CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Blackapple wrote:Chyba nie ma co się męczyć w takim przypadku
Najgorzej że noe mam pojęcia o co mu chodzi. Jeszxze myślę czy by nie wybrać się do neurologopedy. Bo na śpiocha je ładnie. Hmmm może ma jakieś napięcia w tej buzi zwłaszcza że często jest wiekszy problem z prawa piersią z lewą dużo lepiej. Aczkolwiek widzę że dzisiaj placzkowy dzień. Obstawiam fale upałów. Jako powód. Co ociepla się mój schizuje. Jest meteopata bardzo. Ja i dzieci. Zmiana pogody to mamy kryzysy. Mam nadzieję że to już ostatnie upały tego lata. Nie wierze ze to mówię xd Ja kocham ciepło xdWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia, 20:29
-
Nineq dziękuję za tak szczegółowe sprawdzenie❤️
U mnie nie wiem co sie dzieje,jakis kryzys laktacyjny czy co. Raz ściągam tyle co zawsze,pozniej mam jakies akcje ze najpierw z jednego cyca jest o wiele mniej potem z drugiego. Jeszcze innym razem z dwóch na raz jest mniej. Denerwuje mnie to. -
Truuskaawka wrote:Nineq dziękuję za tak szczegółowe sprawdzenie❤️
U mnie nie wiem co sie dzieje,jakis kryzys laktacyjny czy co. Raz ściągam tyle co zawsze,pozniej mam jakies akcje ze najpierw z jednego cyca jest o wiele mniej potem z drugiego. Jeszcze innym razem z dwóch na raz jest mniej. Denerwuje mnie to.
Karola, też mam dysproporcję w piersiach. Nie aż tak duża ale miałam od zawsze. Ale różnice w stopie masz duża. Jak sobie z tym radzisz? -
Truuskaawka wrote:Nineq dziękuję za tak szczegółowe sprawdzenie❤️
U mnie nie wiem co sie dzieje,jakis kryzys laktacyjny czy co. Raz ściągam tyle co zawsze,pozniej mam jakies akcje ze najpierw z jednego cyca jest o wiele mniej potem z drugiego. Jeszcze innym razem z dwóch na raz jest mniej. Denerwuje mnie to.
Ja też mam problemy ale raz kapie i ściągam po 100ml magiczna butelka a innym razem 20ml ledwo albo i nie. Może teraz taki etap jest i dlatego to moje dziecko tak się wścieka z tymi karmieniami. Nie mam pojęcia karmiłam córkę 1.5msc z piersi a potem 1.5 kpi i koniec xd A teraz jest 2.5msc juzWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia, 21:02
-
Elza1234 wrote:Ty to i tak masz rzekę mleka. U mnie zaczyna się kryzys i wysycha niczym Wisła 😅 jeszcze trochę poleciałam i wyciszę tą moją marną laktację
To fakt,ale przyzwyczajona juz do takich ilości to ich spadek mimo wszystko mnie zaniepokoił.
Póki co jeszcze dobowo wykarmie,więc zapasów nie musze ruszać. A tych mam tyle,że ostatnio od teściów pożyczyliśmy zamrażarke wolnostojącą bo nasza juz po brzegi wypełniona mlekiem. I mimo kryzysu to dobowo woreczek jeszcze dorzucam 😅
Moje odkrycie roku sprzed kilku dni to sterylizator z suszarką. Żałuję że wczesniej tego nie kupiłam. -
Luna30 wrote:O kurcze. To kupujesz 2 pary ?! Każdego rodzaju
?
-