CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
SZKODNIK wrote:Aktualizacja
Wyobraźcie sobie to, że nie można mi założyć balonika.
Mam taką szyjkę, że nie ma szans. Dostałam tylko żel.
Rozwarcie na półtorej, szyjki brak.
No masz dziewczyno przygody, naprawdę 🙈 -
Odpowiem zbiorczo że ja akurat obserwuje profil na insta wróżkacycuszka (mąż jak usłyszał to jednak do końca miał nadzieję na inny content:p) i tam nawet z nią pisałam na insta i mówiła żeby wchodziła do lejka praktycznie sama brodawka sutkowa jak najmniej tej ciemnej otoczki sutka, no i teraz faktycznie tak mam, no może dosłownie jeszcze 1/2mm bym mogła mieć mniejszy. Ale już komfort jest inny naprawdę
jeszcze mi pisała że są ogółem jakieś reduktory do kupienia na mniejsze rozmiary ale nie miałam czasu do tego przysiąść, 21mm śmiga
Revolutionary , Alex_92 lubią tę wiadomość
-
SZKODNIK wrote:Tak właśnie, żadne patenty, jest bardzo na lewo i jeszcze do góry.
Pozostaje trzymać kciuki żeby żel pomógłSZKODNIK, Revolutionary , eeemakarena, ezra, amoze lubią tę wiadomość
-
SZKODNIK wrote:No weź...to jest jakiś dramat.
Moim skromnym zdaniem jak nie ma już szyjki i jest rozwarcie to są szansę, że wystarczy oksytocyna. Balonik się zakłada, żeby drażnić szyjkę. Jak nic nie ma, to może wystarczy tylko podkręcić skurcze - u mnie właśnie przy drugiej indukcji nawet nie zakładali z tego powodu. Mocno trzymam kciuki, żebyś się za długo nie męczyła z tą indukcją i dawaj znać co dalej postanowiąWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja, 22:07
-
Karola3xJ:D wrote:Jednak miejsce ogrów jest na bagnie.
Szkodnik, mam nadzieję, że nie wyznaczacie z Witkiem trendów dla innych Witków 🤭😃 niech już szybko pojdzie! Kciuki 🤞 -
Awokado przykro mi że nie usłyszałaś dzisiaj lepszych wieści ale ja nadal trzymam kciuki żeby się okazało że to jakaś błahostka ✊️ dobrze że skierowali Was dalej, obyście się dowiedzieli co to jak najszybciej 🙏🏻
kasssia ale cudownie !🥰🥹 a to zdjęcie 🥹😭😭😭
Szkodnik kurde, myślałam że po całym dniu bez wchodzenia tu będzie już inna sytuacja a tu klops 😶 ale Cię to dziecię i organizm robią w bambuko, myśmy wszystkie dawno obstawiały że Witek będzie już na świecie a tu się młody zabunkrował na amen 🙈
Trzymam kciuki za spokojną nockę żebyś nabrała siły a jutro go girl! 💪awokado 🥑 lubi tę wiadomość
2cs 🤞
17.10.2024 ⏸️🍀
18.10.2024 - 16dpo: Beta 381,000 mIU/ml, Progesteron 33,40 ng/ml ✊
21.10.2024 - 19dpo: beta 1067,000 mIU/ml 🍀
29.10.2024 - CRL 2,8mm, widać cień serduszka 🥹
06.11.2024 - CRL 1,03cm małego żelka 🥹 pięknie bijące ❤️
20.11 - 22.11 - szpital, podejrzenie CMV, wynik negatywny 🙏
22.11 - 2,14cm żelka Haribo, 180 uderzeń❤️
17.12.2024 - prenatalne, prawie 7 cm uparciucha, wszystko ok, chłopczyk (?) 💙 🥹
06.02.2025 - połówkowe, 370gram synusia 💙 😍
03.04.2025 III prenatalne - 1409g tłuścioszka 🤭
27.05.2025 - 36+1 - 3360g synusia 😶💪
20.06.2025 - szpital?
👩 30🧑 34 🐶 4
A journey of a thousand miles begins with a single step...
-
Cel95 wrote:Margaretka, ja tak samo. Do tego info, że trzeba non stop być w staniku i w nim spać też było dla mnie nowością, bo nigdy tego nie praktykowałam.. a na jakie biustonosze się zdecydowałaś? Ja właśnie to jedno muszę dokupić
Kupiłam jeden z Rossmana i jeden z h&m, bo to się chyba najczęściej powtarzało w poleceniach tutaj
Mam dokładnie to samo, że nie wiem jak ja dam radę w tym staniku cały czas 😅