CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola3xJ:D wrote:Wiesz co innego terror laktacyjny a co innego chęć i samozaparcie.
Ja chyba przeleżę cały dzień. Porobiłam coś że 2 h i zaległam na kanapie. I wcale nie mam ochoty wstawać
Blackapple mało tych wód...
Miło czytać, że nasze dzieci forumowe istnieją 😅
No mało, ale bardziej bym się stresowała jakby tyle wyszło z miesiąc temu a nie teraz. -
To jasne, dlatego w pierwszej kolejności rolę gra cycek.Karola3xJ:D wrote:Wiesz co innego terror laktacyjny a co innego chęć i samozaparcie.
Ja chyba przeleżę cały dzień. Porobiłam coś że 2 h i zaległam na kanapie. I wcale nie mam ochoty wstawać
Blackapple mało tych wód...
Miło czytać, że nasze dzieci forumowe istnieją 😅 -
Dzięki dziewczyny!
Ja z założoną tasiemką, więc chyba nie ma już odwrotu 🙈
Jak leżałam pod ktg na porodówce to było słychać jak jakaś babka rodzi, kurde no obsrałam majty prawie serio, uciekłabym stamtąd 🙈
Jest tak full oddział, że leżę na ginekologii, salowa mówiła, że same Ukrainki 🫠🫠🫠
Blackapple, Yumi, Elza1234, KarolaKinga, Werzol, Revolutionary , Kindziukowa lubią tę wiadomość
-
Oo super dzięki 😀awokado 🥑 wrote:Nie wiem czy moje zdanie Ci pomoże, bo ja mam wrażenie, że mamy wyjątkowo mało rzeczy dla Młodej 😅 My się w całości mieścimy, nawet ta szuflada w łóżeczku jest w większości pusta. Kupiliśmy też mniejszy ten miękki przewijak ikeowski, tak że zajmuje 3/4 tego przewijaka i obok poustawiałam jeszcze organizery z najpotrzebniejszymi rzeczami. Oni gdzieś tam na stronie piszą, że mebelki z jakiejś konkretnej serii będą pasować do tego kompletu, więc pewnie niedługo dokupimy szafę na więcej rzeczy, ale na ten moment myślę że przewijak i łóżeczko w pełni nam starczą

Kkk77 wrote:Dzięki dziewczyny!
Jak leżałam pod ktg na porodówce to było słychać jak jakaś babka rodzi, kurde no obsrałam majty prawie serio, uciekłabym stamtąd 🙈
Jest tak full oddział, że leżę na ginekologii, salowa mówiła, że same Ukrainki 🫠🫠🫠
Ojaa powodzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca, 13:17
Kkk77 lubi tę wiadomość
-
No to czekamy pod salą😅Kkk77 wrote:Dzięki dziewczyny!
Kurcze coś się boję że Alex_92 miała ccWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca, 13:27
-
A daj spokój. Puściłam pranie ,żeby mieć wrażenie że cokolwiek sie dzieje. Młodego odbierze tata bo ja się wypisałam, jak zawsze jestem chora,żeby nie siedzial dłużej niż do 13 tak dzisiaj będzie do 16 i w ogóle mnie to nie boli...Elza1234 wrote:Karola na kanapie :o świat się kończy!
A tak poważnie to mam podobny plan 🙈 byliśmy jeszcze po buty do garnituru na wesele i średnio już mam siłę na cokolwiek
Jutro czeka mnie cały dzień latania z jęzorem na wierzchu -
Ja wróciłam z biedronki, umyłam już całą łazienkę, puściłam 3 prania, teraz zrobię obiad, zeżarłam w nagrodę loda 😆🤣 zaraz zasiądę i poszukam tych sukienek no i myślałam żeby sobie jakąś książkę zamówić ale w sumie tak myślę.. wstępnie na 1 dzień wolny w szpitalu książka? Bez sensu 😅 tyle ten poniedziałek przeleżę, przeoglądam netflixa albo inne pierdoły a jak we wtorek cięcie to już nie będę miała kiedy czytać także odpuszczę czytanie.Amelia 23.12.2015 🩷
Hania 10.06.2025 🩷 -
Gusia_ wrote:Kurczę współczuję… Mogłoby się samo zacząć 🫣 ja dziś też właśnie się zastanawiam co ze mną zrobią w poniedziałek jak samo nie ruszy… Czekamy razem, mój lekarz też właśnie mówił; że jego rola się kończy i teraz po terminie dzień mam się zgłosić do szpitala, a do niego na wizytę po połogu…
Ja wiem że to normalne ale jakoś tak smutno że „rola lekarza prowadzącego się kończy” człowiek się tak czuje już pozostawiony sam sobie i szpitalowi 😅
Kkk7 powodzenia ! 🤞🏻
Kkk77 lubi tę wiadomość

21.08.24- ostatnia 🩸
11.09.24- owu
21.09.24- I kreska
22.09.24- ⏸️ kreski
22.09.24- Beta 11.9
25.09.24- Beta 61.9 progesteron 22,8
30.09.24- Beta 2487
02.10.24- GS 6mm + YS / torbiel
09.10.24- CRL 2,9 / torbiel plus krwiak
18.11.24- cytomegalia +
20.11.24 prenatalne
55 CRL, wszystko dobrze
Prawdopodobnie dziewczynka 👧🏼🩷
21.11.24- testy genetyczne - prenatal testDna karyo plus Rh
28.11.24 wyniki - zdrowa dziewczynka 🩷
16.04- 2120g- dziecko nisko krotka szyjka
14.05 2800g - 0,5cm szyjka -
Ja tam sobie spakowałam czytnik, liczę na wakacje all inclusive 🤣🤣
KKK trzymamy kciuki 🤞🏼🤞🏼🤞🏼
Ja zrobiłam burgery na obiad i biorę się za sprzątanie chaty, bo przez ten falstart sobotni zrobiło się wesoło 🤡 Mąż chce dziś skręcić dostawkę żeby już stała gotowa.
Kkk77 lubi tę wiadomość
-
Kkk zero odwrotu 😄 powodzenia! Żeby szybko poszlo🙂
Blackapple, to co, wieczorem powiedzą Ci co dalej?
Magdalena polecam miesięczny abonament w jakimś storytel lub legimi - masz wtedy dostęp do e-booków i audiobooków, ja sobie wzięłam. Nie miałam nastroju na czytanie ostatnie miesiące, teraz mnie zebrało 😅
Kkk77, magdalena321 lubią tę wiadomość
-
Kkk powodzenia
Kkk77 lubi tę wiadomość
23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

-
Nosa wrote:Kkk zero odwrotu 😄 powodzenia! Żeby szybko poszlo🙂
Blackapple, to co, wieczorem powiedzą Ci co dalej?
Magdalena polecam miesięczny abonament w jakimś storytel lub legimi - masz wtedy dostęp do e-booków i audiobooków, ja sobie wzięłam. Nie miałam nastroju na czytanie ostatnie miesiące, teraz mnie zebrało 😅
Jutro wieczorem, ale zakładam, że to taki etap, że albo indukcja albo cesarka jeśli nadal by był niski ten poziom wód. -
Udało mi się idealnie te leżako krzesła z Ikei kupić. Polecam Wam tę serię Nammaro bo mają sporo na balkon i do ogrodu. Przewijak sundvik też świetny, bardzow wygodny i pojemny. Łóżeczko także super, ta wersja mała jest ekstra i wygodnie mi się jeździ po całym mieszkaniu. Także jestem zadowolona meblowo
Naklejki też mi się podobają.
https://zapodaj.net/plik-AZotGfmaLq
Nosa, Margareetka, Klaudek11, awokado 🥑, Werzol, CelinaJan, Katikat, ezra lubią tę wiadomość
23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

-
Przewijak będziesz za każdym razem rozkładać i składać czy jak się urodzi to będzie stał rozłożony?Cel95 wrote:Udało mi się idealnie te leżako krzesła z Ikei kupić. Polecam Wam tę serię Nammaro bo mają sporo na balkon i do ogrodu. Przewijak sundvik też świetny, bardzow wygodny i pojemny. Łóżeczko także super, ta wersja mała jest ekstra i wygodnie mi się jeździ po całym mieszkaniu. Także jestem zadowolona meblowo
https://zapodaj.net/plik-AZotGfmaLq -
Wygląda pięknie! Miałam w pokoju swoim jako dziecko podobna tapetę 😄 z sarenkami. Cute! Zapamiętałam na cale życie 🙂Cel95 wrote:Udało mi się idealnie te leżako krzesła z Ikei kupić. Polecam Wam tę serię Nammaro bo mają sporo na balkon i do ogrodu. Przewijak sundvik też świetny, bardzow wygodny i pojemny. Łóżeczko także super, ta wersja mała jest ekstra i wygodnie mi się jeździ po całym mieszkaniu. Także jestem zadowolona meblowo
Blackapple w takim razie trzymam kciuki za najlepsze, najbezpieczniejsze dla Was rozwiązanie 🤞
Cel95 lubi tę wiadomość
-
Ja tam też książka do walizki, bo jak mnie zostawia przynajmniej będzie odskocznia od telefonu. A coś się boję, że mnie zostawią w ten poniedziałek. U mnie raczej mały szpital i problem braku miejsc nie istnieje 😅 Dla mnie wieczory z książką jak dzieciaki zasną to wieczory idealne, tylko czytnik mi się zepsuł kilka miesięcy temu i nie mogę się zebrać żeby kupić nowy…
Usiadłam na chwilę po wstawieniu obiadu i porządkach w szafkach z jakimiś rzeczami dzieci. Jak mnie boli w krzyżu 🫣 chyba przegięłam xd ale no ktoś musiał to zrobić a mąż się nie kwapi zresztą on wyrzuciłby im połowę rzeczy potrzebnych i zostawiał połowę niepotrzebnych akurat. Na pewno by go urobiły 😅 -
Śliczne te naklejkiCel95 wrote:Udało mi się idealnie te leżako krzesła z Ikei kupić. Polecam Wam tę serię Nammaro bo mają sporo na balkon i do ogrodu. Przewijak sundvik też świetny, bardzow wygodny i pojemny. Łóżeczko także super, ta wersja mała jest ekstra i wygodnie mi się jeździ po całym mieszkaniu. Także jestem zadowolona meblowo
Cel95 lubi tę wiadomość