CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam siłownię męża w piwnicy więc o każdej porze roku można pojeździć na rowerze albo pobiegać, a z dziećmi wychodzę głównie w zimę do ogrodu to zawsze można szybko wejść do domu się przebrać. Może dlatego mi te chłodniejsze temperatury odpowiadają. Jedyne czego wtedy nie znoszę to droga do naszego najbliższego miasta przez las - nie dbają o nią i często jest śnieg i lód tygodniami zanim ktoś łaskawie go ogarnie przez co wtedy sama raczej nie jeżdżę bo się boję. Aczkolwiek za dwa lata jak zaczniemy szkołę będę musiała pokonać ten strach i się przełamać. Dobrze, że zimy nie są jakoś bardzo śnieżne teraz
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 09:30
-
Nineq wrote:Nienawidzę biegać. Często widzę babkę u siebie na osiedlu, która biega z wózkiem. Podziwiam.
Też miałam taki komunijny, ale drogo właśnie miało być doprowadzenie go do stanu używalności. Kupiłam nowy miejski, oczojebny zielony 😆zdecydowanie muszę go ogarnąć.
Mam jakiegoś sąsiada, który biega z wózkiem, ale ja to bym się tak bała, no ale ja lubię biegać i nawet się w zeszłym roku wkręciłam w zapisywanie na jakieś biegi i planuje do tego wrócić w 2026, więc coś by wypadało pobiegać jak już będę mogła. -
Blackapple wrote:Mam jakiegoś sąsiada, który biega z wózkiem, ale ja to bym się tak bała, no ale ja lubię biegać i nawet się w zeszłym roku wkręciłam w zapisywanie na jakieś biegi i planuje do tego wrócić w 2026, więc coś by wypadało pobiegać jak już będę mogła.
-