Czerwiec 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam brzuch totalnie ciążowy 😂 ale to już 3 ciąża no i zawsze miałam duży brzuch czy dzidziuś był duży czy mały chyba taka budowa a przed ciążą waga 51/52kg i 158
-
Ja jutro 20+0 wg miesiączki a wg usg dzisiaj juz 20+4. 2 ciąża i powiem wam ze ja mam juz taka śmieszna piłeczkę 😂taka typowo ciążowa. 3 kg na plusie od początku ciąży a 3 rozmiary więcej w samym biuście…
Przyszły mi te dwie koszule co zamawiałam i powiem wam ze jestem zakochana w nich 😍 w dotyku mięciutkie i przede wszystkim długie bo o to się najbardziej bałam. Ze przy moich 170 cm jak mi brzuch urośnie to będę latać po oddziale z gołym tyłkiem jak to było w przypadku zwykłych koszul nocnych 🤦🏻♀️ I jeszcze te napy do karmienia i te kolory ☺️ No za taka cenę to naprawdę. Mój mąż powiedział ze na spokojnie mogę w nich w lato wyjść z domu bo nie wyglądają jak nocne 😂 zaraz wam zdjęcia podrzucęewe90, AgaJulia lubią tę wiadomość
-
Annie_ wrote:Dziewczyny zobaczcie czy wam się wyświetlają serduszka na pierwszej stronie ☺️ Jakbym kogoś pominęła (starałam się screenowac sobie na bieżąco ale mogłam kogoś pominąć) to napiszcie jeszcze proszę i się przypomnijcie 😉
-
Super te koszule, jak letnie sukienki!😁
Współczuję tym z Was, które jeszcze męczą mdłości i wymioty. Ja nie tęsknię za Panią porcelaną.
U Nas od wczoraj wieczora tak wieje, że dzisiaj rano myślałam że pęknie mi głową. Pewnie to nie pomogło samo w sobie, ale zrobiłam sobie filiżankę decaf kawy z 0% mlekiem i o tak, tego mi trzeba było!
Słodkie mamy - czy Wy coś słodkiego jecie, w sensie kupujecie albo pieczęcie coś dla cukrzyków? Ja kocham zjeść domowe ciasto i przyznam że mi tęskno 😪 -
Daisy_87 wrote:Super te koszule, jak letnie sukienki!😁
Współczuję tym z Was, które jeszcze męczą mdłości i wymioty. Ja nie tęsknię za Panią porcelaną.
U Nas od wczoraj wieczora tak wieje, że dzisiaj rano myślałam że pęknie mi głową. Pewnie to nie pomogło samo w sobie, ale zrobiłam sobie filiżankę decaf kawy z 0% mlekiem i o tak, tego mi trzeba było!
Słodkie mamy - czy Wy coś słodkiego jecie, w sensie kupujecie albo pieczęcie coś dla cukrzyków? Ja kocham zjeść domowe ciasto i przyznam że mi tęskno 😪I procedura
4AA - 03.2021 - 05.2021 [*] 9 tc.
3AB -10.2021 - 06.2022 Córeczka ❤
3AB - 01.2024 beta HCG <0,2
2BB - 02.2024 beta HCG <0,2
II procedura
3BB - 07.2024 cb
4BC ? -
U mnie brzucho już tez typowo ciążowy , choć dużo osób mówi ,że mały.
Ja widzę juz mega różnice 🤭😆
Cycki dwa rozmiary większe i jak wydawały się giganty z miseczki B urosły do D tak teraz jak brzuch trochę wyskoczył to nie wygląda już na takie duże ,wręcz się schowały jak się patrzy na nie i brzuch 🤣🤣
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
Po burzy zawsze wychodzi 🌞 , czekamy okruszku ❤️🌈
-
Dziewczyny wrócił mi smak o ochota na kawę , a tam Ochota jest taka ,że wygląda to tak jakbym chciała nadrobić te 4 MSC nie pocia jej 🤣🤣
No i smakuje mi tylko smak prawdziwej ,
Robię sobie pół na pół z mlekiem . Jak myślicie te chociaż dwie mogę wypić na dzień. ??
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
Po burzy zawsze wychodzi 🌞 , czekamy okruszku ❤️🌈
-
aannkka haha jaki okrągluszek, ale u mnie też już prawie taki rano jeszcze spoko, ale wieczorem… aż się boję, bo jestem mega szczupła, za to biust.... mrrrr
A u nas termin ostateczny 21.06, dziewczynka, mój mąż akurat chciał córeczkę
A jeśli chodzi o koszulę do szpitala to dzisiaj przymierzałam fajną zwykłą koszulę do kolan oversize w Zarze i chyba nie będę kupowała tradycyjnej… ale ładne te sukienki, które wrzuciłyścieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2022, 14:07
aannkka lubi tę wiadomość
24.12.2023 II kreski pod choinkę
21.06.2022 Alicja ❤️
16.10.2021 niespodziewane II kreski
3.03.2017 Amelia 10tc [*]
09.2017 pusty pęcherzyk
25.01.2018 START Provita Katowice dr Paliga
22.05.2018 laparoskopia, endometrioza II stopnia
4Q2018 doc Paśnik, nk 22%, KIR genotyp AA
Zalecenia: Accofil, @13.05 - start IVF
3.06.2019 transfer blastocysty 3AB 😞
6.02.2020 scratching, biopsja - OK
7.03.2020 KET blastocysty 2BB 😞
Koniec leczenia…
Mimo wszystko dziś jestem szczęśliwa 💪🏼 -
Bu wrote:aannkka haha jaki okrągluszek, ale u mnie też już prawie taki rano jeszcze spoko, ale wieczorem… aż się boję, bo jestem mega szczupła, za to biust.... mrrrr
A u nas termin ostateczny 21.06, dziewczynka, mój mąż akurat chciał córeczkę
A jeśli chodzi o koszulę do szpitala to dzisiaj przymierzałam fajną zwykłą koszulę do kolan oversize w Zarze i chyba nie będę kupowała tradycyjnej… ale ładne te sukienki, które wrzuciłyście -
ja to bym już chciała taki brzuszek
U mnie +3kg różnicy, brzucha ciążowego prawie w ogóle nie ma, wyglądam tak jak przed ciążą przy wzdęciach, nawet spodnie sprzed ciąży ubieramSynek ❤️ 05.2024
Synek ❤️ 06.2022