X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas to w sumie na razie nadal kontrastowe zabawki, uwielbia taką materiałową książeczkę czarna z krową na końcu, aż się śmieje jak ją widzi
    Jakieś grzechotki weszły w ruch, ale to ja macham
    No i wkłada pięści do buzi
    Ale ja mam tu prawie najmłodsze dziecko, także u nas wszystko później niż u was :)
    W sumie nawet nie wiem co jest kolejnym kamieniem milowym po świadomym uśmiechu. Muszę to sprawdzić

PCOS
    3 lata starań
    2 straty
    2024 - in vitro
    I transfer - ❌
    II transfer - 💔
    III transfer - ❌
    IV transfer - 🤰🩷

age.png
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusia_ wrote:
    Dobry kształt do chwytania i wkładania do buzi ma mombella grzybek i słoń ;)

A od kiedy można tego grzybka, bo dostaliśmy go od znajomych i niby pisze 3m+, ale z kolei naczytałam się, żeby nie dawać za szybko xD

age.png
  • Luna30 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój wczoraj byl kweczacy i przyssany do cycka. Dzisiaj chyba odsypia...
    Co fo gryzaków też lubimy mombella najbardziej
    Ale mu jeszcze nie dawałam
    Póki co wystarcza kilka grzechotek ( materiałowe są super bo jak się uderzy nią w główkę nie ma placzu), książeczki i mata kontrastowa
    Myślę jeszcze klasc go na mate wodna ale misze jej poszukać na strychu a mi się nie chce

Co do kombinezonów- lipa u nas bo mam 3 i wszystkie raczej będą za małe:/ będę musiała sprzedać i kupić coś większego. Niedługo będzie już u nas 74 rozmiar...a kombinezony mam na 56, 62 i 68 xd

• Nineq Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    U nas to w sumie na razie nadal kontrastowe zabawki, uwielbia taką materiałową książeczkę czarna z krową na końcu, aż się śmieje jak ją widzi
    Jakieś grzechotki weszły w ruch, ale to ja macham
    No i wkłada pięści do buzi
    Ale ja mam tu prawie najmłodsze dziecko, także u nas wszystko później niż u was :)
    W sumie nawet nie wiem co jest kolejnym kamieniem milowym po świadomym uśmiechu. Muszę to sprawdzić
    Ja tak z ciekawości patrzę to co na pierwszej stronie wrzuciłam. I że u nas to właśnie to lapanie zabawki kolejne. Wiadomo, że co dziecko to inna szybkość.

💔👼28/03/2024

💙🫅01/06/2025

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mombelek jest super,potwierdzam. U nas mała bawi się tym stojakiem z ikea. Uderza w zabawki i je łapie

event.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też etap uderzania w książeczki kontrastowe. Ogromną frajdę ostatnio sprawia mu lusterko, śmieje się, że w końcu może pogadać z kimś na swoim poziomie, bo serio tak potrafi się rozgadać do tego lusterka, uderza w nie 😀
    A jeśli chodzi o chwytanie to tylko moje włosy i stanik 😅 próbowałam jakieś małe grzechotki, czy to gumowe czy pluszowe ale jeszcze nie ma zainteresowania.

I od jakiś dwóch-trzech dni jak leży na macie, to zaczęły go interesować te wiszące zabawki na pałąku, ładnie umie już trzymać główkę prosto, więc w końcu je fajnie widzi i wyciąga rączki do góry.

age.png
‹‹ 2102 2103 2104 2105 2106
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ