👶 Czerwiec 2023 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
MalaEw gratulacje!!!
Za chwilę będziecie się tulić...Trzymam kciuki, żeby jak najszybciej 😘
Człowiek wcześniej pójdzie spać a tu już nowy Dzidziuś na świecie. Faktycznie się u nas dzieje jużWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2023, 06:02
MalaEw lubi tę wiadomość
-
MalaEw gratulacje! Franek ma pewno jest silnym chłopcem, zaraz będziecie się tulić ❤️
MalaEw lubi tę wiadomość
-
Ciężko jest, bardzo boli, pionizacja po 12 h, po nieprzespanej nocy. Cóż, nie tego chciałam, ale ważne, że Mały lepiej oddycha, jutro lub pojutrze juz będziemy razem. Zaraz do niego idziemy, muszę rozkręcić laktacje.
Nie spodziewałam się takiego bólu.... -
MalaEw wrote:Ciężko jest, bardzo boli, pionizacja po 12 h, po nieprzespanej nocy. Cóż, nie tego chciałam, ale ważne, że Mały lepiej oddycha, jutro lub pojutrze juz będziemy razem. Zaraz do niego idziemy, muszę rozkręcić laktacje.
Nie spodziewałam się takiego bólu.... -
Madziq udzielała się w ostatnich tygodniach głównie na naszym wątku staraczkowym na Ovufriend i tam dawała znać na bieżąco o postepach. A ze tu też się meldowala kilka miesięcy temu to widzę że Edka zamieściła ją w zestawieniu
MalaEw to i tutaj jeszcze w ramach formalności pogratuluje Franusia ❤️ Tu dużo dziewczyn już ma dzieciaczki i porody droga CC za sobą wiec może akurat poratują jakąś radą dotyczącą rozkręcania laktacji 🤗MalaEw lubi tę wiadomość
-
Ja ze swojego doświadczenia, nie po cc, ale po urodzeniu wcześniaka: najpierw odciagalam ręcznie, żeby pobudzić laktację, potem laktator, dużo wody, naprawdę bardzo dużo 3-4 litry na początku wypijałam ale tak się organizm domagał. No i pozytywne nastawienie
-
MalaEw wrote:Jakieś rady na rozkręcenie laktacji?
To z synem po pierwszym porodzie. Przez pierwsze odciągania udawało się dosłownie kilka kropli uzyskać, potem ruszyło.Ewk@, MalaEw lubią tę wiadomość
❤️Synek 2017
💔 5/6 hbd 2019
❤️Córeczka 26 lipca 2020
♥️ Córeczka 12 czerwca 2023
👩🏻 32 👦🏼 31 👩❤️👨 2010 👰🏻♀️🤵🏼♂️ 2014 -
Ewa, ale niespodzianka i to w Dzień Matki 🤩 Nie martw się, wszystko będzie ok. Ucałuj Frania od cioci
Madziq kiedyś tu pisała, ale później zamilkła. Okazało się, że jej córka ma wadę serca i trochę ją to przygniotło. O porodzie napisała na różowym wątku staraniowym.MalaEw lubi tę wiadomość