Czerwiec 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Domi93 wrote:Ja mam z USG termin na 4 czerwca także na targi bym zdążyła na upartego 🤣🤣
A znając życie polecę jeszcze w maju 🙂
Ogólnie właśnie widzę ,że wszędzie promocje a ja z szałem muszę jeszcze czekać . No i jak zacznę kupować to nagle promocje się skończą 🤣🤣
A tam z drugiej strony...to ostatni dzidzius także można szaleć 😆😆
-
Domi93 wrote:Ja mam z USG termin na 4 czerwca także na targi bym zdążyła na upartego 🤣🤣
A znając życie polecę jeszcze w maju 🙂
Ogólnie właśnie widzę ,że wszędzie promocje a ja z szałem muszę jeszcze czekać . No i jak zacznę kupować to nagle promocje się skończą 🤣🤣
A tam z drugiej strony...to ostatni dzidzius także można szaleć 😆😆
Widzę że idziemy "łeb w łeb", mi też się zmienił termin z usg na 4goSynek ❤️ 05.2024
Synek ❤️ 06.2022 -
Daisy_87 wrote:Ładne te koszule, będę czekać na opinie i wtedy może nawet wcześniej zamówię 👍
Dziewczyny, te które mają starsze dzieci, macie może jakieś książki do polecenia żeby dziecku przybliżyć temat pojawienia się rodzeństwa? 😊
Ja mam synka 7,5 roku . I nie będę używała książek , myślę ,że na ten wiek nie będę mu tłumaczyła a wtedy pewnie zaczną się pytania . Myśli ,że zjadłam jakąś tabletke i będzie brat . 🙈 Nie wiem skąd to wie ,ale ostatnio rozmawiał z bratem ciotecznym to się kłócili że to nie od tabletki tylko sałaty ,ale w końcu doszło do porozumienia,że działa o jedno i drugie. No i szwagierka ma nakaz spożywania sałaty w tym momencie 🤣🤣
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
Po burzy zawsze wychodzi 🌞 , czekamy okruszku ❤️🌈
-
Jeśli chodzi o wyprawkę to kolejny dzień przeglądałam dziecięce rzeczy i dodawałam do koszyka po czym rezygnowałam, żeby się upewnić na wizycie czy z naszej dziewczynki nie zrobił się chłopiec 🙈 tylko ja tak mam ? Może macie jakieś fajne listy wyprawkowe ,bo te które znalazłam wydają się mocno przesadzone 😣
Na pierwszą stronę u nas można wpisać dziewczynkę z terminem na 20 czerwca, ale do weryfikacji na połówkowych 😊 -
Czytam sobie szkołę rodzenia na bebiprogram... temat ciekawy - poród - i co ? Dostałam pierwszego porządnego kopniaka! 💕
aannkka, legusta, Gdynianka41 lubią tę wiadomość
I procedura
4AA - 03.2021 - 05.2021 [*] 9 tc.
3AB -10.2021 - 06.2022 Córeczka ❤
3AB - 01.2024 beta HCG <0,2
2BB - 02.2024 beta HCG <0,2
II procedura
3BB - 07.2024 cb
4BC ? -
Paati# wrote:Jeśli chodzi o wyprawkę to kolejny dzień przeglądałam dziecięce rzeczy i dodawałam do koszyka po czym rezygnowałam, żeby się upewnić na wizycie czy z naszej dziewczynki nie zrobił się chłopiec 🙈 tylko ja tak mam ? Może macie jakieś fajne listy wyprawkowe ,bo te które znalazłam wydają się mocno przesadzone 😣
Na pierwszą stronę u nas można wpisać dziewczynkę z terminem na 20 czerwca, ale do weryfikacji na połówkowych 😊
Ja mam też narazie rzeczy w koszykach w różnych sklepach 🙂
Narazie tylko w koszykach ,nie kupiłam jeszcze nic i aż jestem z siebie dumna 🤣🤣Paati# lubi tę wiadomość
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
ewe90 wrote:Czytam sobie szkołę rodzenia na bebiprogram... temat ciekawy - poród - i co ? Dostałam pierwszego porządnego kopniaka! 💕
Maluch wiedział kiedy zacząć 🙂🥰ewe90 lubi tę wiadomość
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
Paati# wrote:Jeśli chodzi o wyprawkę to kolejny dzień przeglądałam dziecięce rzeczy i dodawałam do koszyka po czym rezygnowałam, żeby się upewnić na wizycie czy z naszej dziewczynki nie zrobił się chłopiec 🙈 tylko ja tak mam ? Może macie jakieś fajne listy wyprawkowe ,bo te które znalazłam wydają się mocno przesadzone 😣
Na pierwszą stronę u nas można wpisać dziewczynkę z terminem na 20 czerwca, ale do weryfikacji na połówkowych 😊
Też tak mam, zapisane pełno zakładek, a tylko dostawka i materac kupiony. Reszta czeka do połówkowych żeby potwierdzić dziewczynkę 🙃 i nie mam jednej solidnej listy, chyba z 4 z czego jak już będzie czas kupowania zrobię jedna swoją w oparciu też o to co szpital zapewnia, a czego nie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2022, 18:10
Did -
Hej dziewczyny, dawno mnie tutaj nie było, ale regularnie czytałam. Gratuluję wszystkich dobrych wieści😄
U nas wszystko dobrze, Maluch rośnie i prawdopodobnie jest chłopcem, także byłby to drugi na pokładzie, ale to jeszcze do potwierdzenia. Co do wyprawki to jeszcze nie ruszyłam za bardzo, muszę zrobić przegląd rzeczy w kartonach i wtedy zdecyduję. Wie, że na pewno czeka nas zakup wózka, bo stary już się nie nadaje. Potrzebne mi coś o dobrych kołach na trudniejsze tereny.Did lubi tę wiadomość
-
Ona_89 super że tak szybko udało się wyleczyć bez leków. Ja do tego mleka zawsze jeszcze masło dodaję, nie wiem jakie ma działanie, ale dobrze smakuje i mama mi zawsze takie robiła jak byłam dzieckiem. 😅
U mnie dzisiaj dzień się zaczął od mdłości. Jak zjem w łóżku to jest zazwyczaj już dobrze, ewentualnie lekkie mdłości mam, a dzisiaj musiałam iść na pobranie krwi i zanim wróciłam i zjadłam, to już było nieciekawie. Wzięłam sobie do samochodu wafle ryżowe i wode, żeby coś od razu zjeść, ale zamiast pomóc to wylądowały w kibelku. Ciekawe ile śniadanie się utrzyma. 😐Ona_89' lubi tę wiadomość
-
Nie wiem czy tylko mi ale czy Wam również ten czas tak zasuwa? Pamiętam jak dopiero co powiedziałam mężowi, że będziemy mieli dzidzię, a tu już połowa ciąży. Jutro idziemy na połówkowe i potwierdzimy czy na 100% jest to dziewczynka
aannkka, Moni** lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie maleńka -
prawda zasuwa...., a czy Wy juz macie duze brzuszki? ja jestem 18 tydzien, ale nie widac u mnie zbyt mocno, tzn ja widzę ze jest inaczej, ale ktos z boku jeszcze by sie nie zorientował. Wyglądam jakbym miala mega wzdęcie.( druga ciaza) moze to dlatego ze mam 175 cm wzrostu i nie jestem drobinką
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2022, 10:50
-
Ja 17 tydzień i mam już ewidentnie widoczny brzuszek. Pewnie dlatego że druga ciąża i też trochę spuchnięty od zastrzyków. Ale aż się boję jak będę przy końcówce wyglądać. A jestem niska 157 więc będę taka kulą.