X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to mam wrażenie czasem że jak nie urok to sraczka
    Truskawka - współczuję :/
    Co do spacerów - tak, zdecydowanie nie są dla mnie wielką przyjemnością bo po 30 min zaczyna mnie to już boleć.
    Gusia - mimo że to świeża blizna to już też mam wrażenie że rwie mocniej na zmianę pogody. Teraz mnie będą boleć kolana i krocze 🤡

PCOS
    3 lata starań
    2 straty
    2024 - in vitro
    I transfer - ❌
    II transfer - 💔
    III transfer - ❌
    IV transfer - 🤰🩷

age.png
  • przygodami66 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja oficjalnie dzisiaj jestem wykończona 🙃
    Kciuki Awokado za Twoją mamę aby po operacji szybko i sprawnie doszła do siebie i do zdrowia.
    Babcie Elzy również kciuki za zdrowie.
    Poza tym kciuki za wszystkie dzieciaczki, które były szczepione aby łagodnie przeszły szczepienia.

• Nineq Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    Ja to mam wrażenie czasem że jak nie urok to sraczka
    Truskawka - współczuję :/
    Co do spacerów - tak, zdecydowanie nie są dla mnie wielką przyjemnością bo po 30 min zaczyna mnie to już boleć.
    Gusia - mimo że to świeża blizna to już też mam wrażenie że rwie mocniej na zmianę pogody. Teraz mnie będą boleć kolana i krocze 🤡
    Jak tak czytam wątek to też mam takie wrażenie, że ciągle coś.
    Młody po szczepieniu marudny, niby głodny, ale pluł smoczkiem, w żadnej pozycji niewygodnie, kąpiel na chwilę poprawiła humor. Dostał paracetamol i usnął, tylko dwa razy pojękał, ale zaraz usypiał.
    Teraz jeszcze przeżyć nadchodzące upały🥵

💔👼28/03/2024

💙🫅01/06/2025

age.png
  • Cel95 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Współczuję Elza, dużo Ci się dzieje I masz prawo narzekać..Pozostaje mieć nadzieję, że to ostatnie przygody

Z blizną da się pracować na szczęście

Mi fizjo na kontroli 2.5 tyg po porodzie była bardzo zadowolona ze wszystkiego,ale jednocześnie mówiła, że blizna mi się nadal robi i że idzie ok, a pracę zaczniemy za miesiąc czyli pod koniec sierpnia, żeby nic nie bolało właśnie na przyszłość w sytuacjach intymnych

Dobry fizjo I będzie dobrze

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 21:23

23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny

Wznowienie starań 09'24
    1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
    6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
    10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
    Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
    3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
    21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
    II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
    7.02 - 410g księżniczki 🥰
    28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
    13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
    8.04 - mamy już 1368 gram 😍
    14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
    7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
    5.06 Mam już 3kg🥰
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

preg.png

age.png
  • Kkk77 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młody po tak aktywnym dniu gdzie byliśmy u fizjo, potem u mojej babci, która mieszka obok, potem jak wróciliśmy do domu to przyjechał mój tata - i tak spał przez cały ten dzień tylko 3 razy po max 20-30min i jak już wygoniłam tatę do domu to mi usnął na rękach, bo w łóżeczku się budził co chwilę z tego przebodźcowania… i tak jak zasnął o 18 to chyba potraktował to już jako noc, więc do kitu, bo zrobi sobie bardzo wczesny poranek xD chyba że już będzie taki zmęczony, że w ogóle pobije swój rekord, póki co nie obudziło go ani przełożenie na brzuch, ani z powrotem na plecy, ani mycie garów, ani ogarnianie zmywarki, ani nawet szczekający pies 🫠🫠🫠

Jutro o 11 kontrola u kardiologa, więc wish me luck xD btw termin na NFZ mamy dość odległy a kontrola miała być po 2 miesiącach najpierw, więc zapisałam się prywatnie… koszt wizyty to jedyne 450zł xD trochę czasem żałuję, że pomimo że dostałam się na medycynę to na nią nie poszłam XD

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 21:28

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na razie o współżyciu nawet nie myślę. Dla mnie teraz priorytetem jest, żeby przestało mnie boleć chodzenie
    Wtedy zacznę myśleć o bezbolesnym współżyciu.

PCOS
    3 lata starań
    2 straty
    2024 - in vitro
    I transfer - ❌
    II transfer - 💔
    III transfer - ❌
    IV transfer - 🤰🩷

age.png
  • xSmerfetkax Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza jak ja cie rozumiem :( u mnie też na kontroli wyszło że mam bliznę która się goi przez ziarninowanie, oczywiście boli no bo jakże inaczej 🫣 lekarka stwierdziła że możliwe że jest jeszcze za szybko i mam dać czas tej ranie na zagojenie i zobaczymy za 6 tygodni jak to wygląda 🤷🏽‍♀️ no jak nie urok to sraczka

Do fizjo uro jestem umówiona na wtorek więc zobaczymy co ona powie

Mieliśmy też dzisiaj fizjo dla malucha i mamy lekkie napięcie w nóżkach, dostaliśmy ćwiczenia

age.png
‹‹ 2063 2064 2065 2066 2067
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ