👶 Czerwiec 2023 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Może komuś się przyda to info więc napiszę. Moją gin odpisała, że jutro na wizycie dostanę skierowanie na ktg co tydzień i wg niej w szpitalu powinni też po ktg sprawdzić afi i przepływy jeśli będzie taka potrzeba i mam zacząć w tym tyg od czwartku lub piątku. Mam nie ograniczac płynów i trzymać dietę.
Ani0nka, Ulcia9112 lubią tę wiadomość
-
Kapod wrote:O kurcze to sporo ale lepiej chyba w tę stronę najważniejsze że wszystko ok...❤️Synek 2017
💔 5/6 hbd 2019
❤️Córeczka 26 lipca 2020
♥️ Córeczka 12 czerwca 2023
👩🏻 32 👦🏼 31 👩❤️👨 2010 👰🏻♀️🤵🏼♂️ 2014 -
Z ciekawostek to ja wczoraj dostałam dopegyt, bo kilka razy skakało mi wyżej cisnienie, nie jakoś bardzo ale jednak lekarz woli dmuchać na zimne. Jestem teraz mega zamulona po tych tabletkach. Mam nadzieję, że to będzie koniec niespodzianek.🩷 Julka 25.05.2023
-
Do tego moja Mama całkiem przypadkiem poznała kobietę, która jest anestezjologiem i pracowała latami w szpitalu u nas w Poznaniu na kardiochirurgii (zajmowala się dzieciaczkami) i powiedziała mojej mamie, że gdyby była potrzebna operacja to mam się nie godzić na Poznań, tylko jechać do innego miasta. Rozmawiałam później z tą kobietą i nie podawała szczegółów, (bo nie moze) tylko, że zwolnili się stamtąd grupowo jakiś czas temu, ze im sie nie podobalo co tam robią. Mam namieszane w głowie, bo cieszyłam się, że będę mieć blisko dobry ośrodek, a tutaj takie informacje ;/🩷 Julka 25.05.2023
-
Ulcia9112 wrote:Do tego moja Mama całkiem przypadkiem poznała kobietę, która jest anestezjologiem i pracowała latami w szpitalu u nas w Poznaniu na kardiochirurgii (zajmowala się dzieciaczkami) i powiedziała mojej mamie, że gdyby była potrzebna operacja to mam się nie godzić na Poznań, tylko jechać do innego miasta. Rozmawiałam później z tą kobietą i nie podawała szczegółów, (bo nie moze) tylko, że zwolnili się stamtąd grupowo jakiś czas temu, ze im sie nie podobalo co tam robią. Mam namieszane w głowie, bo cieszyłam się, że będę mieć blisko dobry ośrodek, a tutaj takie informacje ;/
Nie straszcie tym gbsem, ja mam mieć dzisiaj wieczorem na wizycie pobierany 😂
-
Ja miałam GBs pobierany i nie czułam Wynik już mam uff negatywny więc zostało mi ostatnia morfologia i mocz po 38 tc i wszystko do porodu będzie gotowe i spakowane :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2023, 17:15
zazu lubi tę wiadomość
-
korallik wrote:A i miałam pobrany GBS, kuzwa jaki ból jak pobierała z tyłka, jakby mi kawał skóry wyrwała.. . Chodzę i wciąż mnie boli tyłek.❤️Synek 2017
💔 5/6 hbd 2019
❤️Córeczka 26 lipca 2020
♥️ Córeczka 12 czerwca 2023
👩🏻 32 👦🏼 31 👩❤️👨 2010 👰🏻♀️🤵🏼♂️ 2014