CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Anabbit wrote:A tak odbiegając od tematu spania, czy któraś coś zamawiała z motulinka? Podoba mi się ich nowy kombinezon, ale nie wiem czy warto tyle płacić.
https://motulinka.pl/produkt/kombinezon-niemowlecy-z-welny-merino-rozany-jesienno-zimowy-z-zakrytymi-lapkami-i-stopkami/
Ślicznyu nas niestety wszystko co ma stopy odpada 🙈
-
Gusia_ wrote:Ja zdecydowałam że pojedziemy do Przychodni i pediatra zdecyduje czy szczepimy czy nie, tak czy siak chce, żeby ją zobaczyła, bo dawno nie widział jej lekarz.
Ja nawet jakby termin był odległy wolałabym przedłożyć niż szczepić chore dziecko, dla mnie to sredniobezpieczne. Zresztą i tak mam termin zaklepany jakoś na 1 wtorek października na drugą dawkę 6w1 i pneumokoki drugie to wtedy najwyżej podamy drugie rota a bexero jest dodatkowe
Moja się przekręca na boki na razie
Myślę, że to dobry plan. U nas też wysypka i stwierdziłam, że podjedziemy żeby pediatra zobaczył, w końcu po coś chyba są te kwalifikacje 🙏Gusia_ lubi tę wiadomość
-
Dopiero 14 a czuję się jakby była 22 😮💨 Młody od wczoraj zrobił 7 kup i widzę że go brzuch bardzo boli, bo przy każdym bączku płacze. Nie jadłam nic nowego, więc mam nadzieję że to chwilowe. Nie schodzi dziś z rąk nawet na sekundę. Musiałam zrobić siku z nim na rękach bo darl się jak opętany jak go odkladalam, a szwagier piętro niżej miał klientów i było nas mocno słychać. Wypluł smoczek prosto do kibla xD pozdrawiam. Mam nadzieję że mężowi dziś szybko zejdzie z Ikea bo mamy już z córką bardzo krótkie lonty 😶🌫️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września, 14:09
-
W kwestii głupich snów - mi sie dzisiaj śniło ze bylm na jakiej imprezie jakby firmowej, ale byli tam tez ludzie ze szkoły i ze starej pracy i na tej imprezie Adam Woronowicz mi podjadał lody, wsadzał łapę w moje lody i bezkarmie jadł 🙈🤣
Elza1234, Lauraa lubią tę wiadomość
2cs 🤞
17.10.2024 ⏸️🍀
18.10.2024 - 16dpo: Beta 381,000 mIU/ml, Progesteron 33,40 ng/ml ✊
21.10.2024 - 19dpo: beta 1067,000 mIU/ml 🍀
29.10.2024 - CRL 2,8mm, widać cień serduszka 🥹
06.11.2024 - CRL 1,03cm małego żelka 🥹 pięknie bijące ❤️
20.11 - 22.11 - szpital, podejrzenie CMV, wynik negatywny 🙏
22.11 - 2,14cm żelka Haribo, 180 uderzeń❤️
17.12.2024 - prenatalne, prawie 7 cm uparciucha, wszystko ok, chłopczyk (?) 💙 🥹
06.02.2025 - połówkowe, 370gram synusia 💙 😍
03.04.2025 III prenatalne - 1409g tłuścioszka 🤭
27.05.2025 - 36+1 - 3360g synusia 😶💪
25.06.2025 - N. 3530g, 58cm 💙
👩 30🧑 34 🐶 4
A journey of a thousand miles begins with a single step...
-
Nineq moja też się bardzo intensywnie przygląda gdy tylko coś jem 😆
Annabit my mamy muślinowego pajaca do spania z Motulinki, dostałyśmy od babci w prezencie i jeszcze ani razu go nie ubrała, bo rozmiar 68, ale wyprany czeka już na swoją kolej i sama nie mogę się doczekać aż go ubierzemy. Wydaje się bardzo porządnie uszyty, ale to też zupełnie inny produkt niż taki kombinezon merino -
Tanashi przytulam, ciężko ci musi być
a może gdzieś było ukryte mleko? Ja wczoraj byłam też na urodzinach cioci mojego faceta i się stresowałam, że coś będzie z mlekiem, ale nie było nic podejrzanego. Desery już przywożę dla siebie i córki sama 😅
U mnie dzisiaj ekstra, zrobiłam i zjadłam obiad, ugotowałam leczo na kolację dla starego, żeby miał łatwiej z małą, mleczko przygotowane, niedługo obudzę małą i jadę na te urodziny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września, 15:23
Tanashi lubi tę wiadomość
-
Moja dziś też śpi 3 h już.
A ja zamiast się cieszyć to mam: o boże chyba jest chora 🤡
Idę sobie na pilates, tata niech się zajmujeWiadomość wyedytowana przez autora: 8 września, 15:36
Revolutionary lubi tę wiadomość
-
Melduje,że lot przebiegl bez problemu. Wkurzyła mnie tylko jakas małolata komentującą,że ma nadzieje ,ze to dziecko nie będzie płakało bo nie wytrzyma. Chciałam jej zajebać,serio. Czułam się jak gówno.
Mała marudna ale no ona od kilku dni marudzi.
Biedronka@, Revolutionary , Katikat, Werzol, Nosa, amoze lubią tę wiadomość
-
Anabbit wrote:Dlaczego? Takie długie nogi ma? Czy nie lubi zakrytych stóp?
Także wolę takie bez stópek -
Karola3xJ:D wrote:Melduje,że lot przebiegl bez problemu. Wkurzyła mnie tylko jakas małolata komentującą,że ma nadzieje ,ze to dziecko nie będzie płakało bo nie wytrzyma. Chciałam jej zajebać,serio. Czułam się jak gówno.
Głupią małolata i tyle. -
Karola, udanych wakacji!
Ja wróciłam od ginekologa, jakaś kolejna infekcja, masakra, już mam tego dość. I przed ciążą się zaczęły po tej pozamacicznej, i pod koniec ciąży, i teraz znowu. Macmiror chyba trzeci raz już kupuję...
Wieczorem jeszcze idziemy do neurologa, a jutro jedziemy do Gdańska przez całą Polskę, a ja nie wiem, kiedy się spakuję, bo syn już się wyspał w samochodzie i w domu będzie dokazywać 🫠 -
Gusia, jasne że nie ma co ryzykować i szczepić chorego dziecka, tylko nie spodziewałabym się że mogą dawać u nas aż tak odległe terminy 😕 w naszym przypadku akurat chodziło o mnie, miałam obawy czy czegoś nie sprzedam małej, ale na razie u mnie jest lepiej, a po małej niczego nie widać, więc nie będę dodatkowo wymyślać
Boże, ten mój bąbel pierwszy raz się śmiał w głos, aż sobie nagrałam bo to takie urocze ❤️Elza1234, Lauraa, Revolutionary , Nosa, Margareetka lubią tę wiadomość
-
Karola3xJ:D wrote:Melduje,że lot przebiegl bez problemu. Wkurzyła mnie tylko jakas małolata komentującą,że ma nadzieje ,ze to dziecko nie będzie płakało bo nie wytrzyma. Chciałam jej zajebać,serio. Czułam się jak gówno.
Teraz sama się boję lotu z dzieckiem. Właśnie przez takie komentarze. -
Szarotka12 wrote:Karola, udanych wakacji!
Ja wróciłam od ginekologa, jakaś kolejna infekcja, masakra, już mam tego dość. I przed ciążą się zaczęły po tej pozamacicznej, i pod koniec ciąży, i teraz znowu. Macmiror chyba trzeci raz już kupuję...
Wieczorem jeszcze idziemy do neurologa, a jutro jedziemy do Gdańska przez całą Polskę, a ja nie wiem, kiedy się spakuję, bo syn już się wyspał w samochodzie i w domu będzie dokazywać 🫠 -
Ja z innej beczki. Czy któraś z was ma do polecenia kępki rzęs które kupię w rossmanie? Trochę chciałam zagęścić na październikowe wesele, bo tam się sama maluję
-
Czy alergia BMK może wyjść po 3 miesiącach? 🤔 Zobaczyłam kropkę krwi w kupce i zastanawiam się co to może być.. Brak innych objawów w sumie, kupki trochę śluzowate na moje oko, ale zawsze takie były, wcześniej robiła co jakieś 2-3 dni, ale już się unormowało i robi 2-3 dziennie. Oczywiście będę obserwować ale zastanawiam się czy warto się od razu umówić do lekarza/wdrożyć dietę