👶 Czerwiec 2023 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Chciała odwrócić moja uwagę za wszelka cenę bo tak się wbiła ze będę miała siniaka na pół ręki 😫 mowila ze zrosty są taaaa jasne 🤪
-
Byłyście może na usg ze swoimi starszymi dziećmi? Nie mamy co z synem zrobić wiec jedzie z nami do gina, chce aby maz pierwszy raz zobaczył swojego drugiego synka na usg. Nie wiem co doktor na to. Chyba Że poczekają w samochodzie
-
Ani0nka wrote:Byłyście może na usg ze swoimi starszymi dziećmi? Nie mamy co z synem zrobić wiec jedzie z nami do gina, chce aby maz pierwszy raz zobaczył swojego drugiego synka na usg. Nie wiem co doktor na to. Chyba Że poczekają w samochodzie
Nie mialam takiej sytuacji, ale ostatnio przede mną w kolejce do mojego gina czekała kobieta w ciąży z dwójką starszych dzieci obok - weszli wszyscy, w trójkę, do gabinetu. Raczej nie wyobrażam sobie ze lekarz odmawia, w końcu co taka kobieta ma zrobić jeśli nie ma z kim tych dzieci zostawić? Jeśli wytlumaczyła im wcześniej jak to będzie wyglądać to nie widzę problemu. A jeśli wchodzisz z mężem to już w ogóle nie powinno być problemu, będzie miał małego pod kontrolą.Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Ani0nka wrote:Byłyście może na usg ze swoimi starszymi dziećmi? Nie mamy co z synem zrobić wiec jedzie z nami do gina, chce aby maz pierwszy raz zobaczył swojego drugiego synka na usg. Nie wiem co doktor na to. Chyba Że poczekają w samochodzie
Ani0nka lubi tę wiadomość
❤️Synek 2017
💔 5/6 hbd 2019
❤️Córeczka 26 lipca 2020
♥️ Córeczka 12 czerwca 2023
👩🏻 32 👦🏼 31 👩❤️👨 2010 👰🏻♀️🤵🏼♂️ 2014 -
Ja miewam tylko wzdęcia. Jak zejdą wzdęcia to jestem zupełnie płaska.
Nie mam niestety wyników nifty, chyba już dzisiaj nie przyjdą. Szkoda, po wczorajszym poście jakoś się nastawiłam.❤️Synek 2017
💔 5/6 hbd 2019
❤️Córeczka 26 lipca 2020
zazu wrote:Ja miewam tylko wzdęcia. Jak zejdą wzdęcia to jestem zupełnie płaska.
Nie mam niestety wyników nifty, chyba już dzisiaj nie przyjdą. Szkoda, po wczorajszym poście jakoś się nastawiłam. -
eMPe wrote:Chyba wszystko jednak zależy od pośrednika...niebawem będą❤️Synek 2017
💔 5/6 hbd 2019
❤️Córeczka 26 lipca 2020
U mnie na usg wszystko cudownie! Maluch rośnie jak na drożdżach ale ginekolog jeszcze nie jest do końca pewien czy w brzuszku jest chłopak 😅
Namisa, zazu, Ewk@, Mal86, edka85, Nadulka lubią tę wiadomość
-
Chyba wszystko zalezy od posrednika.. mi mowili ze mam czekac 10 dni roboczych na wyniki nifty, mam nadzieje ze beda do wigilii 🤞🤞🤞Stwierdzone pcos.
💔 czerwiec 2021, ciaza naturalna
Starania na powaznie od maja 2022
Termin: 21.06 chlopak 🥰
Polowkowe: 01.02 (pepowina dwunaczyniowa) -
eMPe wrote:Dziewczyny polecacie jakieś adaptery do pasów bezpieczeństwa do auta?
https://www.smyk.com/p/besafe-adapter-do-pasow-bezpieczenstwa-dla-kobiet-w-ciazy-i3661762
Co do brzuszka, u mnie nie widać za bardzo, tzn. jak jestem w bieliźnie to widzę, że dół brzucha wypchnęło, ale w ubraniu to nie bardzo, mieszczę się normalnie w swoje jeansy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2022, 07:27
-
Dziewczyny mam wyniki nifty.
Zdrowa dziewczynka!
Jeszcze jutro USG i mam nadzieję że będzie ok i koniec stresów.Gravity, Anulka87, Sunday_92, eMPe, Namisa, Nadulka, Ewk@, Kalolika, edka85, magggie lubią tę wiadomość
❤️Synek 2017
💔 5/6 hbd 2019
❤️Córeczka 26 lipca 2020
Ja już po usg prenatalnym i wydaje się być wszystko ok. Czekam jeszcze na pappe
A i chłopak rośnie:) zmienili mi datę porodu na 17 czerwcaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2022, 13:13
Namisa, zazu, Sunday_92, Nadulka, Ewk@, Anulka87, Mal86, edka85, magggie lubią tę wiadomość