👶 Czerwiec 2023 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry, melduje się i ja 🙈 z nerwów poszłam dzisiaj do gina sprawdzić czy wszystko jest ok i mamy serduszko! Termin z usg wskazuję 5w6d+3 (czyli 6t2d? Nie wiem jak to +3 rozumieć)
Madziq6, edka85, Domi87, Anulka87 lubią tę wiadomość
-
Ja też już po! Fasol ma 1,15 cm, serducho bije. Na USG jest już widoczna owodnia, pęcherzyk żółtkowy w normie - w ogóle totalnie inaczej to wygląda niż przy tamtej ciąży zakończonej poronieniem. Założyli mi kartę ciąży, gdzie ostatnio nie dostałam takowej do 9 tygodnia. Kolejna wizyta 30.11 - kupa czasu, ale jestem już dobrej myśli 💚 Powoli, bardzo powoooli zaczynam wierzyć w pomyślne zakończenie 🥹
Dominisia35, Madziq6, edka85, Domi87, Basniowa, Anulka87, Martyna175, KarMar, Gravity lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, ja się z wami żegnam... moja beta spadła, plamię, byłam na cito u gin i jedyna Dobra rzecz w tym wszystkim to to, ze nie potrzebuję zabiegu i powinno oczyścić się samo.
Życzę wam wszystkiego dobrego i pięknych, zdrowych maluszków.
Dbajcie o siebie! -
Meginka wrote:Dziewczyny, ja się z wami żegnam... moja beta spadła, plamię, byłam na cito u gin i jedyna Dobra rzecz w tym wszystkim to to, ze nie potrzebuję zabiegu i powinno oczyścić się samo.
Dbajcie o siebie!
Bardzo współczuję </3 To prawda, jedyny pozytyw przy ciążach biochemicznych to fakt, że zazwyczaj organizm błyskawicznie wraca do siebie. Przytulam mocno, dużo siły!
-
Meginka strasznie mi przykro 😔 ściskam wirtualnie, nie poddawaj się i trzymam kciuki abyś w następnym cyklu wróciła na fioletową stronę
-
Meginka, przykro mi Ale dziewczyny dobrze piszą - po cb szybko zachodzi się w kolejną ciążę. Dodam, że prawidłową ciążę. Sama jestem tego przykładem. W marcu 2021 biochem, w sierpniu 2021 ciąża, z której urodził się syn.
Dominika, mam nadzieję, że teraz w końcu przestaniesz tak panikować
Namisa, super wieści!Namisa, Dominisia35 lubią tę wiadomość
-
Meginka.. bardzo mi przykro.. 😞 tak jak dziewczyny mowia, pozytyw jest taki ze dosc szybko mozna wrocic na ta strone..Stwierdzone pcos.
💔 czerwiec 2021, ciaza naturalna
Starania na powaznie od maja 2022
Termin: 21.06 chlopak 🥰
Polowkowe: 01.02 (pepowina dwunaczyniowa) -
Meginka wrote:Dziewczyny, ja się z wami żegnam... moja beta spadła, plamię, byłam na cito u gin i jedyna Dobra rzecz w tym wszystkim to to, ze nie potrzebuję zabiegu i powinno oczyścić się samo.
Dbajcie o siebie! -
Dbajcie o siebie!
Bardzo Ci współczuję, trzymaj się -
Dbajcie o siebie! -
A i mam taka ogromna prośbę- na pierwszej stronie po prostu usuwajmy nicki osób, które poroniły. Byłam w takiej samej sytuacji i ciężko mi było patrzeć przy swoim nicku na złamane serce. To jest bardzo przykre. Nie róbmy tego innym
-
Bardzo mi przykro Meginka, cięzko wyobrazić sobie jak to musi boleć
My byliśmy w piątek na wizycie, według USG 6+0 co idealnie pokrywa się z moimi obliczenimi, owulacja w 23dc. Z OM 9 dni rożnicy
Z dzidziulkiem wszystko dobrze, serduszko bije
Myślałam, że przestanę się stresować, ale niestety...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2022, 11:02
-
Meginka przykro mi z powodu straty Wierzę że już niedługo będziecie cieszyć się ❤️ na nowo. Przytulam 😢
Hej, ja się położyłam. Po przebojach w ostatniej ciąży wiem że chodźby chałupa się waliła to w ciągu dnia muszę mieć czas na odpoczynek i poleżenie. Nie chcę powtórki z rozrywki. Mdłości są coraz mocniejsze i praktycznie cały czas 😬 o dziwo pomaga mi guma do żucia 😁 wieczorami mam problem żeby zasnąć. Nawet jak w dzień nie zrobię drzemki.