura
3BB - 07.2024 cb
4BC ? -
Madlene28 te maluchy go chyba Nam będą przypom o sobie , mój łobuziak dziś mi daje odpoczywac akurat 😆
Oj tak naprawdę,jestem tak rozdrażniona . Bardzo łatwo mnie z równowagi wyprowadzic ,sama siebie się boje na razy 🙊
Ewe90 wspaniale wieści ! 🙂
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
Też jestem w ciąży bardziej nerwowa i wybuchowa. Aż mi szkoda męża, ostatnio powiedział mi nawet, że jaka ja jestem nie miła dla niego odkąd jestem w ciąży. A on jest dla mnie takim wsparciem! Od razu się poryczałam z beznadziejności i chyba zawstydzenia. A on co? Tylko mnie tulił i uspokajał. 😊☺️