CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Awokado jejku ale przygody. Ważne, że już jesteście razem!! Gratulacje ❤️
Asiun, dobrze, że mimo bólu wszystko inne było dobrze, Gratulacje ❤️awokado 🥑 lubi tę wiadomość
23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
-
SZKODNIK wrote:Potwierdzam u nas po juvit zaczęły się problemy, odstawiliśmy na 3 dni, dziś wchodzimy z vigantolem.
Po odstawieniu wróciło do normy.
Czyli przez trzy dni byliście w ogóle bez witaminy d3? A vigantol dajecie ten w kroplach, standardowy nie dla dzieci i po prostu dajecie jedną krople w dawce 500?
Czyli jednak akcja u nas się ruszyła! Gratulacje mamuśki!
Awokado, jesteś hiper dzielna, po takim czasie walki nadal jeszcze pozwoliłaś im na indukcję. Dochodź powoli do siebie i ciesz się swoją idealną córeczką ❤️
Asiun, czyli nie zawsze drugi poród jest łatwiejszy i szybszyale super że udało się ochronić krocze i że nie powtórzyła się sytuacja z szyjką
Szarotka, powodzenia! Dasz radę, dzielna jesteś! ☺️awokado 🥑 lubi tę wiadomość
-
Szczerze powiem, że jak tak czytam Wasze historie mam poczucie, że ja nie jestem takim superhero i wątpliwości czy sobie poradzę.
Jak dziś na tym ktg dalej zero oznak porodu to też chyba już mnie stres dojedzie bo przenoszona ciąża u mnie brzmi ryzykownie, powiem im dziś swoje odczucia. Jak dziś mnie poślą do domu to w poniedziałek raczej się uprę zostać.23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
-
Awokado i Asiun gratuluję i trzymam kciuki za Szarotkę!
Cel na pewno dasz radę, ale też bym zgłosiła, że się stresujesz przenoszoną ciążą. A poza tym nadal było mało takich zwykłych porodów, także na pewno one zostały dla nas na koniec 😄Margareetka, Cel95, Revolutionary , awokado 🥑, Werzol lubią tę wiadomość
-
Werzol wrote:Czyli przez trzy dni byliście w ogóle bez witaminy d3? A vigantol dajecie ten w kroplach, standardowy nie dla dzieci i po prostu dajecie jedną krople w dawce 500?
Czyli jednak akcja u nas się ruszyła! Gratulacje mamuśki!
Awokado, jesteś hiper dzielna, po takim czasie walki nadal jeszcze pozwoliłaś im na indukcję. Dochodź powoli do siebie i ciesz się swoją idealną córeczką ❤️
Asiun, czyli nie zawsze drugi poród jest łatwiejszy i szybszyale super że udało się ochronić krocze i że nie powtórzyła się sytuacja z szyjką
Szarotka, powodzenia! Dasz radę, dzielna jesteś! ☺️
Tak bez, bo chciałam mieć pewnosc czy to na pewno to.
Tak 1 kropla, zwykły vigantol 500, w sobotę nie dajemyWerzol lubi tę wiadomość
-
Asiun gratulacje! Ale wiesz co? Dla mnie też drugi poród był najbardziej bolesny choć krótszy niż pierwszy :)pierwszy za to najbardziej wyczerpujący bo długi, a trzeci zdecydowanie jakiś taki najspokojniejszy
-
Avocado jesteś mega mega Dzielna. I widzę że twoja córka będzie miała imienniczkę bo u nas też będzie Gabriela
Asiun - ogromne gratulacje!
Przymknęłam około dopiero koło 6 na 2 h. Ale żałuję że je przymknęłam bo śniły mi się dziwne rzeczy i czuję nie pokoj..awokado 🥑 lubi tę wiadomość
-
Asiun, Awokado gratulacje!!!
Awokado, ale Cię wymęczyli... Tak sobie prześledziłam Twoje wiadomości i to trwało wieczność. Nic dziwnego że nie miałaś siły skoro od tyłu dni coś Ci robili ...
Ale dziewczyny, macie już swoje zdrowe maluszki i to jest najważniejsze ♥️awokado 🥑 lubi tę wiadomość
-
Cel też uważam że dasz radę, jesteś świetnie przygotowana, a poza tym hormony robią swoje w trakcie i kobiety zyskują super moce ❤️ daj też znać jak tam dziś ruch w szpitalu, oby szło im sprawnie na tej izbie🤞
Blackapple no właśnie ktoś musi mieć te dobre porody, a jak to się mówi, kto zjada ostatki, ten piękny i gładki 😀
Blackapple, Cel95 lubią tę wiadomość
-
Anabbit wrote:Awokado, Asiun - gratulacje! 🥂 zazdroszczę, że już po!
Czy jest tu jeszcze ktoś w dalszej ciazy niż ja? Bo nie wiem, czy teraz ja idę po rekord i pozycje na głównej stronie 😂😂😂Anabbit lubi tę wiadomość
-
W sumie u mnie termin był wątpliwy bo między tym z usg a z miesiączki był tydzień różnicy, więc wcale nie czułam się w tej ciąży jakoś długo 😅 zresztą nawet w dniu porodu mówiłam wszystkim, że jeszcze jest czas hahaha
Elza1234, Anabbit lubią tę wiadomość