CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas to w sumie na razie nadal kontrastowe zabawki, uwielbia taką materiałową książeczkę czarna z krową na końcu, aż się śmieje jak ją widzi
Jakieś grzechotki weszły w ruch, ale to ja macham
No i wkłada pięści do buzi
Ale ja mam tu prawie najmłodsze dziecko, także u nas wszystko później niż u was
W sumie nawet nie wiem co jest kolejnym kamieniem milowym po świadomym uśmiechu. Muszę to sprawdzić -
Mój wczoraj byl kweczacy i przyssany do cycka. Dzisiaj chyba odsypia...
Co fo gryzaków też lubimy mombella najbardziej
Ale mu jeszcze nie dawałam
Póki co wystarcza kilka grzechotek ( materiałowe są super bo jak się uderzy nią w główkę nie ma placzu), książeczki i mata kontrastowa
Myślę jeszcze klasc go na mate wodna ale misze jej poszukać na strychu a mi się nie chce
Co do kombinezonów- lipa u nas bo mam 3 i wszystkie raczej będą za małe:/ będę musiała sprzedać i kupić coś większego. Niedługo będzie już u nas 74 rozmiar...a kombinezony mam na 56, 62 i 68 xd -
Elza1234 wrote:U nas to w sumie na razie nadal kontrastowe zabawki, uwielbia taką materiałową książeczkę czarna z krową na końcu, aż się śmieje jak ją widzi
Jakieś grzechotki weszły w ruch, ale to ja macham
No i wkłada pięści do buzi
Ale ja mam tu prawie najmłodsze dziecko, także u nas wszystko później niż u was
W sumie nawet nie wiem co jest kolejnym kamieniem milowym po świadomym uśmiechu. Muszę to sprawdzić -
U nas też etap uderzania w książeczki kontrastowe. Ogromną frajdę ostatnio sprawia mu lusterko, śmieje się, że w końcu może pogadać z kimś na swoim poziomie, bo serio tak potrafi się rozgadać do tego lusterka, uderza w nie 😀
A jeśli chodzi o chwytanie to tylko moje włosy i stanik 😅 próbowałam jakieś małe grzechotki, czy to gumowe czy pluszowe ale jeszcze nie ma zainteresowania.
I od jakiś dwóch-trzech dni jak leży na macie, to zaczęły go interesować te wiszące zabawki na pałąku, ładnie umie już trzymać główkę prosto, więc w końcu je fajnie widzi i wyciąga rączki do góry. -