Czerwiec 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Domi93 wrote:Pojechałam na szal zakupowy , nie kupiłam nic . Kompletnie nic nie podobało mi się 🤣🤣
Aby starszakowi złapałam na promocji ubrania ...
I czekam na wizytę teraz🥰🥰 -
aannkka wrote:Mnie ostatnio tak krocze boli odliczam do 7 lutego niech mi sprawdzi czy wszystko jest okej. Czasami aż chodzić nie mogę..
Mnie też boli ale to tylko jak się zasiedze albo zależe .
Jak rozchodze jest ok
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
Po burzy zawsze wychodzi 🌞 , czekamy okruszku ❤️🌈
-
Dziewczyny zgłaszam się po połówkowych 🙂
Maleństwo zdrowiusienkie, oczywiście sprzęt znowu nam pokazał w całej okazałości aż lekarz foto strzelił 🤣🤣
403gramy słodkości już mam 🙂
I oczywiście skierowanie na krzywa cukrowa 🤮🤮🤮aannkka, Moni**, ewe90, Kasia86, _Belladonna, Gdynianka41, Limosa, agawka83 lubią tę wiadomość
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
Domi93 wrote:Dziewczyny zgłaszam się po połówkowych 🙂
Maleństwo zdrowiusienkie, oczywiście sprzęt znowu nam pokazał w całej okazałości aż lekarz foto strzelił 🤣🤣
I oczywiście skierowanie na krzywa cukrowa 🤮🤮🤮 -
aannkka wrote:Mnie ostatnio tak krocze boli odliczam do 7 lutego niech mi sprawdzi czy wszystko jest okej. Czasami aż chodzić nie mogę..
-
nick nieaktualnyCześć dziewczynki, za mną ciężkie dni dlatego nic nie piszę ale podczytuje was cały czas
Zaczęło się w zeszłym tygodniu, złapał mnie silny ból w pośladku od kręgosłupa, wygląda to na rwę kulszowa. Ból, trudności z chodzeniem, problemy ze spaniem. Zalecenie- rozciągać się odpowiednio i masować bolące miejsce. Póki co średnio pomaga, dalej źle sypiam ale chociaż chód się poprawił.
Dziś w nocy złapało mnie coś gorszego i trwa to do teraz. Ciągły ból brzucha, biegunka (Kurcze nie wiecie nawet jaki przyps, zasralam się całą w łóżku), niesamowite wymioty jakich nigdy nie miałam (nawet w ciąży, w ciąży super ze sprawami jelitowymi nic nie dolega), gorączka 38st. I dreszcze. Nawet nie wiem gdzie się tak załatwiłam, głównie siedzę w domu, czasem wyjdę do sklepu, mąż zdrowy. Stawiamy, że to coś co zjadłam wczoraj ale wszystko było smaczne i lekkie 🤷 właśnie pierwszy raz od 20 godzin napilam się wody, nie wywołując wymiotów. Zaraz może wejdzie jakiś biszkopcik o ile żołądek pozwoli.
Kurcze, już wiele lat mnie tak nie wymordowało. -
_Belladonna wrote:Cześć dziewczynki, za mną ciężkie dni dlatego nic nie piszę ale podczytuje was cały czas
Zaczęło się w zeszłym tygodniu, złapał mnie silny ból w pośladku od kręgosłupa, wygląda to na rwę kulszowa. Ból, trudności z chodzeniem, problemy ze spaniem. Zalecenie- rozciągać się odpowiednio i masować bolące miejsce. Póki co średnio pomaga, dalej źle sypiam ale chociaż chód się poprawił.
Dziś w nocy złapało mnie coś gorszego i trwa to do teraz. Ciągły ból brzucha, biegunka (Kurcze nie wiecie nawet jaki przyps, zasralam się całą w łóżku), niesamowite wymioty jakich nigdy nie miałam (nawet w ciąży, w ciąży super ze sprawami jelitowymi nic nie dolega), gorączka 38st. I dreszcze. Nawet nie wiem gdzie się tak załatwiłam, głównie siedzę w domu, czasem wyjdę do sklepu, mąż zdrowy. Stawiamy, że to coś co zjadłam wczoraj ale wszystko było smaczne i lekkie 🤷 właśnie pierwszy raz od 20 godzin napilam się wody, nie wywołując wymiotów. Zaraz może wejdzie jakiś biszkopcik o ile żołądek pozwoli.
Kurcze, już wiele lat mnie tak nie wymordowało.
O matko ostre zatrucie musiałaś złapać ... Nameczysz się 😔
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
A mi się ponad połowa zęba ukruszyla ... Ząb zaczęłam leczyć kanalowo ale z racji mdłości przerwałam i teraz nie wiem co z tym zębem zrobi dentysta jak go zobaczy ...do samego dziąsła jak zobaczyłam to aż gorąco mi się zrobiło ... naszczescie nie boli i tak myślę czy to dobrze ... Muszę się umówić i jechać bo teraz to nawet jeść się boje ,ale zastanawia mnie jak ze znieczuleniem jest ...ja się boje dentysty do tego stopnia że dzień przed wizytą już mnie brzuch boli a jak siadam na fotel to mam trzęsawke 😭😭😭😭
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
nick nieaktualny
-
_Belladonna wrote:Biedna 😘 widzę że pech nas nie omija ale super, że z dzieciątkiem wszystko w porządku
Tak, to w tym momencie najważniejsze. A reszta pal licho da się radę 😃
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
Tak na poprawę humoru , zapomniałam psa rozebrać po dworze ( tak , to jest z tych który na mróz nie wyjdzie bez kapoty ... A ta akurat zakładana po deszczu tylko dlatego aby nie było za dużo do mycia bo podwozie jest czyste chociaż 😆)
Biedny poszedł spać , nawet nie przyszedł się przypomnieć , że łazi ubrany 🤣🤣🤣🤣Limosa, Kasia86, agawka83 lubią tę wiadomość
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
A tu mam coś co pokazywał nam dziś bez żadnego skrępowania mój synek 🤗🥰
Dowód dla babć że to napewno nie wnusia bo widać jak byk 🤣
A no i nawet pozwolił mi dziś zobaczyć jak ssie kciuka 🤗
Lekarz mówi że niebawem zacznę czuc jak ma czkawkę , pamiętam to uczucie doskonale 🤣🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2022, 21:11
Kasia86, _Belladonna lubią tę wiadomość
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
Domi93 wrote:Dziewczyny zgłaszam się po połówkowych 🙂
I oczywiście skierowanie na krzywa cukrowa 🤮🤮🤮 -
Domi93 wrote:A mi się ponad połowa zęba ukruszyla ... Ząb zaczęłam leczyć kanalowo ale z racji mdłości przerwałam i teraz nie wiem co z tym zębem zrobi dentysta jak go zobaczy ...do samego dziąsła jak zobaczyłam to aż gorąco mi się zrobiło ... naszczescie nie boli i tak myślę czy to dobrze ... Muszę się umówić i jechać bo teraz to nawet jeść się boje ,ale zastanawia mnie jak ze znieczuleniem jest ...ja się boje dentysty do tego stopnia że dzień przed wizytą już mnie brzuch boli a jak siadam na fotel to mam trzęsawke 😭😭😭😭
Nie bój się Ja tydzien temu byłam u dentysty i brałam znieczulenie - one są miejscowe i nie szkodzą dziecku. Najlepiej na początku powiedzieć, że jest się w ciąży na wypadek gdyby trzeba było jakiś antybiotyk dać.I procedura
4AA - 03.2021 - 05.2021 [*] 9 tc.
3AB -10.2021 - 06.2022 Córeczka ❤
3AB - 01.2024 beta HCG <0,2
2BB - 02.2024 beta HCG <0,2
II procedura
3BB - 07.2024 cb
4BC ?