👶 Czerwiec 2023 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie tez córcia większa o 2 tyg niż z terminu miesiączki i prenatalnych ale Syn tez 4kg się urodził 2 tyg przed terminem teraz pewnie ponad 1,5kg ma, we wtorek się dowiem 😍
-
Urodziłam naturalnie nie było tak źle troszkę szkód doznałam ale spoko, wywoływanie jest spoko. Oxy zadziałało i bez znieczulenia dodam 😃
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2023, 11:56
Kapod, Ewk@ lubią tę wiadomość
-
My kupiliśmy dzisiaj fotelik 🙈 do samochodów pasował nam tylko britax i cybex, padło na cybex cloud z2, fotelik był na miejscu, bazę doślą w przeciągu paru tygodni. I niespodzianka - wózek jest do odbioru, a miał być w maju 🤯
Teraz jeszcze z drogich rzeczy zostało nam Chicco next 2 me forever, w ogóle żałuję, że nie kupiłam go w grudniu, bo były wtedy na nie promocje i było po 1500zl, teraz w niektórych sklepach jest po 1899, a w innych już po 2199zl, masakra jakaś... -
Sunday_92 wrote:My kupiliśmy dzisiaj fotelik 🙈 do samochodów pasował nam tylko britax i cybex, padło na cybex cloud z2, fotelik był na miejscu, bazę doślą w przeciągu paru tygodni. I niespodzianka - wózek jest do odbioru, a miał być w maju 🤯
Teraz jeszcze z drogich rzeczy zostało nam Chicco next 2 me forever, w ogóle żałuję, że nie kupiłam go w grudniu, bo były wtedy na nie promocje i było po 1500zl, teraz w niektórych sklepach jest po 1899, a w innych już po 2199zl, masakra jakaś...
A w czym to chicco next to me jest lepsze od innych łóżeczek dostawek ?🩷 Julka 25.05.2023 -
Ulcia9112 wrote:A w czym to chicco next to me jest lepsze od innych łóżeczek dostawek ?
-
My też dziś poczyniliśmy zakupy, wózek i fotelik kupiony 💪😁 Fotelik Avionaut Cosmo + baza, wózek Bebetto Flavio. Wózek odbieramy w maju, fotelik i bazę mamy już u siebie. Jak już tak stanęła ta dostawka, teraz wózek i fotelik to powiem Wam że zaczęło się robić to wszystko wreszcie takie realne 🥹
Sunday_92, Ewk@ lubią tę wiadomość
-
Kapod wrote:A czy któraś z Was miała lub planuje Chicco baby hug 4w1?
Ja się nad tym zastanawiam, ale raczej używanym niż nowym -
Kapod wrote:AniOnka i rodziłas naturalnie synka? Czy przy takiej wadzę miałaś CC?
Kapod, zazu, Ani0nka, Loki, Ewk@ lubią tę wiadomość
-
Namisa wrote:My też dziś poczyniliśmy zakupy, wózek i fotelik kupiony 💪😁 Fotelik Avionaut Cosmo + baza, wózek Bebetto Flavio. Wózek odbieramy w maju, fotelik i bazę mamy już u siebie. Jak już tak stanęła ta dostawka, teraz wózek i fotelik to powiem Wam że zaczęło się robić to wszystko wreszcie takie realne 🥹
Sprzedawcy zachęcali do bebetto flavio? Dużo osób sobie chwali. Dobra cena, lekka gondola. Ja nim " nie jezdzilam" jeszcze. Nie miałam okazji póki co go napotkac w sklepie.
🩷 Julka 25.05.2023 -
Super 😃😍 ja należę do tych drobnych i mimo nacięcia krocza pękła mi szyjka i straciłam sporo krwi ale mimo tego bardzo dobrze wspominam poród ☺️ Później jest zdecydowanie gorzej 😅
-
Ulcia9112 wrote:Sprzedawcy zachęcali do bebetto flavio? Dużo osób sobie chwali. Dobra cena, lekka gondola. Ja nim " nie jezdzilam" jeszcze. Nie miałam okazji póki co go napotkac w sklepie.
My sami chcieliśmy zobaczyć kilka modeli Bebetto, bo na podstawie tego co przeczytaliśmy wcześniej wahaliśmy się między Bebetto i Adamex przez wzgląd na super amortyzacje. Wizualnie dużo bardziej mi się podobały Bebetto więc poogladalismy kilka modeli i w sumie właśnie Flavio wydał nam się najfajniejszy - bardzo spoko jakość w stosunku do ceny, miał wszystko to czego potrzebowaliśmy a był przynajmniej 5 stów tańszy niż większość innych wózków, wręcz poniżej naszego założonego budżetu 😁 Takie zakupy to ja lubię 😅 -
Namisa wrote:My sami chcieliśmy zobaczyć kilka modeli Bebetto, bo na podstawie tego co przeczytaliśmy wcześniej wahaliśmy się między Bebetto i Adamex przez wzgląd na super amortyzacje. Wizualnie dużo bardziej mi się podobały Bebetto więc poogladalismy kilka modeli i w sumie właśnie Flavio wydał nam się najfajniejszy - bardzo spoko jakość w stosunku do ceny, miał wszystko to czego potrzebowaliśmy a był przynajmniej 5 stów tańszy niż większość innych wózków, wręcz poniżej naszego założonego budżetu 😁 Takie zakupy to ja lubię 😅
No właśnie. To co mnie najbardziej przekonuje to cena. Ale prawda jest taka że czytam już troszkę o tych wózkach i on lrzewija się bardzo często w wypowiedziach, więc musi być fajny;)
Namisa lubi tę wiadomość
🩷 Julka 25.05.2023 -
Witam się w niedzielę 🤩 w końcu nadszedł moment,że musiałam Was konkretnie nadrobić 🙊 my korzystamy z pięknej pogody (z przerwa na posiłki cukrzycowe 🤦🏼♀️). Wczoraj mieliśmy ponad 21k kroków,ja ledwo stałam,a mój Gagatek szalał jeszcze,ale noc przespal całą bez rejsu do nas do łóżka 😂 dzisiaj chcemy podobnie spacerkować 😊
Nie mam już siły na te cukru. W ciągu dnia mam ok. Dwa dni rano już miałam 87 i 89 a dziś yeb mam 95 ...a myślałam,że sobie unormowałam. Dzisiaj w nocy piłam parę łyków Ustronianki z mg,ale to chyba nie wpłynęło na to?!
A z ciekawostek,to schudłam przez tydzień jakieś 1.5 kg,odkąd mam tę dietę. No ale ja do szczupłych nie należałam.
Milej,słonecznej niedzieli Wam życzę 🥰 -
Witajcie weekendowo
Byłam z córką na godzinnym spacerze po wsi, potem jeszcze ganiała z psem po działce. Chyba zaraz padnę i nie wstanę, ledwo dycham. Jeszcze mamy dzisiaj gości.
Ale pogoda jest piękna więc nic tylko korzystać ❤️❤️Synek 2017
💔 5/6 hbd 2019
❤️Córeczka 26 lipca 2020
♥️ Córeczka 12 czerwca 2023
👩🏻 32 👦🏼 31 👩❤️👨 2010 👰🏻♀️🤵🏼♂️ 2014 -
Kalolika wrote: