Czerwiec 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, ja melduje się po wizycie. Pan doktor przeprosił za poranek i nawet wziął mniej za wizytę. Pomierzył, posprawdzał wszystko, wytłumaczył co i jak... I mamy na 100% drugą dziewczynkę! ❤️
Dostałam zdjęcia 3d i jedno jako to stwierdził zdjęcie dokument- z przybliżenia zdjęcie pochwy i warg sromowych🤭
Najważniejsze że na chwilę obecną wszystko wygląda ok.
Jak wracałam to sama do siebie popłakałam się ze szczescia😍aannkka, legusta, _Belladonna, Limosa, Gdynianka41, Did, Moni**, Madlene28, Gosianka lubią tę wiadomość
-
Daisy_87 wrote:Dziewczyny, ja melduje się po wizycie. Pan doktor przeprosił za poranek i nawet wziął mniej za wizytę. Pomierzył, posprawdzał wszystko, wytłumaczył co i jak... I mamy na 100% drugą dziewczynkę! ❤️
Dostałam zdjęcia 3d i jedno jako to stwierdził zdjęcie dokument- z przybliżenia zdjęcie pochwy i warg sromowych🤭
Jak wracałam to sama do siebie popłakałam się ze szczescia😍 -
Daisy_87 wrote:Dziewczyny, ja melduje się po wizycie. Pan doktor przeprosił za poranek i nawet wziął mniej za wizytę. Pomierzył, posprawdzał wszystko, wytłumaczył co i jak... I mamy na 100% drugą dziewczynkę! ❤️
Jak wracałam to sama do siebie popłakałam się ze szczescia😍
🥰🥰🥰🥰
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
Po burzy zawsze wychodzi 🌞 , czekamy okruszku ❤️🌈
-
Dziewczyny a co wy na to żeby na pierwszej stronie przy datach porodu dopisać czy dziewczynka cały chłopiec?
-
Domi93 wrote:Było o tym pisane wczoraj 😃, będzie 🙂
Mam dziś dość mocne bóle jakby w prawej pachwinie. Takie pulsacyjne trochę mnie to martwi bo już drugi dzień nie czuje ruchów chociaż wiem że na początku nie są one takie częste i zawsze wyczuwalne ale już zaczynam się martwić... -
Ja właśnie jak czułam to akurat leżałam w nocy i takie delikatne smyranie. A w sumie od wczoraj nawet chwili spokoju nie miałam żeby tak polozyc i wsłuchać się w ten brzuch. A dziś od rana mnie boli w tej pachwinie.😔
-
Ja czasem czuję jakieś dziwne rzeczy w brzuchu, ale nie wiem czy to dziecko, czy moje jelita, bo mi trochę szaleją. Zresztą żołądek też, po jedzeniu mam jakieś dzikie odgłosy. Pewnie jak zacznie mocno się ruszać to będę w stanie stwierdzić, czy to było to.
Mi od kilku dni twardnieje brzuch trochę i też mnie to martwi. Ale czekam do soboty do wizyty.
Ostatnio też chyba urósł mi lekko brzuch, bo wcześniej jak miałam sweter, to nic nie było widać, a teraz nawet w swetrze widzę go bardziej. Nawet mąż stwierdził, że urósł.
W ogóle zaczynam się czuć ociężała jakaś, zwłaszcza po jedzeniu, ja nie wiem co będzie, jak brzuch zacznie być naprawdę duży, chyba zamówię dźwig wtedy. 😂 -
Ja też po tym jak poczułam ruchy pierwszy raz to później kilka dni nie czułam kompletnie... A pewnie akurat mały się tak ułożył fajnie bo ruchy były zdecydowanie jak na ten czas silne 🙂
A teraz to już wieczorem i rano kładę się i jak patrzę na brzuch to widac 🙂
Zdarza się ,że jak chodzę to też sporadycznie ale jednak poczuje jak czasami buszuje .
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
Gosianka wrote:Ja czasem czuję jakieś dziwne rzeczy w brzuchu, ale nie wiem czy to dziecko, czy moje jelita, bo mi trochę szaleją. Zresztą żołądek też, po jedzeniu mam jakieś dzikie odgłosy. Pewnie jak zacznie mocno się ruszać to będę w stanie stwierdzić, czy to było to.
Mi od kilku dni twardnieje brzuch trochę i też mnie to martwi. Ale czekam do soboty do wizyty.
Ostatnio też chyba urósł mi lekko brzuch, bo wcześniej jak miałam sweter, to nic nie było widać, a teraz nawet w swetrze widzę go bardziej. Nawet mąż stwierdził, że urósł.
W ogóle zaczynam się czuć ociężała jakaś, zwłaszcza po jedzeniu, ja nie wiem co będzie, jak brzuch zacznie być naprawdę duży, chyba zamówię dźwig wtedy. 😂
Ja też już czuję się ciężej , ciężko mi wstawać jak się zasiedze i jak posiedzę albo po nocy i wstanę to już czuję też pachwiny , w pierwszej ciąży zaczęłam odczuwać też wcześnie i podejrzewam,że już tak mi zostanie 🙈
A bierzesz magnez ?
Ja dostałam na brzucho magnez ,trochę tak zapobiegawczo , bo kilka razy czułam że się stawiał .
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
cześć, chętnie się dołącze, termin na 12 czerwiec, już na genetycznych lekarz stwierdzł, ze to może byc dziewczynka ale czekam na badania połowkowe 1 lutego. Nie ukrywam, ze jestem osoba która mocno się stresuje, z jednej strony nie mogę się doczekać tych badań z drugiej zawsze mi wtedy bije mocno serce, czy wszystko ok...
wydaje mi się ze poczulam pierwsze ruchy w tym tygodniu.... są bardzo delikatne, niestety moje jelita szaleją ostanio i cięzko na tym etapie to odróżnić.
Mam juz 7 letnią córeczkę
Pozdrawiam:)aannkka, Did, Kasia86 lubią tę wiadomość
-
Na spokojnie dziewczyny, jak poczułam pierwsze smyranie to potem kilka dni ciszy i codziennie odpalam detektor. Teraz czuję codziennie malutkie kopniaczki najczęściej z lewej strony praktycznie w pachwinie 😆 ale u mnie to 3 ciąża więc też inaczej. W pierwszej szłam na połówkowe i nie czułam dopiero w 21 tyg dostałam pierwsze kopniaczki
-
Domi93 wrote:Ja też już czuję się ciężej , ciężko mi wstawać jak się zasiedze i jak posiedzę albo po nocy i wstanę to już czuję też pachwiny , w pierwszej ciąży zaczęłam odczuwać też wcześnie i podejrzewam,że już tak mi zostanie 🙈
A bierzesz magnez ?
Ja dostałam na brzucho magnez ,trochę tak zapobiegawczo , bo kilka razy czułam że się stawiał . -
Gosianka wrote:Ja czasem czuję jakieś dziwne rzeczy w brzuchu, ale nie wiem czy to dziecko, czy moje jelita, bo mi trochę szaleją. Zresztą żołądek też, po jedzeniu mam jakieś dzikie odgłosy. Pewnie jak zacznie mocno się ruszać to będę w stanie stwierdzić, czy to było to.
W ogóle zaczynam się czuć ociężała jakaś, zwłaszcza po jedzeniu, ja nie wiem co będzie, jak brzuch zacznie być naprawdę duży, chyba zamówię dźwig wtedy. 😂 -
Trochę mnie uspokoiłyscie że wy też macie tak z tymi pachwinami i ruchami. Ja się chyba trochę przeciazylam dziś mam zamiar po pracy odpocząć.
-
aannkka wrote:Jezu ja też czuje pachwiny 😭 chciałam was pytać czy to ok na tak wczesnym etapie. Jak siedzę dłużej czy leżę strasznie mnie boli jak rozchodze to już luzik
Tak ... najgorzsj to wstać i zrobić kilka pierwszych kroków to ja już wtedy jak cielak albo pingwin 🙈🤣🤣
Później już jak człowiek 🤣🤣🤣Did lubi tę wiadomość
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔