Czerwiec 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Misiaa wrote:Ewe ale jak po śniadaniu masz 135 to cukier masz dobry nie powinien przekraczać 140.. też jestem na insulinie przed obiadem,kolacją i na nocI procedura
4AA - 03.2021 - 05.2021 [*] 9 tc.
3AB -10.2021 - 06.2022 Córeczka ❤
3AB - 01.2024 beta HCG <0,2
2BB - 02.2024 beta HCG <0,2
II procedura
3BB - 07.2024 cb
4BC ? -
ewe90 wrote:Ja wiem, że dobry ale już wysoki i to po 1 kanapce. A jak na obiad zjem nawet niedozwolone rzeczy to cukier ok 11024tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Dziewczyny jeszcze co do koszul nocnych to ja wczoraj zamówiłam ta : https://slodkisen.com.pl/koszula-ciazowa-i-do-karmienia-z-falbanka-arica-dolce-sonno?gclid=Cj0KCQiAkNiMBhCxARIsAIDDKNUdpHxgF6yodeNgBOGW5zS6dlQIC3tkWsymyb9sy63jyPtYM2gJX6caAm_qEALw_wcB
I jedna jeszcze z rękawem 3/4. Spodobala mi się bardzo, dodatkowo ta cena 🤭 ciekawa jestem jaka będzie jakośćDid lubi tę wiadomość
-
Annie_ wrote:Dziewczyny jeszcze co do koszul nocnych to ja wczoraj zamówiłam ta : https://slodkisen.com.pl/koszula-ciazowa-i-do-karmienia-z-falbanka-arica-dolce-sonno?gclid=Cj0KCQiAkNiMBhCxARIsAIDDKNUdpHxgF6yodeNgBOGW5zS6dlQIC3tkWsymyb9sy63jyPtYM2gJX6caAm_qEALw_wcB
I jedna jeszcze z rękawem 3/4. Spodobala mi się bardzo, dodatkowo ta cena 🤭 ciekawa jestem jaka będzie jakośćDid lubi tę wiadomość
-
Ja będę się Wam przypominać co do koszul, bo będę zamawiać bliżej maja.
Na razie musimy ogarnąć miejsce żeby córki rzeczy przenieść i zwolnić komode dla dzidzi. To plan na następny tydzień. Meble chcemy z ikea dla małej, docelowo od razu szafa i komoda dla dwójki, plus coś na zabawki. Sądzę, że zanim pójdą do szkoły, to mogą dzielić pokój razem. Nie będzie mi też szkoda jak coś zniszczą meble z ikea, jak to dzieci.
Może oddzyskam wtedy swoją komode, bo pasuje na nią idealnie przewijak, więc znów właduje w nią ubranka i wypożyczę dzidzi na pół roku😊
Co do cukrów, to ja czasami się poddaje, bo zauważam że to loteria, a mnie każdy wyskok ponad normę mega stresuje i dołuje, że nie dbam jak powinnam... -
Ja właśnie jestem po połówkowych Będzie chłopiec , jednak moja intuicja się sprawdziła
Annie_, Limosa, ewe90, aannkka, Daisy_87, Kasia86, Gdynianka41, Ania 181, Gosianka, Misiaa, Did, _Belladonna, Ona_89', Alano lubią tę wiadomość
Synek ❤️ 05.2024
Synek ❤️ 06.2022 -
Legusta, super że na połówkowych wszystko ok 🙂
U mnie też chłopiec, a mam wrażenie, że jest jakiś wysyp dziewczynek 🙂
Sąsiadko, wysłałam zaproszenie do przyjaciółek na priv, chętnie pogadam o krakowskim podwórku ginekologiczno-położniczym, nie chcę spamować w tym wątku na temat szpitala do rodzenia czy lekarza prowadzącego, bo chyba tylko my dwie jesteśmy z Krakowa.legusta lubi tę wiadomość
-
aannkka wrote:Moje cięcia trwały 30-40 minut z szyciem Blizne wydaje mi się że mam ładną, w sensie jest płaska nie mam żadnych zgrubień, ale też poświęciłam trochę czasu nad jej pielęgnacja. Ja zawsze chciałam spróbować sn nie było mi dane więc po prostu biorę cięcie na klatę 😁 podchodzę do tego zadaniowo i staram się jak najszybciej być na nogach, bo czym dłużej leżysz tym naprawdę gorzej wstać😁 gdyby któraś miała pytania do cięcia to służę pomocą 😁
-
Zrobiłam pierwsze zakupy dla małej 😁 wyrwałam mega promocje na bajkowewnetrza.pl bo mają czyszczenie magazynu. Wczoraj jak wieczorem sprawdzałam to prawie nic nie było, ale ciągle coś dorzucają i udało mi się teraz kupić otulacze, rożek, matę i kilka innych rzeczy 🙈 więc daję znać jakby któraś z Was szukała promocji 🤭
legusta, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Kasia86 wrote:Może już na pierwszej stronie zaznaczymy przy naszych terminach kto ma chłopca a kto dziewczynkę?
Widzę, że mnie w ogóle nie ma na liście, u mnie termin na 25.06. i ♂️Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2022, 14:58
-
Kasia86 wrote:Może już na pierwszej stronie zaznaczymy przy naszych terminach kto ma chłopca a kto dziewczynkę?
Też jestem za 🥰
U mnie jest chłopczyk 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2022, 15:30
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
Po burzy zawsze wychodzi 🌞 , czekamy okruszku ❤️🌈