CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
To ja dla równowagi tych słabszych dni powiem wam, że opłaca się pomęczyć z tym uczeniem samodzielnego zasypiania. Młoda juz drugi dzień poszła na drzemkę sama. W sensie po prostu siedzę przy niej, ale nie mówię, nie dotykam, nie kładę jej. Po prostu jestem. Biega po łóżeczku, cieszy się i nagle zasypia. Na noc idzie nam jeszcze trochę gorzej, ale myślę, że to wina mojego zmęczenia i może ona wyczuwa tę presję z mojej strony. Natomiast nie sądziłam w życiu, że ten sen się kiedykolwiek poprawi i że nie będę musiała jej usypiać na rękach godzinami. Wreszcie zaczynam odżywać. Serio, polecam nawet przebrnąć przez te kilka dni krzyków jeśli ktoś ma podobny problem
Margareetka, Marsol, Elza1234, Katikat lubią tę wiadomość
-
Karola3xJ:D wrote:Kassia spoko ta lekarka. Fakt ze to byla videoporoda ale no żadna różnica. Z Warszawy jest.
Jak tam ucho? Mi dziś z przedszkola kazali syna odbierać i juz jest na antybiotyku na ucho. Chyba cos szaleje bo non stop te uszy kto ma chore.
Tanasi na mojej to sio gilu testowałam jak miala z 5 miesięcy. Żyje😅
Mariola,Blondi,Anaabit i reszta z szalonymi dziećmi. Współczuję Wam ,bo to co piszecie to mialam z dwójką i wiem jakie to piekło. Jakkolwiek to zabrzmi,jak czytam co piszecie to cieszę się ,że to mnie tym razem nie dotyczy....
Kkk77 jak tam auto.
Zużyło olej bo ostatnią wymianę miało 3 lata temu 🤡 powiedzieli, że jest tak zajebiste, że mam nim jeździć następne 10 lat i nie zmieniać, bo co nowsze to tylko gorsze robią
Kocham te gordonki, młody śpi już drugą godzinę, szkoda że nie są codziennie 😂 Głodna jestem jak cholera, ale wole głodować niz go niechcący obudzić xd
Blondi29 lubi tę wiadomość
-
Chłop wrocił rano z pracy i pierwsze co powiedział jak mnie zobaczył to 'Ale chujowo wyglądasz.'
Tak,nocka była cudowna 😒 Ale poranek i dalej nie lepiej.
Dziecko jeść nie chce,gorączka jej wraca co 7h Ale jak dostanie ibuprom to jest ok humor. Jak jej czegoś nie pozwoliłam to tak się zanosiła płaczem że zwymiotowała. Co dwie godziny robi drzemki pół godzinne.
Jak tak ma wyglądać to jej ząbkowanie to już niech bedzie szczerbata 🙈 -
Margareetka wrote:Blackapple i Cel mam pytanie o prenatalne. Bo z tego co pamiętam robiłyście w Hi-Gen? Byłyście zadowolone? U kogo robiłyście?
Tak, ja byłam bardzo zadowolona, z tego co pamiętam to obie chodziłyśmy do dr Zdebika. Bardzo dokładnie robił USG i mówił od razu co widzi, mnie na tym zależało, bo nie lubię jak lekarz tylko sobie patrzy i klika i nic nie mówi, bo od razu się stresuje, że coś nie tak. Panie z recepcji też są przemiłe.
Margareetka lubi tę wiadomość
-
Truskawka gdyby mi nie było szkoda dziecka to zostawiłabym go na noc z nią i sama poszła w pizdu. Ewentualnie powiedziałabym, że on nie tylko wygląda, ale i jest ch…
Nie ma to jak trochę afirmacji na dobry dzień. A wy byłyście w końcu u tego lekarza? Chyba tak, ale już się boję, że pokręciłam. Nie pocieszę cie; bo moja tak przechodzi każdego zęba. Tydzień nie śpimy, stan podgorączkowy, marudzenie, biegunka, wysypka na pośladkach. Ogólnie masakra. Trzymam kciuki żeby to była jednorazowa akcja. Albo niech jej wyjdą wszystkie na raz
-
Jakie masz auto, że takie dobre? Bo nasze jedno chyba się kończy i robimy rekonesans. A tak poza tym to też głoduje na czas drzemek. Swego czasu odpuszczałam nawet siku byle mieć chwilę spokoju więc rozumiemKkk77 wrote:Zużyło olej bo ostatnią wymianę miało 3 lata temu 🤡 powiedzieli, że jest tak zajebiste, że mam nim jeździć następne 10 lat i nie zmieniać, bo co nowsze to tylko gorsze robią

Kocham te gordonki, młody śpi już drugą godzinę, szkoda że nie są codziennie 😂 Głodna jestem jak cholera, ale wole głodować niz go niechcący obudzić xd
-
Blackapple u mnie ten sam lekarz i podpisuje się, mój ginekolog go polecił
Truskawka jesteś piękną kobietą.
Masz zero wsparcia więc nie wątpię, że wyglądasz zmęczenie. Ja wyglądam zmęczenie, a mam ogrom wsparcia.
Tekst mega słaby. Kobieta tak zmęczenie wygląda na ile jej facet jest dobrym facetem i ojcem, a Twój brzmi jak taki wrzód na tyłku,a nie wsparcie
Myślę, że lepiej dla twojego faceta, żeby nie spotkał nikogo z forum na żywo 🤪
Margareetka, Blackapple lubią tę wiadomość
23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

-
Pochwalę się, Męża dziś nie ma od rana do wieczora, a ja sobie obrałam za cel ogarnąć rzeczy na balkon. Auto nam padło więc raczej będzie nowe,a nie 5 naprawa w rok, zresztą prawka i tak nie używam więc udałam się pieszo do ogrodniczego po całą masę kwiatków. Dobrze, że roan pakowny. Chłop się zdziwi jak wróci 🤣
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 14:57
Blondi29, Margareetka lubią tę wiadomość
23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

-
Truskawka idź mu powiedz, że tak chujowo wyglądasz, że musi ci teraz dać kasę na podratowanie wyglądu 😆 Powiedz, że musisz kupić sobie płatki pod oczy za 250 złotych, pakiet maseczek do twarzy za 180 i iść do kosmetyczki na pakiet za 600. Zaraz będziesz piękna i nic ci nie będzie potrzebne xd
-
Ja dzisiaj,z małą na plecach posiadzilam miętę,lawendę i koperek. Nawiozłam ziemi ze sklepu jak głupia. Syn w domu wiec wariatkowo. Ale zrobiłam porządek w rogu ogrodu,tam takie pobudowalne rzeczy. Jakieś drewno,palety,stare krzaki,deski,cegły. Pukładałam to z sensem ,bio spakowałam do 10 worków 120 litrowych.
I nagle się jakoś zrobiło tak,że pakowałam.się w Tatry, a babcia przyjechała wnuczka zabrać do siebie na weekend. Takie czary mary 😅Nagły zwrot akcji -
Katikat, Elza1234, Margareetka lubią tę wiadomość
-

https://zapodaj.net/plik-W02tKoYYL9