CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola3xJ:D wrote:Wiesz co innego terror laktacyjny a co innego chęć i samozaparcie.
Ja chyba przeleżę cały dzień. Porobiłam coś że 2 h i zaległam na kanapie. I wcale nie mam ochoty wstawać
Blackapple mało tych wód...
Miło czytać, że nasze dzieci forumowe istnieją 😅
No mało, ale bardziej bym się stresowała jakby tyle wyszło z miesiąc temu a nie teraz. -
Karola3xJ:D wrote:Wiesz co innego terror laktacyjny a co innego chęć i samozaparcie.
Ja chyba przeleżę cały dzień. Porobiłam coś że 2 h i zaległam na kanapie. I wcale nie mam ochoty wstawać
Blackapple mało tych wód...
Miło czytać, że nasze dzieci forumowe istnieją 😅 -
Dzięki dziewczyny!
Ja z założoną tasiemką, więc chyba nie ma już odwrotu 🙈
Jak leżałam pod ktg na porodówce to było słychać jak jakaś babka rodzi, kurde no obsrałam majty prawie serio, uciekłabym stamtąd 🙈
Jest tak full oddział, że leżę na ginekologii, salowa mówiła, że same Ukrainki 🫠🫠🫠Blackapple, Yumi, Elza1234, KarolaKinga, Werzol, Revolutionary , Kindziukowa lubią tę wiadomość
-
awokado 🥑 wrote:Nie wiem czy moje zdanie Ci pomoże, bo ja mam wrażenie, że mamy wyjątkowo mało rzeczy dla Młodej 😅 My się w całości mieścimy, nawet ta szuflada w łóżeczku jest w większości pusta. Kupiliśmy też mniejszy ten miękki przewijak ikeowski, tak że zajmuje 3/4 tego przewijaka i obok poustawiałam jeszcze organizery z najpotrzebniejszymi rzeczami. Oni gdzieś tam na stronie piszą, że mebelki z jakiejś konkretnej serii będą pasować do tego kompletu, więc pewnie niedługo dokupimy szafę na więcej rzeczy, ale na ten moment myślę że przewijak i łóżeczko w pełni nam starczą
Kkk77 wrote:Dzięki dziewczyny!
Jak leżałam pod ktg na porodówce to było słychać jak jakaś babka rodzi, kurde no obsrałam majty prawie serio, uciekłabym stamtąd 🙈
Jest tak full oddział, że leżę na ginekologii, salowa mówiła, że same Ukrainki 🫠🫠🫠
Ojaa powodzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca, 13:17
Kkk77 lubi tę wiadomość
-
Kkk77 wrote:Dzięki dziewczyny!
Jest tak full oddział, że leżę na ginekologii, salowa mówiła, że same Ukrainki 🫠🫠🫠
Kurcze coś się boję że Alex_92 miała ccWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca, 13:27
-
Elza1234 wrote:Karola na kanapie :o świat się kończy!
A tak poważnie to mam podobny plan 🙈 byliśmy jeszcze po buty do garnituru na wesele i średnio już mam siłę na cokolwiek
Jutro czeka mnie cały dzień latania z jęzorem na wierzchu -
Ja wróciłam z biedronki, umyłam już całą łazienkę, puściłam 3 prania, teraz zrobię obiad, zeżarłam w nagrodę loda 😆🤣 zaraz zasiądę i poszukam tych sukienek no i myślałam żeby sobie jakąś książkę zamówić ale w sumie tak myślę.. wstępnie na 1 dzień wolny w szpitalu książka? Bez sensu 😅 tyle ten poniedziałek przeleżę, przeoglądam netflixa albo inne pierdoły a jak we wtorek cięcie to już nie będę miała kiedy czytać także odpuszczę czytanie.
-
Gusia_ wrote:Kurczę współczuję… Mogłoby się samo zacząć 🫣 ja dziś też właśnie się zastanawiam co ze mną zrobią w poniedziałek jak samo nie ruszy… Czekamy razem, mój lekarz też właśnie mówił; że jego rola się kończy i teraz po terminie dzień mam się zgłosić do szpitala, a do niego na wizytę po połogu…
Ja wiem że to normalne ale jakoś tak smutno że „rola lekarza prowadzącego się kończy” człowiek się tak czuje już pozostawiony sam sobie i szpitalowi 😅
Kkk7 powodzenia ! 🤞🏻
Kkk77 lubi tę wiadomość
21.08.24- ostatnia 🩸
11.09.24- owu
21.09.24- I kreska
22.09.24- ⏸️ kreski
22.09.24- Beta 11.9
25.09.24- Beta 61.9 progesteron 22,8
30.09.24- Beta 2487
02.10.24- GS 6mm + YS / torbiel
09.10.24- CRL 2,9 / torbiel plus krwiak
18.11.24- cytomegalia +
20.11.24 prenatalne
55 CRL, wszystko dobrze
Prawdopodobnie dziewczynka 👧🏼🩷
21.11.24- testy genetyczne - prenatal testDna karyo plus Rh
28.11.24 wyniki - zdrowa dziewczynka 🩷
16.04- 2120g- dziecko nisko krotka szyjka
14.05 2800g - 0,5cm szyjka -
Ja tam sobie spakowałam czytnik, liczę na wakacje all inclusive 🤣🤣
KKK trzymamy kciuki 🤞🏼🤞🏼🤞🏼
Ja zrobiłam burgery na obiad i biorę się za sprzątanie chaty, bo przez ten falstart sobotni zrobiło się wesoło 🤡 Mąż chce dziś skręcić dostawkę żeby już stała gotowa.Kkk77 lubi tę wiadomość
-
Kkk zero odwrotu 😄 powodzenia! Żeby szybko poszlo🙂
Blackapple, to co, wieczorem powiedzą Ci co dalej?
Magdalena polecam miesięczny abonament w jakimś storytel lub legimi - masz wtedy dostęp do e-booków i audiobooków, ja sobie wzięłam. Nie miałam nastroju na czytanie ostatnie miesiące, teraz mnie zebrało 😅Kkk77, magdalena321 lubią tę wiadomość
-
Kkk powodzenia
Kkk77 lubi tę wiadomość
👰🏻♀️29 👨💼32
2023/2024 - odkrycie przeciwciał zespołu antyfosfolipidowego, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Letrox, hydroxychloroquine, acard
+ ⏸️ neoparin (+ do 18tc encorton, duphaston, utrogestan)
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
-
Nosa wrote:Kkk zero odwrotu 😄 powodzenia! Żeby szybko poszlo🙂
Blackapple, to co, wieczorem powiedzą Ci co dalej?
Magdalena polecam miesięczny abonament w jakimś storytel lub legimi - masz wtedy dostęp do e-booków i audiobooków, ja sobie wzięłam. Nie miałam nastroju na czytanie ostatnie miesiące, teraz mnie zebrało 😅
Jutro wieczorem, ale zakładam, że to taki etap, że albo indukcja albo cesarka jeśli nadal by był niski ten poziom wód. -
Udało mi się idealnie te leżako krzesła z Ikei kupić. Polecam Wam tę serię Nammaro bo mają sporo na balkon i do ogrodu. Przewijak sundvik też świetny, bardzow wygodny i pojemny. Łóżeczko także super, ta wersja mała jest ekstra i wygodnie mi się jeździ po całym mieszkaniu. Także jestem zadowolona meblowo
Naklejki też mi się podobają.
https://zapodaj.net/plik-AZotGfmaLq
Nosa, Margareetka, Klaudek11, awokado 🥑, Werzol, CelinaJan, Katikat lubią tę wiadomość
👰🏻♀️29 👨💼32
2023/2024 - odkrycie przeciwciał zespołu antyfosfolipidowego, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Letrox, hydroxychloroquine, acard
+ ⏸️ neoparin (+ do 18tc encorton, duphaston, utrogestan)
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
-
Cel95 wrote:Udało mi się idealnie te leżako krzesła z Ikei kupić. Polecam Wam tę serię Nammaro bo mają sporo na balkon i do ogrodu. Przewijak sundvik też świetny, bardzow wygodny i pojemny. Łóżeczko także super, ta wersja mała jest ekstra i wygodnie mi się jeździ po całym mieszkaniu. Także jestem zadowolona meblowo
-
Cel95 wrote:Udało mi się idealnie te leżako krzesła z Ikei kupić. Polecam Wam tę serię Nammaro bo mają sporo na balkon i do ogrodu. Przewijak sundvik też świetny, bardzow wygodny i pojemny. Łóżeczko także super, ta wersja mała jest ekstra i wygodnie mi się jeździ po całym mieszkaniu. Także jestem zadowolona meblowo
Blackapple w takim razie trzymam kciuki za najlepsze, najbezpieczniejsze dla Was rozwiązanie 🤞Cel95 lubi tę wiadomość
-
Ja tam też książka do walizki, bo jak mnie zostawia przynajmniej będzie odskocznia od telefonu. A coś się boję, że mnie zostawią w ten poniedziałek. U mnie raczej mały szpital i problem braku miejsc nie istnieje 😅 Dla mnie wieczory z książką jak dzieciaki zasną to wieczory idealne, tylko czytnik mi się zepsuł kilka miesięcy temu i nie mogę się zebrać żeby kupić nowy…
Usiadłam na chwilę po wstawieniu obiadu i porządkach w szafkach z jakimiś rzeczami dzieci. Jak mnie boli w krzyżu 🫣 chyba przegięłam xd ale no ktoś musiał to zrobić a mąż się nie kwapi zresztą on wyrzuciłby im połowę rzeczy potrzebnych i zostawiał połowę niepotrzebnych akurat. Na pewno by go urobiły 😅 -
Cel95 lubi tę wiadomość