X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Gusia_ Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam siłownię męża w piwnicy więc o każdej porze roku można pojeździć na rowerze albo pobiegać, a z dziećmi wychodzę głównie w zimę do ogrodu to zawsze można szybko wejść do domu się przebrać. Może dlatego mi te chłodniejsze temperatury odpowiadają. Jedyne czego wtedy nie znoszę to droga do naszego najbliższego miasta przez las - nie dbają o nią i często jest śnieg i lód tygodniami zanim ktoś łaskawie go ogarnie przez co wtedy sama raczej nie jeżdżę bo się boję. Aczkolwiek za dwa lata jak zaczniemy szkołę będę musiała pokonać ten strach i się przełamać. Dobrze, że zimy nie są jakoś bardzo śnieżne teraz

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 09:30

preg.png

🎊 czekamy na kolejnego dzidziusia!
    👧👧 dwie córki
    😢 2020 poronienie zatrzymane

Hashimoto
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq wrote:
    Nienawidzę biegać. Często widzę babkę u siebie na osiedlu, która biega z wózkiem. Podziwiam.
    Też miałam taki komunijny, ale drogo właśnie miało być doprowadzenie go do stanu używalności. Kupiłam nowy miejski, oczojebny zielony 😆zdecydowanie muszę go ogarnąć.

Mam jakiegoś sąsiada, który biega z wózkiem, ale ja to bym się tak bała, no ale ja lubię biegać i nawet się w zeszłym roku wkręciłam w zapisywanie na jakieś biegi i planuje do tego wrócić w 2026, więc coś by wypadało pobiegać jak już będę mogła.

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blackapple wrote:
    Mam jakiegoś sąsiada, który biega z wózkiem, ale ja to bym się tak bała, no ale ja lubię biegać i nawet się w zeszłym roku wkręciłam w zapisywanie na jakieś biegi i planuje do tego wrócić w 2026, więc coś by wypadało pobiegać jak już będę mogła.
    Mój mąż ma takie plany na przyszły rok :D

PCOS
    3 lata starań
    2 straty
    2024 - in vitro
    I transfer - ❌
    II transfer - 💔
    III transfer - ❌
    IV transfer - 🤰🩷

age.png
‹‹ 2101 2102 2103 2104 2105
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ