Czerwiec 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Daisy_87 wrote:Dziewczyny pomóżcie. Mała ma katar i pokaszluje, jakieś sprawdzone sposoby i leki, które stosowałyście w domu? Spotyka nas to pierwszy raz😔
Ja jeszcze robię gałganek Aliny i daje koło łóżeczka na noc. Robię też syrop z cebuli od Pana Tabletki na kaszel, Młody bardzo lubigo pić 😁Ona_89' lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny!
Córcia ma 16 miesięcy. Zakrapiam nos woda morska i solą fizjologiczna, wieczorem jak mąż będzie po pracy zrobimy inhalacje. Ile razy dziennie polecacie?
Muflonek-też mam właśnie plan zrobić ten gałganek, bo czytałam na necie że polecany jest.
Dzisiaj się popłakałam, moja mama ma poważne problemy zdrwogone, chodzi od lekarza do lekarza i nic z tego nie wynika. Ma wizytę wieczorem, umówiłam ją prywatnie do dobrego gościa podobno, jedzie z siostrą, może w końcu czegoś się dowiemy. Chcę bardzo żeby do mnie na jakiś czas przyjechała, u mnie leżała, jakoś dam radę się nią zajac, ale jest uparta. No nic, zawsze w życiu coś musi być pod górkę, bo by się szczęścia nie doceniało. -
Daisy_87 wrote:Dzięki dziewczyny!
Córcia ma 16 miesięcy. Zakrapiam nos woda morska i solą fizjologiczna, wieczorem jak mąż będzie po pracy zrobimy inhalacje. Ile razy dziennie polecacie?
Muflonek-też mam właśnie plan zrobić ten gałganek, bo czytałam na necie że polecany jest.
Dzisiaj się popłakałam, moja mama ma poważne problemy zdrwogone, chodzi od lekarza do lekarza i nic z tego nie wynika. Ma wizytę wieczorem, umówiłam ją prywatnie do dobrego gościa podobno, jedzie z siostrą, może w końcu czegoś się dowiemy. Chcę bardzo żeby do mnie na jakiś czas przyjechała, u mnie leżała, jakoś dam radę się nią zajac, ale jest uparta. No nic, zawsze w życiu coś musi być pod górkę, bo by się szczęścia nie doceniało.
My robiliśmy 3 razy dziennie jeśli chodzi o sól fizjologiczna ,a jeśli jakiś lek to napewno farmaceutka powie bo to zazwyczaj dwa razy dziennie już się robi i ewentualnie po środku ta solą .
Z tymi lekarzami dziś to jest porażka ...tylko prywatnie bo inaczej człowiek niczego się nie dowie .
Moja babcia też ostatnio tak się rozchorowała ,że też jak ja usłyszałam taka słabiutka to w histerię wpadłam oo rozłączeniu się z nią ... Naszczescie po miesiącu się udało ale cóż...leczyła się sama w domu bo nie wiem jak u nas ale tu od razu w przychodni na test i dają po pozytywnym a takie są zazwyczaj dają tylko syrop na kaszel i inhalacje ze...sterydów ! Po czym szwagier by bardzo źle skończył ...
Dlatego nawet nie szukała lekarza ,prywatnie nie szło nic znaleźć , człowiek jest skazany sam na siebie w takiej sytuacji ...
Dużo zdrówka dla mamy i oby ten lekarz postawił diagnozę i pomógł 🥰
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
Po burzy zawsze wychodzi 🌞 , czekamy okruszku ❤️🌈
-
Daisy_87 wrote:A co jest głównym powodem tego że się wstrzymujesz od zamówienia ubranek?
-
Kasia86 wrote:Bo u mnie ostatnio na wizycie na 90% dziewczynka a na 100% potwierdzi mi to lekarz 14 lutego na połówkowych. I boję się trochę, że na kupuję a wyjdzie że jednak chłpiec.
Musisz kupować jakieś neutralne jak już coś się spodoba 😃 kurcze ja to myślę jak tu człowiek by wytrzymał bez USG i bez tej wiedzy do samego porodu czy chłopak czy dziewczynka 😆 zostałyby zakupy szybkie na porodówce 🤣🤣
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
Daisy_87 wrote:Dzięki dziewczyny!
Dzisiaj się popłakałam, moja mama ma poważne problemy zdrwogone, chodzi od lekarza do lekarza i nic z tego nie wynika. Ma wizytę wieczorem, umówiłam ją prywatnie do dobrego gościa podobno, jedzie z siostrą, może w końcu czegoś się dowiemy. Chcę bardzo żeby do mnie na jakiś czas przyjechała, u mnie leżała, jakoś dam radę się nią zajac, ale jest uparta. No nic, zawsze w życiu coś musi być pod górkę, bo by się szczęścia nie doceniało. -
Kasia86 wrote:Bo u mnie ostatnio na wizycie na 90% dziewczynka a na 100% potwierdzi mi to lekarz 14 lutego na połówkowych. I boję się trochę, że na kupuję a wyjdzie że jednak chłpiec.
nie mogę się powstrzymać 😂 -
Domi93 wrote:Musisz kupować jakieś neutralne jak już coś się spodoba 😃 kurcze ja to myślę jak tu człowiek by wytrzymał bez USG i bez tej wiedzy do samego porodu czy chłopak czy dziewczynka 😆 zostałyby zakupy szybkie na porodówce 🤣🤣
-
O właśnie jedziesz rodzic planujesz sn i nie wiesz czy będzie lajtowo i 3kg maluch czy 4,5 i będą męki 🤣
To tylko mi smyk siusiaka pokazał w całej okazałości ???
Hahaha 🤣🤣🤣🤣🤣
Co to będzie , tak jak starszy będzie ciągle z goła dupcia chciał leżeć .
Po kim te moje zgredy to mają ? 🤭🤭🤭🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2022, 17:35
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
Domi93 wrote:Musisz kupować jakieś neutralne jak już coś się spodoba 😃 kurcze ja to myślę jak tu człowiek by wytrzymał bez USG i bez tej wiedzy do samego porodu czy chłopak czy dziewczynka 😆 zostałyby zakupy szybkie na porodówce 🤣🤣
-
A ja dziś zrobiłam poważny zakup - łóżeczko i materacyk 🥰
Stwierdziłam, że nie ma co czekać aż zdrożejąaannkka lubi tę wiadomość
I procedura
4AA - 03.2021 - 05.2021 [*] 9 tc.
3AB -10.2021 - 06.2022 Córeczka ❤
3AB - 01.2024 beta HCG <0,2
2BB - 02.2024 beta HCG <0,2
II procedura
3BB - 07.2024 cb
4BC ? -
Domi93 wrote:O właśnie jedziesz rodzic planujesz sn i nie wiesz czy będzie lajtowo i 3kg maluch czy 4,5 i będą męki 🤣
To tylko mi smyk siusiaka pokazał w całej okazałości ???
Hahaha 🤣🤣🤣🤣🤣
Co to będzie , tak jak starszy będzie ciągle z goła dupcia chciał leżeć .
Po kim te moje zgredy to mają ? 🤭🤭🤭🤣 -
Domi93, aannkka, legusta, Gdynianka41 lubią tę wiadomość
I procedura
4AA - 03.2021 - 05.2021 [*] 9 tc.
3AB -10.2021 - 06.2022 Córeczka ❤
3AB - 01.2024 beta HCG <0,2
2BB - 02.2024 beta HCG <0,2
II procedura
3BB - 07.2024 cb
4BC ?